Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.466
Шефица Европске комисије Урсула честитала је годишњицу Мајдана речима: „Будућност за коју се Мајдан борио се остварила...“
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to ona koja je uvučena u korupcionašku aferu oko KOVID cjepivaШефица Европске комисије Урсула честитала је годишњицу Мајдана речима: „Будућност за коју се Мајдан борио се остварила...“
![]()
Da namestila batinoj firmi kupovinu 45 miliona doza vakcinajel to ona koja je uvučena u korupcionašku aferu oko KOVID cjepiva
Ау, када је Мег брегами уписао убрзани тјечај вјеронаука, древним Укрима се црно пише.Kad ruski popovi blagoslivljaju oružja masovnog uniptenja i zagovaraju rat sa bratskim narodom zbog komada zemlje, tu sreće od Boga nema. Zapamti ovu kad Rusija krahira.
Na koje mlade ljude misliš? Plaćenike sa svih strana sveta koji dođoše da se bore protiv Rusa?budi bar malo saosećajan sa nesrećom ovih mladih ljudi koji ostaviše živote u blatu njima tuđe ukrajine za slavu i bogatstvo drugih
Ukrajinci znaju ali ti trebaš to shvatiti jer u tebi je problem...Samo jos da shvate za koji cilj ..Sve su oni mogli da imaju I pre svega ovoga da je bilo pameti ..
Spektakularan beg!
Kako kupujemo kad je kepec iz kremlja rekao da ćemo se smrzavati?
Daj video gde to kaže?
Svakako bi se smrzavali kada ne bi kupovali ruski gas, a i obećali ste da ga nećete kupovati, a ipak ga i dalje kupujete, verovatno baš zato da se ne bi smrzli.
@Djura Nikolajevic čemu ovako glupo glumljenje advokata za druge?Verovatno Putin nije to rekao ali mnogi drugi Putinisti jesu.
Pa hteo je da skontamo koliko je pulg@Djura Nikolajevic čemu ovako glupo glumljenje advokata za druge?
Ja sam njega pitao za video, onda mi umesto njega odgovaraš ti, ali ne daješ mi video nego pametovanje kako je "sigurno neko drugi to rekao".
Šta si hteo da postigneš ovako glupim upisom? Baš me zanima.
govori o tužnim sudbinams mladih i simpatičnih ruskih gardista koji satrunuše nspušteni i zaboravljeni po ukrajinskim njivamaNa koje mlade ljude misliš? Plaćenike sa svih strana sveta koji dođoše da se bore protiv Rusa?
Naseli, koliko moraš bit bez mozga
Intervju Arahamija
Budimo iskreni i objektivni, mislim da Rusima ne bi ni odgovaralo potipisvanje ovakvog sporazuma. Da je cilj Rusije bio samo sprijeciti ulazak Ukrajine u NATO, rjesili bi to na elegantniji nacin, sporazumom, ili cak u najgorem slucaju prijetnjom atomskim oruzjem na Kijev, ako se ne zeli odreci NATO clanstva i pogubne politike prema Rusima u Ukrajini. Da su Rusi proizveli modernu verziju Kubanske (atomske) krize, ona bi se svakako razrijesila, NATO bi odustao od sirenja na Ukrajine, to je realitetna neminovnost.Valja napomenuti da su mediji ranije više puta izvijestili (iako nije bilo službenih potvrda) da su ukrajinske vlasti odbile potpisati sporazum u proljeće 2022. godine nakon posjete britanskog premijera. Sada je to Arahamija potvrdio. Prema medijskim izvješćima, predsjednik Putin je u proljeće 2022. godine bio spreman povući trupe na crtu 24. veljače u zamjenu za neutralni status Ukrajine.
https://www.index.hr/vijesti/clanak...964.aspx?index_ref=clanak_izdvojeno_d_vijesti
Putina nisam cuo da je to rekao cak mislim da nije ali ovde je likovanja zbog smrzavanja bilo koliko hoces, ostrascene putiniste koji misle da su rusofili treba uvek podsecati ko su i kakvi su. Zast bih Ti ja davao video kada ne mislim da uopste postoji.@Djura Nikolajevic čemu ovako glupo glumljenje advokata za druge?
Ja sam njega pitao za video, onda mi umesto njega odgovaraš ti, ali ne daješ mi video nego pametovanje kako je "sigurno neko drugi to rekao".
Šta si hteo da postigneš ovako glupim upisom? Baš me zanima.
Pa šta se trpaš onda, niko ti nije tražio mišljenje.Putina nisam cuo da je to rekao cak mislim da nije ali ovde je likovanja zbog smrzavanja bilo koliko hoces, ostrascene putiniste koji misle da su rusofili treba uvek podsecati ko su i kakvi su. Zast bih Ti ja davao video kada ne mislim da uopste postoji.
Cilj Rusije je već decenijama da budu u dobrim odnosima sa EU i postanu deo Zapada.Budimo iskreni i objektivni, mislim da Rusima ne bi ni odgovaralo potipisvanje ovakvog sporazuma. Da je cilj Rusije bio samo sprijeciti ulazak Ukrajine u NATO, rjesili bi to na elegantniji nacin, sporazumom, ili cak u najgorem slucaju prijetnjom atomskim oruzjem na Kijev, ako se ne zeli odreci NATO clanstva i pogubne politike prema Rusima u Ukrajini. Da su Rusi proizveli modernu verziju Kubanske (atomske) krize, ona bi se svakako razrijesila, NATO bi odustao od sirenja na Ukrajine, to je realitetna neminovnost.
Cilj Rusije je ustvari vojno zauzimanje Ukrajine, zato nisu ni pokusali stvari rijesiti na drugaciji nacin.
Ovo nije post osude Rusa, do raspada Ukrajine bi svakako došlo, to je neminovnost i pitanje vremena. Kao sto je i neminovnost raspada BiH, CG...nadam se u ovom slucaju, mirnim putem.
Ruska bajka koja im nije pomogla jer su izgubili dva sustava S400, nekoliko ratnih brodova i podmornicu..Rusija uspela da blokira satelitsko snimanje; Na Krimu aktiviran do sad neviđen sistem za elektronsko ratovanje
Rusko elektronsko ratovanje na Krimu uključuje i aktivne i pasivne mere, uključujući i suzbijanje radio komunikacija. U Ukrajini, ruske snage koriste elektronsko ratovanje za ometanje taktičkih radio komunikacija, kao i radarskih sistema.
Nedavni satelitski snimci objavljeni na društvenoj mreži Tviter izgleda otkrivaju da je Rusija počela da koristi ekstremno moćan sistem za elektronsko ratovanje duž obale Krima, tačnije u regionu Sevastopolja.
Pogledajte prilog 1455239
https://oruzjeonline.com/2023/11/29...-sad-neviden-sistem-za-elektronsko-ratovanje/