Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Patata Caliente gledaš li osvetu Rusije, izgore ti NATO proksi 😘

Lindsey Stirling Dance GIF

Украјински радаристи преносе да досада нису видели овакав модел напада јер ракете нелогично мењају курс и погађају циљеве! Тражимо помоћ наших савезника у овом тешком моменту за Украјину! Руска Федерација поручује да сваки војни авион који полети из било које земље и слети у Украјину од те земље ствара легитимну мету!!!

A MeĆka, a BemVe, a zapadna tehnologija??

gledam rusku svastiku kao drzavni simbol, i nikako da se nacudim

mada ovo mi mnogo govori zasto je posten svet istorijski na vreme i pravilno izabrao US dolar (In god we trust) umesto Svastike konvertibilne u zlato
Gledaš svastiku iz 1917 kao dokaz da su Rusi bili nacisti?

Mnogo te bole ova tamburanja jel da? Ako, i treba.

Poslednja izmena od moderatora:
Gledaš svastiku iz 1917 kao dokaz da su Rusi bili nacisti?

Mnogo te bole ova tamburanja jel da? Ako, i treba.
pa ne znam, Rusi su usli u pakt sa Hitlerom, Francuska i Cercil nisu

meni to govori dosta o nacistima i saveznicima nacista. Rusima je bilo superiska sto Hitler ubija po Evropi i Africi, slali su mu sve potrepstine i sirovine za rat da mu pomognu. a govori mi dosta i istorijska gradja o ubijanju Jevreja, koje se odigravalo u Rajhu, i u Rusiji, pre i posle 1945e

Kad su probali i videli da nije OK, više nikome nije palo na pamet, niti će.

Zato i kažem da se samo manje oštre olovke u kutiji raduju jačini nuklearnih bombi.
Pa eto, možda još neko hoće da proba i uveri se da li je OK? Treba da negujemo demokratiju i svačije pravo, pa tako i da se sam uveri da li je to dobro ili nije.

pa ne znam, Rusi su usli u pakt sa Hitlerom, Francuska i Cercil nisu

meni to govori dosta o nacistima i saveznicima nacista. Rusima je bilo superiska sto Hitler ubija po Evropi i Africi, slali su mu sve potrepstine i sirovine za rat da mu pomognu. a govori mi dosta i istorijska gradja o ubijanju Jevreja, koje se odigravalo u Rajhu, i u Rusiji, pre i posle 1945e
Hitler je svoju vojsku podigao dok je bio pod nadzorom Francuske i Engleske, uz finansijsku pomoć iz SAD.

Nego da se manemo prošlih vremena, highlight 2023. je bilo odlikovanje SS vojnika u parlamentu najveće NATO države uz stojeće ovacije:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back