Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.700
Ukrovermaht PVO u punom sjaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
обрнуто 300 ђенерал од тога пола у сукњама и штиклицамаKako ono ide 120 generala na 300 metara dubine![]()

Ja mislim da u tajnosti pripremaju masovne napade na infrastrukturu u Rusiji. Rakete dometa od 300 km su na putu u Ukrajinu.Америка је већ послала своје људе у Украјину да размотре мировни план после јутрошњег жестоког напада јер су увидели да се Русија уз све ресурсе НАТО и Америке не може победити управо јавља амерички тв ,,Нбц,,!!!
Мислим, иде се до краја..
dobro, da je Kami , tu medju nama bi ti rekao. No , ono nasta stalno ti ukazujem da se kod tebe , u radu tvoga mozga , koji i je dobro prociscen i da ti nedostaju bitni elementi za normalan rad.Pa zašto si ti pored slobode i pravičnosti komunizma odabrao baš da te zloupotrebljavaju imperijalisti...
Nešto ti se ne poklapaju reči i dela, ako me razumeš.
Voleo bi da od Kijeva ne ostane nista??Ja mislim da u tajnosti pripremaju masovne napade na infrastrukturu u Rusiji. Rakete dometa od 300 km su na putu u Ukrajinu.
Nema nista od toga. Ovi ruski napadi zadnja dva dana su savrsen izgovor za dostavu dalekometnih raketa Ukrajini. Mislim da je sad vrijeme da se pocne unistavati ruska energetska infrastruktura, pocev od plinovoda.Voleo bi da od Kijeva ne ostane nista??
Onda se pomoli da im daju bar 5000 da bude efekta,ako im daju 20-30 komada za svaku ispaljenu ce dobiti 100 po Kijevu.Ja mislim da u tajnosti pripremaju masovne napade na infrastrukturu u Rusiji. Rakete dometa od 300 km su na putu u Ukrajinu.
Znaci nije te briga za ukraince??Nema nista od toga. Ovi ruski napadi zadnja dva dana su savrsen izgovor za dostavu dalekometnih raketa Ukrajini. Mislim da je sad vrijeme da se pocne unistavati ruska energetska infrastruktura, pocev od plinovoda.
Naravno. Rusi imaju meleone raketaOnda se pomoli da im daju bar 5000 da bude efekta,ako im daju 20-30 komada za svaku ispaljenu ce dobiti 100 po Kijevu.

Predpostavka je majka zajebaNaravno. Rusi imaju meleone raketa![]()
Ne, upravo bi ih to moglo spasiti, ukoliko Rusi uvide da im ovi mogu unistiti ekonomsku podlogu. Rusija je prilicno ranjiva u tzom pogledu.Znaci nije te briga za ukraince??
Sto tako ne kazes
Mnogo si smesan lik ali mnogoNe, upravo bi ih to moglo spasiti, ukoliko Rusi uvide da im ovi mogu unistiti ekonomsku podlogu.
Ajde da vidimo i to,u tom slucaju Ukrajina nece imati ni osnovne uslove za zivot.Nema nista od toga. Ovi ruski napadi zadnja dva dana su savrsen izgovor za dostavu dalekometnih raketa Ukrajini. Mislim da je sad vrijeme da se pocne unistavati ruska energetska infrastruktura, pocev od plinovoda.
Rusi znaju odakle gadjaju??Ajde da vidimo i to,u tom slucaju Ukrajina nece imati ni osnovne uslove za zivot.
Juce su zbog par solitera dobili 150 raketa po kriticnoj infrastrukturi,a vidim da i danas gadjaju belgorod kasetnim bombama,pa nije iskljuceno da nocas dobiju duplo
Da, Rusi su ispalili sve sto su proizveli zadnjih par mjeseci. Sljedeci napad ide iz strateskih rezervi.Ajde da vidimo i to,u tom slucaju Ukrajina nece imati ni osnovne uslove za zivot.
Juce su zbog par solitera dobili 150 raketa po kriticnoj infrastrukturi,a vidim da i danas gadjaju belgorod kasetnim bombama,pa nije iskljuceno da nocas dobiju duplo
Ajde ti ko da si portir u Kremlju,reko ja jednom si smesan likDa, Rusi su ispalili sve sto su proizveli zadnjih par mjeseci. Sljedeci napad ide iz strateskih rezervi.
Gadjali su iz svih pravaca,navodno su neke rakete isle i preko nato drzava,dronovi,krstarece,balisticke,hiper i sa mora.Rusi znaju odakle gadjaju??
Zajebano znaci ide se na visi nivoGadjali su iz svih pravaca,navodno su neke rakete isle i preko nato drzava,dronovi,krstarece,balisticke,hiper i sa mora.
Da, Rusi su ispalili sve sto su proizveli zadnjih par mjeseci. Sljedeci napad ide iz strateskih rezervi.
Kako da ne,Rusi stalno ispale sve i nemaju nista pa sruce na Kijev i posle kuknjava.Da, Rusi su ispalili sve sto su proizveli zadnjih par mjeseci. Sljedeci napad ide iz strateskih rezervi.