Krishna
Elita
- Poruka
- 24.178
Ускоро, али стварно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi šalju BMP bez posade u raščišćavanje minskog polja. Orix nek knjiži gubitak.
OdličnoKako napreduje trodnevna SVO?
Kadirov je pičkica. Bez Putina ne bi preživio u Čečeniji koliko su omraženi tamo.Ускоро, али стварно.
Jedan oklopnjak za jednu minu. Koju pamet moraš neimati za takvu ideju.Ovo je vrlo pametna i efikasna taktika, not![]()
Svaki dan gledaš snimke uništavanja Rusa i još pitaš što ulazi u podatke potvrđenih gubitaka?Može li neko pametan da mi kaže kako ovi naši ukro statističari dolaze do podataka ?
1. Lično broje poginule, uništenu tehniku !!!
2. Rekla kazala !!
3. Javio mu prijatelj iz usraine !!!
4. Babi se snilo !!
5. Nešto drugo !!!
Ne znam,imaju nekog lika koji samo vizuelno potvrdjenu tehniku broji,mada ne znam ko mu broji par hiljada tenkova i na koji nacin,ne shvatam ga za ozbiljno.Može li neko pametan da mi kaže kako ovi naši ukro statističari dolaze do podataka ?
2. Rekla kazala !!
4. Babi se snilo !!
5. Nešto drugo !!!
Табак и Орикс фантазијеMože li neko pametan da mi kaže kako ovi naši ukro statističari dolaze do podataka ?
2. Rekla kazala !!
4. Babi se snilo !!
5. Nešto drugo !!!
rusi ostavljaju svoje mrtve na bojistu. Najvazniji razlog je to sto bez tela taj vojnik se vodi kao nestao a ne poginuo, a kad je poginuo rusija treba isplatiti porodici oko 12.000 evra za smrt. (i retko kojima isplati tu sumu vec odbiju vise od pola te sume na ime tansporta, kapele, troskovi pogreba, sanduka... a drugi deo u vecini im isplate u namirnicama ili bonovima za hranu). Cak rusi i odbijaju da preuzmu tela poginulih koje im ukrajinci nude. Zato je lako izracunati broij mrtvih rusaMože li neko pametan da mi kaže kako ovi naši ukro statističari dolaze do podataka ?
2. Rekla kazala !!
4. Babi se snilo !!
5. Nešto drugo !!!
Putin nije nista uradio ako uzme da se nagadja,sto sumnjam da ce biti.„Ко је рекао да ће Русија пристати на ‘Украјину у НАТО-у’? Ко гарантује да Русија неће наставити специјалну војну операцију после паузе? Ко ће иступити као гарант неприкосновености условне линије разграничења?“, запитао се Подољак.
https://srbin.info/svet/kijev-odgovorio-na-predlog-da-ukrajina-stupi-u-nato-u-zamenu-za-teritoriju/
NIKO!
sad je kasno da se ljubi strasno, samo bezuslovna kapitulacija.
Кијев одговорио на предлог да Украјина ступи у НАТО у замену за територију
"nece da moze", vec samo ovo dolazi u obzir, "prica ima tuzan kraj":
Pogledajte prilog 1449213
ОГЛАСИО СЕ КИЈЕВ: Број заробљених војника од стране руске армије огроман
I to vam je rekao ko ........ ?rusi ostavljaju svoje mrtve na bojistu. Najvazniji razlog je to sto bez tela taj vojnik se vodi kao nestao a ne poginuo, a kad je poginuo rusija treba isplatiti porodici oko 12.000 evra za smrt. (i retko kojima isplati tu sumu vec odbiju vise od pola te sume na ime tansporta, kapele, troskovi pogreba, sanduka... a drugi deo u vecini im isplate u namirnicama ili bonovima za hranu). Cak rusi i odbijaju da preuzmu tela poginulih koje im ukrajinci nude. Zato je lako izracunati broij mrtvih rusa
pa, to i ja kazem: obecanje ludom radovanje.Putin nije nista uradio ako uzme da se nagadja,sto sumnjam da ce biti.
Ovo ce se zavrsiti uslovima koje Rusija kaze i nametne,a to je nestanak Ukrajine i unistenje vojno sposobnog stanovnistva.
Jeste prebrojali koliko je izginulo u njivama Rabotina?rusi ostavljaju svoje mrtve na bojistu. Najvazniji razlog je to sto bez tela taj vojnik se vodi kao nestao a ne poginuo, a kad je poginuo rusija treba isplatiti porodici oko 12.000 evra za smrt. (i retko kojima isplati tu sumu vec odbiju vise od pola te sume na ime tansporta, kapele, troskovi pogreba, sanduka... a drugi deo u vecini im isplate u namirnicama ili bonovima za hranu). Cak rusi i odbijaju da preuzmu tela poginulih koje im ukrajinci nude. Zato je lako izracunati broij mrtvih rusa
То су све биле макетеJeste prebrojali koliko je izginulo u njivama Rabotina?
Rusi ne govore ukr gubitke??? AuuuuNe znam,imaju nekog lika koji samo vizuelno potvrdjenu tehniku broji,mada ne znam ko mu broji par hiljada tenkova i na koji nacin,ne shvatam ga za ozbiljno.
Rusi ne govore ni svoje ni UKR gubitke,tako da mozemo da nagadjamo,dok Ukrajinci znaju tacan broj poginulih Rusa.
Nekom logikom poginulo je vise Rusa nego sto je mobilisano,dok je Ukrajina imala 12 ili 13 talasa mobilizacije,pa sve i da je izginulo 300 000 Rusa kako tvrde,onda je ovih milion jer ne znam ko drzi front od 1200km.
Lazu i jedni i drugi,ali Ukrajinci su presli igricu.
Novo saopstenje,unistili su 29 od 40 dronova,ispada da su Rusi za 12 sati samo 40 dronova lansirali a tresla se cela Ukrajina nocas.
Brojke su glupost,stanje na frontu govori suprotno od onog sta se po internetu forsira.
Uzeli nazad 56% područja koja su Rusi zauzeli u početku. U međuvremenu uništili trećinu ruske vojske.233 milijarde vojne pomoći i ***********i opet gube.
Shokiran sam
Koliko stotina milijardi trebaju dobiti pa da bar jednu kućicu zauzmu?
Pogledajte prilog 1449206
Odlicno,isterali Rusi naciste iz Klescejevke,sad ni do Rabotina ne mogu da stignukako ide ukropsko/natovsko trodnevno oslobadjanje krima?![]()