Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
ни ја исто скроз не разумијем зашто се војска у рату утврдђујеNe razumem što se utvrđuju kad oni napreduju na svim frontovima, kad Rus ratuje samo lopatom i ašovom, kad nemaju goriva ni municije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ни ја исто скроз не разумијем зашто се војска у рату утврдђујеNe razumem što se utvrđuju kad oni napreduju na svim frontovima, kad Rus ratuje samo lopatom i ašovom, kad nemaju goriva ni municije
па ММФ тај рат и водиSta bi tek bio da Zapad ima para za razliku od mocne RF.

осим што "западне земље" не знају шта ће од пара и ситниш давају украјиниОни немају горива још од прошле године. Ни муниције.
Они су се спремни жртвовати!Zato bi mozda mogli Nemacku gde se mahom nalazite vi.

заправо ви што i stand with covid ukraine стварно уништавате Запад изнутраPutko racuna srpsku ljutu dijasporu koja busi Zapad iznutra.![]()

Onda su Ukri a i zapadni generali -instruktori totalni debili jer nisu mogli da se pomene za 6 meseci ofanzive na tako slabo pokriven prostor ..Marine totalni si duduk za temu i nije ni čudo što nista ne razumeš.. Doci će i spoznaja samo sedi kad te stigne da te ne prekineOvako su američke služe rekle...inicijalne invazione trupe činile su 350k vojnika , do sad su izgubili 87% toga broja, ne moraju biti nužno baš ti vojnici.
Ruska kopnena vojska skupa sa marincima i VDV su na početku rata imali nategnutih sve skupa 600k prašinara...da ti u 20 mjeseci bude preko 50% toga broja izbačeno iz stroja, je hebena katastrofa.

Ne volim laz.Djes dezurni advokat sta imaaa ocel to kako na poslu![]()
Opet .. stvarno tebi nema pomoći ..Ti znas sta Rusi koriste .. Frka im neka zuri im se u čemu je caka , osim ako nije opet "samo sto nisu ostali bez raketa" .Sto traje od pocetka ove SVO ?...Ni sam nisi svestan kakve gluposti lepisU jučerašnjem raketnom napadu na Kijev je ispaljeno 10 raketa...Iskanderi i S-400...Rusi troše S-400 projektile hahaha
Nema zamrzavanja konflikta kaze Zaharova.Od osvajanja Kijeva do zamrzavanja konflikta, kakav pad standarda kod agresora.
U lazi zivis u lazi provodis vrijeme sa sabaracom botorusima pa ne vidim da ti smetaNe volim laz.

O kalvom zamrzavanju govore posle Minska 1 i 2 Rusi bi stvarno trebali da budu totalni debili pa da ih 3 puta zajebu na isti fazon ..Nema zamrzavanja konflikta kaze Zaharova.
Ne znam ko je ovaj pavijan sto ga citiras,ustvari su ti sve objave takve.
Nema zamrzavanja konflikta kaze Zaharova.
Ne znam ko je ovaj pavijan sto ga citiras,ustvari su ti sve objave takve.
Jesi li primetio kako hrvate ebe č i ć, dž i đ? A tek demokracija i demokratija?осим што "западне земље" не знају шта ће од пара и ситниш давају украјини
шта би тек да стварно одлуће финансирати рат за слободу и демокрацију, за мир, за људска права и људске слободе појединца?
I meni,samo ih nekad kliknem da vidim sta je sad novo,koliko helikoptera stize itd.O kalvom zamrzavanju govore posle Minska 1 i 2 Rusi bi stvarno trebali da budu totalni debili pa da ih 3 puta zajebu na isti fazon ..
Ne vidim te indijance na ignor su mi .. Ukrima treba pauza to je svima jasno
Авдејевка, неколико дана прије пада и огромне укро-U фрустрације !Avdijivka posle agresorske frustracije gde je nije uspeo okupirati.
![]()
Izvlace od proslog leta,ne znam kako ne skapiras da Rusi lopataju.Na osnovu podataka o prijeratnim brojkama ruske vojske i potvrđenim gubicima u Ukrajini, postotak gubitaka je sljedeći:
Pogledajte prilog 1464161Pogledajte prilog 1464162Pogledajte prilog 1464163Pogledajte prilog 1464164
Rusi izvlače staru tehniku iz sibirskog blata da popuni gubitke, ali svaka nova poslana popuna je lošija od gubitka koji zamjenjuje.
Moraju lopatari, nejde tenk sam iz blataIzvlace od proslog leta,ne znam kako ne skapiras da Rusi lopataju.
Kako sad izvlače staru tehniku kad su do juče ratovali ašovima i lopatama, ali da te javno pohvalim, vidim napredovao si, ne koristiš više notepad, čak si i ubacio i procentualne vrednosti.Na osnovu podataka o prijeratnim brojkama ruske vojske i potvrđenim gubicima u Ukrajini, postotak gubitaka je sljedeći:
Pogledajte prilog 1464161Pogledajte prilog 1464162Pogledajte prilog 1464163Pogledajte prilog 1464164
Rusi izvlače staru tehniku iz sibirskog blata da popuni gubitke, ali svaka nova poslana popuna je lošija od gubitka koji zamjenjuje.