F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ослободилачке уз нужно проширење тампон зона али без истребљивања.
А где си ти "специјалцу домовинског рата" за везивање палета?
Реци људима колико година те (и ловца) већ чекам да ми дођеш и "честиташ" Божи
https://www.globalfirepower.com/countries-listing.phpMi smo boranija za sve osim za vas, za vas smo sila![]()
kad smo kod toga....saveznici su masovno bombardirali srpske gradove 1944 i njemci su u odnosu na njih i broj žrtava bili humanitarci...ne treba ni spominjati francusku 1944. kada su ubili mnogo mnogo više francuskih civila masovnim bombardiranjem nego njemci od 1940 - 1944....zanimljivo jeprimjetiti da su njemci bolje plaćali francuske radnike nego saveznici 45 stoga je dolazilo i do štrajkova francuza 44 i 45....a valja i spomenuti da su francuski gradonačelnici pisali proteste savezničkoj komandi o razbojništvu,raskalašnosti,neprikladnom i dekadentnom ponašanju saveznika 44.- 45. kada su od francuskih gradova činili goleme bordele i izvorište zaraza ali naravno holivud nije o tome snimao filmove...francuzi su bili iskreno sretni kada su im teritoriju napustili oslobodioci.Svašta čovjek nauči na ovoj Krsti!
Ja sve do dasada mislio da su Švabe kapitulirali zato što su Rusi zauzeli Berlin i popišali se na hićin spaljeni leš ! Ali ne, vidiš kako naš Djura zna historiju, oni su takođe kapitulirali još jednom, kada su počela masovna ubijanja civila u gradu
Zeleno Marine ..U Ukrajini je sneg Marine ima li nesto svežeTrpe Rusi gubite, baš ih trpe..
Напокон та кота испеглана...
Jeste. I bice jos veca. I koga briga da li se to tebi svidja ili ne.Rusija nije europska država![]()
Strahovita preciznost…
Uz svaku kupljenu knjigu kokain set gratis…
Marin u svom podrumu ne zna ni da li je napolju dan, a ne da je sneg pao u Ukrajini.Zeleno Marine ..U Ukrajini je sneg Marine ima li nesto sveže
Ispalo iz helikoptera?
Odličan snimak, hvala na deljenju. Dok sam gledao setio sam se komentara pristalica okupatora ruske zemlje - ustaša i drugosrbijanaca - neće se obnoviti grad ni za sto godina, zatim kad je počelo da se gradi - ukropi će to uništiti, zatim super, grade za ukrope kad se vrate u Mariupolj itd.mariupol danas
...
OćajnoSlavoukrajinci kako ste
Pogledajte prilog 1463173