Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrovermaht PVO u punom sjaju

GC1c9JFWkAA73EX

z:mrgreen:

Украјинци кажу да су направили грешку јутрос јер су Руси прво напали ,,Геранима, , као мамац, где је противаздушна одбрана деловала и тако открила своје позиције ,онда је по њој уследила баражна ватра хиперсоничних ракета а онда је небо остало незаштићено за све друге војне и стратешки важне циљеве!
Зеленски је изјавио да ће Русија одговарати!!!

Америка је већ послала своје људе у Украјину да размотре мировни план после јутрошњег жестоког напада јер су увидели да се Русија уз све ресурсе НАТО и Америке не може победити управо јавља амерички тв ,,Нбц,,!!!

Мислим, иде се до краја..

Америка је већ послала своје људе у Украјину да размотре мировни план после јутрошњег жестоког напада јер су увидели да се Русија уз све ресурсе НАТО и Америке не може победити управо јавља амерички тв ,,Нбц,,!!!

Мислим, иде се до краја..
Ja mislim da u tajnosti pripremaju masovne napade na infrastrukturu u Rusiji. Rakete dometa od 300 km su na putu u Ukrajinu.

Pa zašto si ti pored slobode i pravičnosti komunizma odabrao baš da te zloupotrebljavaju imperijalisti...

Nešto ti se ne poklapaju reči i dela, ako me razumeš.
dobro, da je Kami , tu medju nama bi ti rekao. No , ono nasta stalno ti ukazujem da se kod tebe , u radu tvoga mozga , koji i je dobro prociscen i da ti nedostaju bitni elementi za normalan rad.
jer , da ti i radi , tada si a imali smo razgovora tj dopisivanja , odavno.
e tada bi tvoj mozak da nije presusio ..i video da Marsovac , je MORAO otici iz svojega grada , svoje zemlje , da bi sacuvao i sebe i svoju porodicu.
i da ti ponovim Jevrejsky kletvu
DABOGDA IMAO PA NEMAO
da bi mogao da razumes i spoznas sta je patnja.

i da seti se , da si i pitao , posto si i znao da radim i pomazem nasima , bas kao i svima koje se nalaze u stanju potreba u tvom slucaju materijalnih , da kada ti bude zatrebalo da se i dobije CPP , da cu ti pomoci.
a za ovaj drugi elemen a to je za apliciranje da se dobije Canada Pension Plan Disability ( u znacenju ne da je samo fizika , vec se i podrazumeva i bolest mentalnoga zdravlja ) e u tom slucaju , morao bih da imam kompletnu tvoju Historiju Bolesti
da bih mogao da ti pomognem da i dobijes CPP Disability.

Nema nista od toga. Ovi ruski napadi zadnja dva dana su savrsen izgovor za dostavu dalekometnih raketa Ukrajini. Mislim da je sad vrijeme da se pocne unistavati ruska energetska infrastruktura, pocev od plinovoda.
Ajde da vidimo i to,u tom slucaju Ukrajina nece imati ni osnovne uslove za zivot.
Juce su zbog par solitera dobili 150 raketa po kriticnoj infrastrukturi,a vidim da i danas gadjaju belgorod kasetnim bombama,pa nije iskljuceno da nocas dobiju duplo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back