Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.002
Gde ja kazem, HAUG.Na kojoj je strani istina Djuro?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ja kazem, HAUG.Na kojoj je strani istina Djuro?

Rusi kad naprave video to izgleda kao da je Spilberg pravio.Su-34 vs Ukri: plotunom bombi po tačkastom cilju,pravo kasetiranje Ukra bombama od 250kg, bilo bi stvarno nehumano da nisu u pitanju makete. Kaži Pizzi, kakva je ovo maketa?
А пицко им закреће 00 у кривини?Brćkaju naravno, sa Tabakom, sva trojica, oĆajniĆki.

Za dobar broj prezivelih jeste bilo presudno makoliko se vi putinisti kurobecali. Pratim sta se desava po svetu i reakcije vec dugo vremena, Rusi i rusofili nisu ranije negirali pomoc saveznika cak ni u najgorim danima hladnog rata, vec zahvaljivali.Ni to nije istina. Nije da nisu slali, ali nije bilo presudno.
Žao nam je, taj voz je odavno napustio stanicu. Još jedino radi linija ka Sibiru.Nudili su da Ukrajinci zadrže dobre ekonomske odnose sa Rusijom umesto da ih se odreknu zbog praznih obećanja EU diplomatije:
https://www.reuters.com/article/us-ukraine-russia-deal-special-report-idUSBRE9BI0DZ20131219/
Pa, kako da se izrazim…А пицко им закреће 00 у кривини?![]()

Sudbina Rusije je u rukama Orbana i američkih repiblikanacaOrban ce da vam zapecati sudbinu.
Umislio zelenski da je faktor
Pogledajte prilog 1461707
Републиканци ће се састати са савезницима мађарског Виктора Орбана о прекиду помоћи Украјини
Nada umire poslednja.Kako ce se sve zavrsiti ne znaju ni svemoguci Rusi to je jos mnogo daleko jer zapad nije zavrsio finansiranje ukrajine.

rusija nema šta da traži na zapadu, ni ekonomski ni kulturno. Rusija pripada kini!Žao nam je, taj voz je odavno napustio stanicu. Još jedino radi linija ka Sibiru.
Lečiš frustracije povodom “pada Krima” trolovanjem?Sudbina Rusije je u rukama Orbana i američkih repiblikanaca
Da ti prevedem što piše. Američke tajne službe tvrde da je uništeno 87% ruske prijeratne vojske.
CNN je samo objavio tu tvrdnju.
Znaš, moraš ukljuciti mozak, jer za školovanje ti je kasno.
Mamma mia, pa zli Rusi napravili proboj kroz ozbiljne fortifikacije? Pre par dana je ovo na Ukro YT i Tviteru pominjano kao područje koje Rusi “neće proći nikada” ili bar ne bez “par meseci”, kad tamo, palo ko zrela kruškaНАТО техника диминира, укро офанзива иде по плану
Ukrainian-Russian war. Day 641:
Situation south of Avdivka: Russian Army advanced north of Promka Inкаdustrial Area and along the H-20 road take control over a series of Ukrainian fortifications adjacent to the forest area.
Pogledajte prilog 1453989
Pomagali prema svojim mogucnostima ne ispod toga.od little britain skoro nista ni onda jeli nisu imali sami
velika pomoc je dolazila od usa za CCCP 1941-1945
Kao HIMARS, pa se sad video snimak i kako lansira par raketa i kako ga posle u šumskom skloništu rešeta ruska artiljerija.Svaki put kada Ukrajina dobije neko novo oružje ide sledeći niz:
1. Euforija
2. Ozbiljno loženje (Krim pada za mesec dana)
3. Početak korišćenja
4. Prvi dobri rezultati i dodatno neumereno loženje
5. Prvi gubici
6. Ozbiljni gubici
7. Raspad i žestoko izginuće
8. Ćutnja
9. Početak maštanja o novom oružju
Pošto smo ovo videli već najmanje 10 puta i već znamo kako će se završiti ja sam za to da se preskoče svi ovi koraci i da se pređe na PREGOVORE O MIRU
Pošto se ja ne pitam ništa onda ćemo gledati 11, 12, 13 tu reprizu.
Dakle, što se tiče F16 tu smo na koraku broj 2.
Kao što sam ti rekao javi mi kad počne 3. pa se posle 2-3 meseca čujemo kad stigne do 8.
Ima se može seU jučerašnjem raketnom napadu na Kijev je ispaljeno 10 raketa...Iskanderi i S-400...Rusi troše S-400 projektile hahaha
Ne mora da bude nužno netačno šta se tiče ovih procenata. Naime Rusi su krenuli u SVO sa manje od 80 000 vojnika.
Мој отац је имао школског другара (30-их) који се презивао Тесла па су га зафркавали са Никола Тесла сео да весла у Америку да пронађе електрику а зелени одвеслао у америку да пронађе макету.
A Ukrajina Rusiji. I svi zadovoljni. Sem baba u crnom sa krste.rusija nema šta da traži na zapadu, ni ekonomski ni kulturno. Rusija pripada kini!
Rekoše pristaše nacista da Rusi ne lete avionima,Su-34 vs Ukri: plotunom bombi po tačkastom cilju,pravo kasetiranje Ukra bombama od 250kg, bilo bi stvarno nehumano da nisu u pitanju makete. Kaži Pizzi, kakva je ovo maketa?

Rekle su babe u crnom na početku da Rusija ima municije za 3 dana rata. Kad ono međutim...Rekoše pristaše nacista da Rusi ne lete avionima,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Куја мало промукла,Usrala fon der lajanje (zvuk obavezno)
Putid did it
![]()
Reci nam kojih je vise poginulo na Istocnom frontu, nije mi namera da omalovazim Ruse i njihove zrtve vec da te potsetim da trebas razmisliti pre pisanja komentara.Pricam ti o istočnom frontu. Na tom su frontu švabe ginule kao muve. Zašto?
Proverio. Vodio se spor sve do 1972. godine, koji iznos Sovjeti treba da im vrate. Amerikanci naravno zahtevali da im se uvaži inflacija, kamate, tako da je dug od 1,3 milijarde dolara po američkim potraživanjima narastao na 3 milijarde. To otprilike mogu od Srbije da zahtevaju. Od Sovjetskog Saveza koji je na svojim plećima izneo pobedu nad nacizmom, dok su oni godinama planirali kako da se uopšte iskrcaju u Evropu i uključe u rat protiv nacista - ne mogu.Ono vracanje do poslednjeg dolara za ratni materijal proveri jos jednom pre nego sto opet napises.