Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако је Србин, у шта сумњам, онда је тешки аутошовиниста и натопатофил.
Не. Нисам за НАТО изузев ако би се шта могло ушићарити из тога попут Космета без Шиптара или Републике Српске или Црне Горе у саставу Србије. А најбоље без НАТО-а све наведено. Руски знам солидно. И Русофил сам. Не путинопоклоник. Али и Украјинци су ми драги. То су нам све браћа. И Чеси, Пољаци ...

Не. Нисам за НАТО изузев ако би се шта могло ушићарити из тога попут Космета без Шиптара или Републике Српске или Црне Горе у саставу Србије. А најбоље без НАТО-а све наведено. Руски знам солидно. И Русофил сам. Не путинопоклоник. Али и Украјинци су ми драги.
Komentara bez.

Патријарха Вартоломеја ценим јер је одлучио стати на крај руском етнофилетизму, фундаментализму и политикантству у црквеним питањима у Украјини. Црквеним Дамакловим мачем је разрешио питање украјинског раскола.

Ovo je strašno.Jel ostao ijedan brod iz čuvene Crnomoske flote?
Остале су неке лодке (чамци) и пар подморница из времена СССР-а. Имају неку шклопоцију од брода за вађење олупина, још из времена Николаја Другог. Са том шклопоцијом планирају извадити и поправити Москву. Адмирал Кузњецов је изгледа непоправљив. Целокупна флота је у банани. Истина је и да монтирају крстареће ракете нове генерације на мање бродове. Почеће и на рибарске лађе.

Остале су неке лодке (чамци) и пар подморница из времена СССР-а. Имају неку шклопоцију од брода за вађење олупина, још из времена Николаја Другог. Са том шклопоцијом планирају извадити и поправити Москву. Адмирал Кузњецов је изгледа непоправљив. Целокупна флота је у банани. Истина је и да монтирају крстареће ракете нове генерације на мање бродове. Почеће и на рибарске лађе.
I kažeš tebi je srpski “maternji jezik”, dabome, a u srpskom se baš koristi reč ‘lodka’, i naravno, svi znaju šta je to, pa se po nekom i omakne da je upotrebi, kako da ne.

Prestani da lažeš:
19A7D854-7643-4C3B-A135-067CA037627F.jpeg

I kažeš tebi je srpski “maternji jezik”, dabome, a u srpskom se baš koristi reč ‘lodka’, i naravno, svi znaju šta je to, pa se po nekom i omakne da je upotrebi, kako da ne.

Prestani da lažeš:
Pogledajte prilog 1442351
На руском је лодка чамац и на још пар језика. Ставио сам лодка везано уз Русе. Српски ми је матерњи језик.
Да Словаци и Украјинци брзо науче српски, то сам се осведочио. Русима слабо иде.

Ovo sa brodom iz vremena Nikolaja Drugog je beć prava deluzija, a tvoj nick na srpskom bi bio Gideon, a ne ‘Gedeon’, pane Lažovčenko.

7883FB83-F981-4C5A-B9BE-EB8EC3CDB641.jpeg

Koje je to ludilo mozga. Zamisli, predsednik jevrejin, a kunu se u AZOV. Ukrajina-zemlja gde je nacizam normalna pojava.
On je Ukrajinac koji možda govori ruski: sam se ofirao korišćenjem reči ‘lodka’ za brod/plovilo, na ruskom i ukrajinskom se piše sa yu, a on napisao srpskom ćirilicom pa ispalo kao iz bugarskog.

Pazi mu nick: na srpskom bi bio Gideon, Gedeon je ruski ili ukrajinski oblik tog biblijskog imena. Zeznu se ljudi oa ostave traga tu i tamo. Nomen est omen: Gedeon uopšte nije srpski oblik biblijskog imena Gideon, a njega Biblija fakat jako zanima, iz nje je uzeo ime.

Ovo sa brodom iz vremena Nikolaja Drugog je beć prava deluzija, a tvoj nick na srpskom bi bio Gideon, a ne ‘Gedeon’, pane Lažovčenko.

Pogledajte prilog 1442359

Ставио сам Гедеон јер читам Библију на руском, руски синодски превод. У руском је Гедеон. Мене Србина прогласите за Украјинца. Украјинци би ми требали аутоматски дати држављанство и какав ајзернес кројц

Šteta što je nepopravljiv......kakvo bi to tek bilo potapanje....bolje nego kad su zviznuli Putinov ponos Moskvu.

Ставио сам Гедеон јер читам Библију на руском, руски синодски превод. У руском је Гедеон. Мене Србина прогласите за Украјинца. Украјинци би ми требали аутоматски дати држављанство и какав ајзернес кројц
Ovo je već bez komentara. Moskovski liberal ‘pronašao Boga’ posle seobe u Srbiju?

A ovo sa “brodom za ‘vađenje olupina’ iz doba Nikolaja Drugog” nije već nesto između trolovanja i deluzija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back