Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.172
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi Marine,taj napad na grad bez vojnih objekata i vojske je cist terorizam.Belgorod je nekih 40 km od granice i stvarno je sramota i nepotrebno to sto su ucinili.Imaju front zlikovci,neka se tamo obracunaju sa Rusima.jedno ne isključuje drugo...ako vam najnoviju tehniku ovako olako uništavaju sa dronovima jeftinjarama, nahebali se...vidi da vam to pomalo postaje jasno...
Imaš svaki dan 20-30 videa gdje ruska vozila lete u zrak od strane dronova. plus što su sad počeli lovit i pješadiju po livadama( kao divljač).Stvarno veruješ u ovo?
12 sati prije je iz Rusije doletilo cca 100 projektila po ukrajinskim gradovima, 24 mjeseca uništavate Ukrajinu. Dosta ste terorizirali suside, ide vam odmazda, svaki put kad krenete udarat po gradovima. Pomalo shvatit ćete.Vidi Marine,taj napad na grad bez vojnih objekata i vojske je cist terorizam.Belgorod je nekih 40 km od granice i stvarno je sramota i nepotrebno to sto su ucinili.Imaju front zlikovci,neka se tamo obracunaju sa Rusima.
Treba da ih poravnaju lepo i da posade cvece.Drugacije se nece smiriti.Kao sto su Ceceniju lepo uzorali,pobili sto ne valja i eno,mir u kuci.U toku sednica SB UN povodom napada na Belgorod; Nebenzja: Teroristički akt, Zapad saučesnik
U Savetu bezbednosti UN počela je sednica koju je tražila Rusija zbog terorističkog napada Ukrajine na Belgorod. Ruski ambasador Vasilij Nebenzja rekao je da se radi o terorističkom aktu i naglasio da je Zapad saučesnik kijevskog režima.
U napadu je poginulo 18 osoba, a 111 je ranjeno.
Učesnicima se obraća ruski ambasador u UN Vasilij Nebenzja koji je za napad rekao da predstavlja ciljani, ranije planirani, neselektivni teroristički akt.
"Kijevski režim u nemoćom besu pokušava da ubije što više Rusa. Zapad je saučesnik kijevske bande u počinjenim zločinima ", rekao je on.
On je, između ostalog rekao, da je meta ukrajinskog napada bio sportski centar "Dinamo" u gradu, klizalište. Takođe je oštećenja pretrpeo i lokalni Univerzitet.
"To nisu napadi na vojne ciljeve već ciljani napad, teroristički napad na civile", rekao je on i dodao da je tom prilikom korišćena zabranjena kasetna municija.
Granatiranje gradova svedoči o agoniji režima ukrajinagskog predsednika Vladimira Zelenskog, istakao je ruski diplomata i dodao da će svi organizatori i izvršioci napada na Belgorod biti kažnjeni.
"Što više Kijev bude predstavljao pretnju Rusiji to će Rusija žešće delovati", poručio je ruski ambasador.
Nebenzja je pitao i zašto na sednici nema preebdstavnika EU, posebno prestavnika Češke s obzirom da je u napadu korišćeno oružje češke proizvodnje.
Pozvao je međunarodnu zajednicu da osudi napad i distancira se od kijevskog režima i dodao da je zapanjujuće ćutanje generalnog sekretara UN.
Valjda rodbini?Jesi izjavio sucut poginulim ukrajinskim civilima od preksinoc, naravno da nisi nego ste u horu arlaukali i seirili sad izjavljuj koliko te volja![]()
Jel' to distancer za Rigips?
Tvojih, to je sigurno.Iz nužde dolazi improvizacija, iz improvizacije efikasniji načini uništavanja neprijatelja.
I što je najbolje operateri dronova iz dana u dan postaju sve bolji i bolji...isto kao i kad igraš istu igricu danima, postaneš maher. Ostvarenje dječačkih snova.
Ona ruska raketa od juče nije nađena, da li to u stvari znači da se ništa ne sme?jedno ne isključuje drugo...ako vam najnoviju tehniku ovako olako uništavaju sa dronovima jeftinjarama, nahebali se...vidi da vam to pomalo postaje jasno...
