Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.561
Ne znam,komanda Ukrajine je dala saopstenje da se povlaci sa nekih tacaka.
Zabole me za Kijev od prosle godine
Danas bila vest da je americka vojna pomoc na najnizem nivou od pocetka rata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam,komanda Ukrajine je dala saopstenje da se povlaci sa nekih tacaka.
Zabole me za Kijev od prosle godine
Ne znam,ovi trolovi pisu da sve stize na ma,.Izgleda da je bila oruzana pobuna na Kupjansku i da su likvidirali oficira.Danas bila vest da je americka vojna pomoc na najnizem nivou od pocetka rata
.Pa zna li itko odgovor? Zašto se trodnevni blitz krieg pretvorio u fatalne gubitke Ruskih vojnika bez ikakovg ( ili minimalnog) pomaka na frontu?? Može li tvornica Lade uopće proizvesti toliko Lada koliko treba obiteljima izginulih ruskih vojnika kao obestećenje?
.
jedino invalidi ostali da se bore protiv nenaoružane ukrajinske otete dece iz školskih dvorišta i ukrajinskih žena kidnapovanih sa pijaceРуски инвалиди иако сви погинули, опколили град.
Шта рећи онда о НАТОу кад их инвалиди опколе?
Не знам јесу ли Руси стварно толико зајебани, или је у питању уобичајена немоЋ оЋај и бес глупих усташа због чега нису ни свесни шта пишу.
Pogledajte prilog 1460859
Bit će bolje slijedeću zimuNe,Zoki je bio u pravu.
Prva vojna sila svijeta sa saveznicima samo pomaže Ukrajini da je bivša "druga vojna sila" ne pobjedi.Тзв. прва армија света скупа са НАТО савезницима не може да изађе на крај са 10% руске војске, ТабаЋе
Au brate šta je Ruse masakriralo
Snega nigde.
Opet reciklaza snimaka od prosle godine.
Јашта, само помажеPrva vojna sila svijeta sa saveznicima samo pomaže Ukrajini da je bivša "druga vojna sila" ne pobjedi.
A onih ostatak 90 % vojske je još po ruskim zatvorima?
Ok, nećemo sada o 100 NATO generala koji su poginuli u Ukrajini i 42 Hrvata ...Јашта, само помаже
Најбољи изговор за пушиону