Drzava kojom komanduje drug u sredini za 60 mjeseci naraste za citavu privredu EU.. Pametnom dosta
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzava kojom komanduje drug u sredini za 60 mjeseci naraste za citavu privredu EU.. Pametnom dosta
Koliko para toliko muzikeA Poljake ko hebe, jel?![]()
Амерички Сенат је одбио да пошаље додатна средства Украјини. Молбе и убеђивања председника Џозефа Бајдена такође нису уродила плодом. Зеленски је реаговао као петогодишње увређено дете. Наљутио се и отишао у своју собу, залупивши вратима. Украјински председник је требало да путем видео конференције убеђује конгресмене да издвоје средства. Када је постало јасно да неће добити средства, отказао је разговор, наводно из техничких разлога“, рекао је Турмаков.Koliko para toliko muzike

kijev je ostavljen za unutrasnju borbu za vlast, sada kada pada zelenski - ja savetujem da se izadje iz kijeva, bezanija, dzada, pobice se ukre izmedju sebe, sigurno vec postoje spiskovi za likvidacije, jer nece vise biti milijardi za ukrajinu, da se korumpira svako, pojesce se medju sobom, vojska idu na kijev, ali ukrajinska, PAZITE, NE RUSKA, TO SU UKRAJINCI OSLOBODITELJI, PUC SAMO STO NIJE654 dan, osta Kijev agresorki pusti sanak.![]()
![]()
Tacno, upravo zbog toga Rusi duze vreme su malo koristili avijaciju.Ako neko želi da napadne napašće.
Niko nije imao više pvo sistema od Ukrajine, pa šta?
Богами сад ће укропи са бугарским оклопњацима помести Русе све до Урала.
Опште је познато да је Бугарска велика сила, а где Бугари дођу ту трава не расте. 
Tebe vrlo lako usreciti, divota.@SajaBg prdnuo citav nosac aviona u cabar
Rusi ga skrcali ko seljak oblandu za Svetoga Nikolu
https://x.com/ricwe123/status/1733131320669130888?s=20
Diverzija u neprijateljskoj pozadini, nikako terorizam, rat je.Pa sta sa tim?Hteo sam da ukazem na nemoc nato pvo sistema.Nisu mogli da vas zastite od muzejskog primerka.A ovamo bi da ratuju sa Rujama.Eeee moj ti...Kasikom na Rusiju?Nece da moze.Jok.Ovo drugo je bio terorizam.Jer tesko da su Ukri to ucinili u vojnoj akciji.A ne mogu drugacije nikako da dodju na tu stranu.
Pa da, gle kako je ta Ukro PVO opaka: sam znaš da zapadni mediji prenose baš sva Klovnova lupetanja i opet lupaš.Tacno, upravo zbog toga Rusi duze vreme su malo koristili avijaciju.
@Boris T Šta čeka Češka? Još iščekujemo onu najavljenu kombinovanu intervenciju sa Bugarskom, doduše uzalud.Богами сад ће укропи са бугарским оклопњацима помести Русе све до Урала.Опште је познато да је Бугарска велика сила, а где Бугари дођу ту трава не расте.
![]()
Buš junior kaže da je to terorizam, kratko i jasno.Diverzija u neprijateljskoj pozadini, nikako terorizam, rat je.
Ozbiljan si kao ovo dvoje:Naravnao da znam, tko vam kriv što ne znate koristiti google tražilicu.
Kako sam rekao na prednjoj strani kupole oklop je najdeblji i nema šanse da bude tenku išta od drona.
![]()
Wot budzenjeNaravnao da znam, tko vam kriv što ne znate koristiti google tražilicu.
Kako sam rekao na prednjoj strani kupole oklop je najdeblji i nema šanse da bude tenku išta od drona.
![]()
654 дан, оста Крим агресорски пусти санак.
„Не знам како замишљате рад дронова.
Да објасним нешто...
Пре само три месеца број непријатељских дронова нагло је порастао неколико пута. Ако је раније један дрон лебдео изнад наших положаја, сада читав облак дронова лебди над сваким борцем који покушава да дође до положаја или евакуише рањенике.
Један дрон баца две бомбе. Прву да рани, другу да заврши. Довољно прецизно.
Многи наши мртви не могу да се изнесу, многи рањени крваре и не доживе да буду евакуисани. Евакуационе групе се плаше да изађу јер су лака мета због гужве и мале брзине кретања.
Много је глупо кад те тако лове, а ти ту не можеш ништа. Морал овде је ЈЕБЕНО МАЛИ!!!
С наше стране, хитно су потребне драстичне промене да би се комплетирали системи електронског ратовања. Орцима је већ јасно да је опклада на дронове била добитна. Дронови су толико ефикасни да је пре шест месеци било страшно изаћи под артиљеријским гранатирањем, али данас... Дајем цитат нашег борца:
„Ако има артиљерије, ићи ћу.
Али у облаке дронова, нећу да идем".
Државо, пробуди се!