Zašto ne probaš? A, da, pa tebe ništa i ne pitaju.12 sati prije je iz Rusije doletilo cca 100 projektila po ukrajinskim gradovima, 24 mjeseca uništavate Ukrajinu. Dosta ste terorizirali suside, ide vam odmazda, svaki put kad krenete udarat po gradovima. Pomalo shvatit ćete.
Da se mene pita ja bi vam već razjeba sve naftovode, rafinerije i plinovode.
Unistavaju svoju zemlju,istorijski i pravno je njihova ta Ukrajina.Ne zapadna i ne tvoja.Nemam sta JA da shvatim,nisam ja tamo,ja sam u Srbiji.Da nisu tamo Ukrajinci,njihova zaludjena i naterana na sukob braca,drugacije bi oni to.Zato ovo i traje toliko dugo.Eto,i ti si u dusi terorista.Sta ti je kriv naftovod?Pa ima jedan ide kroz Ukrajinu nosi gas u EU,sto ga ne uniste Ukri vec jednom?12 sati prije je iz Rusije doletilo cca 100 projektila po ukrajinskim gradovima, 24 mjeseca uništavate Ukrajinu. Dosta ste terorizirali suside, ide vam odmazda, svaki put kad krenete udarat po gradovima. Pomalo shvatit ćete.
Normalno da će Poljska službeno deeskalirat, a ispod stole vjerojatno već kamioni puni svega i svačega idu trenutno iz Poljske u Ukrajinu. Ne brini budu Rusi ovo platili i da ne znaju.Ona ruska raketa od juče nije nađena, da li to u stvari znači da se ništa ne sme?
Pogledajte prilog 1473472
A djeviceFsb-pravoslavni raj im je zagarantovan.
Veruješ u to? Doduše ti kažeš i da je Treći Rajh pobedio…Normalno da će Poljska službeno deeskalirat, a ispod stole vjerojatno već kamion puni svega i svačega idu trenutno iz Poljske u Ukrajinu. Ne brini budu Rusi ovo platili i da ne znaju.
Da su babi jaja, bila bi deda...kad bi mogli, Ukri bi razjebali sve naftovode, plinovode i rafinerije u Rusiji...ali sve sto mogu je to da pobiju civile udarom po gradskom jezgru bez ikakvih vojnih ciljeva...12 sati prije je iz Rusije doletilo cca 100 projektila po ukrajinskim gradovima, 24 mjeseca uništavate Ukrajinu. Dosta ste terorizirali suside, ide vam odmazda, svaki put kad krenete udarat po gradovima. Pomalo shvatit ćete.
Lavov je 700 km od fronta pa sto su ga gadjali, imaju front pa nek se tamo obracunavaju sa ukrajincimaVidi Marine,taj napad na grad bez vojnih objekata i vojske je cist terorizam.Belgorod je nekih 40 km od granice i stvarno je sramota i nepotrebno to sto su ucinili.Imaju front zlikovci,neka se tamo obracunaju sa Rusima.
Eve ga GEODETUnistavaju svoju zemlju,istorijski i pravno je njihova ta Ukrajina.Ne zapadna i ne tvoja.Nemam sta JA da shvatim,nisam ja tamo,ja sam u Srbiji.Da nisu tamo Ukrajinci,njihova zaludjena i naterana na sukob braca,drugacije bi oni to.Zato ovo i traje toliko dugo.Eto,i ti si u dusi terorista.Sta ti je kriv naftovod?Pa ima jedan ide kroz Ukrajinu nosi gas u EU,sto ga ne uniste Ukri vec jednom?
Čiji je ovo tenk u Donbasu?Veruješ u to? Doduše ti kažeš i da je Treći Rajh pobedio…
Fabijan pomesao brzineValjda rodbini?
Sta kazes?Diro neko?Eve ga GEODET![]()
Duzan si mi 5 evradiSta kazes?Diro neko?
Newsflash: imaju i Rusi "front" pa ipak raketiraju Lvov.Vidi Marine,taj napad na grad bez vojnih objekata i vojske je cist terorizam.Belgorod je nekih 40 km od granice i stvarno je sramota i nepotrebno to sto su ucinili.Imaju front zlikovci,neka se tamo obracunaju sa Rusima