- Poruka
- 92.102
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za 3 meseca "specijalna vojna operacija" ulazi u treću godinu.Мачак друга је година у току, па *ебему миша ваљда знаш бројати барем до три...![]()
ne potcenjuj veličanstveni vojni vrh Ruske Federacijeza 3 meseca "specijalna vojna operacija" ulazi u treću godinu.
(možda je rusi tako zovu jer je vode ljudi koji su završili specijalna odelenja po školama...
Unuci će proći isto kao njihovi i vaši "didovi"..Mislim, drago mi je da su već eksplozije kod Staljingrada
Dobro ukrajinska gerila radi...prenose znanje sa dida na unuka.
Rusi su razbijeni
Rusija je pretrpela ogromne gubitke u poslednja 24 sata, pokazao je današnji izveštaj Ukrajinskih oružanih snaga.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 16.11.2023. | 12:36 -> 12:43
Kako se navodi, Moskva je izgubila veliki broj vojnika i opreme kako Kijev pokušava da pogura svoju kontraofanzivu čiji je cilj povratak okupiranih teritorija, a najžešće bitke vode se u Avdejevki, industrijskom rejonu Donjeckog regiona.
Prema brojevima koje je objavio generalštab ukrajinske vojske, u poslednja 24 sata u sukobima je život izgubilo 1.330 pripadnika ruske vojske, čime je, bar kako tvrdi Kijev, ukupan broj stradalih na ruskoj strani dostigao 315.620.
Navodi se da je to jedan od najvećih dnevnih gubitaka ruskih snaga od kada je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu u februaru 2022. godine.
Do sada je najsmrtonosniji dan za Ruse bio 19. oktobar, kada je život izgubilo 1.380 pripadnika ruske vojske.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=11&dd=16&nav_category=78&nav_id=2434484
Prema brojevima koje je objavio generalštab ukrajinske vojske, u poslednja 24 sata u sukobima je život izgubilo 1.330 pripadnika ruske vojske, čime je, bar kako tvrdi Kijev, ukupan broj stradalih na ruskoj strani dostigao 315.620.
Koji su to vaši "didovi"??Unuci će proći isto kao njihovi i vaši "didovi"..
Zapad je totalno promasio u svojim procenama.Bloomberg izvještava da se rusko gospodarstvo prilagođava i potpuno oporavlja nakon neviđenih međunarodnih sankcija. https://t.me/russianmarketHQ/104156
Na primjer, napredak je u bankarskom sektoru, prodaji automobila i zračnom prometu. Gospodarski rast Rusije u trećem tromjesečju dosegao je 5,5%, nadmašivši predviđanja.
Rusi su razbijeni
Rusija je pretrpela ogromne gubitke u poslednja 24 sata, pokazao je današnji izveštaj Ukrajinskih oružanih snaga.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 16.11.2023. | 12:36 -> 12:43
Kako se navodi, Moskva je izgubila veliki broj vojnika i opreme kako Kijev pokušava da pogura svoju kontraofanzivu čiji je cilj povratak okupiranih teritorija, a najžešće bitke vode se u Avdejevki, industrijskom rejonu Donjeckog regiona.
Navodi se da je to jedan od najvećih dnevnih gubitaka ruskih snaga od kada je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu u februaru 2022. godine.
Do sada je najsmrtonosniji dan za Ruse bio 19. oktobar, kada je život izgubilo 1.380 pripadnika ruske vojske.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=11&dd=16&nav_category=78&nav_id=2434484
Ovde su mnogo brže ušli u sam grad. Kad se dokopaju zgrada ići će to.Zašto misliš da ide brže?
Bitka za sam Artjomovsk nije trajala više od 2 - 3 meseca.
Pre borbi za Artjomovsk su morala da budu oslobođena mnogobrojna naselja okolo, od kojih je najveće bio Soledar, a tu su bili Kliševka, Opitno, Vesela Dolina, klinovo, Bahmutsko, Pokrovsk, Vladimirovka, Krasna Gora, Paraskevivka, Berhovka i druga. (Mstislav do danas nije priznao pad Soledara)
Dosta dugo je trebalo da se uopšte dođe do Artjomovska, ali bitka za sam grad nije dugo trajala.