Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.731
Znam vise od tebe,u to sam siguran.Rakela sve zna i trosi struju i svoje nerve![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam vise od tebe,u to sam siguran.Rakela sve zna i trosi struju i svoje nerve![]()
Ako ti tako kazes mor bit al ne mora da znaci RakelaZnam vise od tebe,u to sam siguran.
Ladu dobijaju najmanje Kapetani ostali prasinari vrecu krompira i 5 metera drva mozda i koja bundaBice i to bez dileme.
bar da je placen, nego opran mozakJa sam placen da pricam istinu,a ti da lazes.
U tome je razlika.
Rusi napreduju svuda.
U Avdejevki dosli do stambene zone.
ja i njega ignorisem odavno, neke proverim kao de sitija i sl., ali njega ni za zivu glavu, odlicno se secam da je izgubljeno vremeZalosno je sto ti ne znas nista a trucas ovde i trosis nam vreme,nerve i struju.
ovi su sretniji nego ovaj što ih snima...
Mašite ručicama mašite e j b gStiže pojačanje za ''mostobran''
Kakve su to budaletine koje konstantno šalju ove jadnike da ih jedu ribe
Samoubistva na traci
Kad naš brod tone tone
a zvona zvone
Vagner je tamo sve vreme.
Rusi napreduju svuda.
U Avdejevki dosli do stambene zone.
Ocekuju se gradske borbe.
Opet se pominje nedavno donet zakon o ucescu Wagnera pod svojom zastavom u okviru Putinove garde.
Imace neku autonomiju, ali i sve beneficije plate, penzije...
Do sada se svega par hiljada Wagnerovaca vratilo u Bahmut, dok su ostali cekali zakon, nisu hteli da ratuju u drugim jedinicama.
Sada se ocekuje da se 30.0000-40.000 Wagnerovaca uskoro pojavi na ratistu i to u Avdejevki.
Sve ovo je bila priprema za ulazak u stambenu zonu Avdejevke i cekanje da dodju eksperti iz Wagnera za takvu vrstu borbe.
What in the hell you are bullshitting about? The so-called Western Front was the sideshow, the main event was the Eastern Front where the Red Army smashed Germany's elite troops while in the west German retirees were keeping order. Are you that damn stupid?prdiš bezveze..tko je Italiju izbacio iz rata i prisilio Nijemce da pošalju 30-40 dodatnih divizija sa opremom da okupiraju Italiju i talijansku zonu na Balkanu???
Tko je izbacio iz rata Višijsku Francusku iz rata i prisilio Nijemce da okupiraju i drugu polovicu Francuske??? Tko je prouzrokovao Tunisgrad i nanio Nijemcima gubite u trupama i opreme već od onih kod Staljingrada???
Tko je odradio Dieppe raid i prisilio Nijemce da dovuku dodatne divizije u Francusku i Norvešku??? I na koncu tko je prisilio Nijemce da pola svoje municije troše na PZO kako bi obranili Njemačku??? nemate blage veze.
I ropskom radu crnaca...Nemoj ništa da mi pričaš o Rusiji i njenim osvajanjima, ti koji podržavaš Ameriku koja je nastala na genocidu Indijanaca.
usa sve vise trci svjetdobra je pristupacna za nas americke penzionere, ali onda se setimo pacovskih kanala i u bojne koja je tamo izbegla, pa nam se bas i ne mili
uvozimo grozdje u kontrasezoni nasoj i svasta nesto od gaucosa
treba ga otkopati prvo kazu sahranjen u argentini