Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.797
Kvadrikopter snimio kasetiranje Ukro pozicija:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija ce kada dodje trenutak, vojno intervenisati i osloboditi okupirane teritorije.
Razlika izmedju nekada i trenutka kada se to dogodi je da nece biti Amerike i NAFO da stoje na putu niti ce smeti da se upletu. A sa Srbima, to mogu da ti garantujem, ce biti i regularne jedinice Ruske Armije, jer dalekorocni planovi predvidjaju prosirenje baze kod Nisa, vojna vazduhoplovna baza kod Beograda i pomorska baza u luci Bar . To je ono sto ja znam. Takodje 2 baze u Bugarskoj. Jedna kombinovana kod Burgasa i jos jedna par kilometara juzno od Asenovgrada i vec je odredjeno ime baze samog grada pored koje ce biti. Tako da Siptari nece biti ni blizu vojne moci koju ce Beograd imati i imati iza sebe. I ovo nije volja Srba niti Srbije niti Bugarske, jer pitaju se i odlucuju veliki centri moci, a Srbija i Bugarska ce raditi onako kako im se naredi i nista se ne pitaju. Jednostavno tako je i tu nema pomoci, nazalost morace da trpe onako kako im se kaze. I apsolutno nece biti vazno i da nema nijednog Srbina na kosovu. Nece biti ni Siptara vise kada se sve zavrsi kako je isplanirano.
Upravo zbog tih vec napisanih planova , Rusija je zauzela stav da nece priznati nezavisno Kosovo cak i ako to uradi Srbija jer im kosovo treba nazad u sastav Srbije upravo zbog bezbednosti svojih buducih baza.
A veliki centri imaju dobro razradjene planove i za 20 godina unapred. Mi mali smo daleko od toga. Ljudi nam se kolju oko medje , a oni planiraju fuzione reaktore i kolonije na drugim nebeskim telima. To ti je realnost.
Od pre 2 godine, samo se vi tešite.Auu je ih staralo![]()
Mislim da će biti nešto drugačija taktika (moje mišljenje, nemam nikakav info).
Na prvi zahtev o pregovorima Rusi će odgovoriti pozitivno, pristaće na pregovore. Međutim, svoju pregovaračku platformu će postaviti sa maksimalističkim zahtevima koje Ukrajina ne može nikako da prihvati. Pregovori propadaju ide se da dalje sa ratom. U sledećem krugu ukrajinska strana ima još slabiju poziciju a Rusija postavlja još nepovoljnije uslove i tako redom.
Cilj Rusije će svakako biti potpuna kapitulacija a gde će biti granice to samo možemo da nagađamo.
Gorko će se pokajati Ukrajinci što su odbili ponudu Rusije iz marat 2022. i prihvatili zahtev Borisa Džonsona da se ide u rat.
Njihov konačni gubitak će biti kolosalan.
Mala digresija
Nadam se da će katastrofa Ukrajine i tragični gubici ljudi, infrastrukture i teritorija biti dobra pouka domaćim zaluđenim fanaticima koji imaju ideje kako bi Srbija možda mogla ponovo da zarati sa mnogo jačim od sebe u želji da povrati izgubljenu teritoriju.
jako si fiziološka osoba
Skokan Buk a XICOR ce da potvrdi da je to jelte od kartona i drvenih panela
Kakav to čovek treba da bude pa da pređe preko činjenice da su se u Ukrajini šetali neki čudno išarani likovi(kojih doduše više nema,mirišu cveće odole)sa zastavama sa kukastim krstom , neretko u švapskim uniformama iz ww2,koji su terorisali sve rusko i sve koji ne misle kao oni,a vlast je to odobravala.Jel i taj čovek naivan?Ili se PRAVI da NE VIDI sve to?pravo da ti kažem, te ruske priče da su napali ukrajinu sa ogromnom armijom, i raketiraju im svakodnevno gradove, da bi spasili ukrajince od nacista, vakciniranja, jevreja, globalnog zagrevanja.. zahteva ogromnu količinu naivnosti
Šta bi Ameri dali da sada imaju nekog ne mora ni ravnog Kisindžeru, trećinu njega.Kisindžer umro u stotoj, Soroš još nikako da nas obraduje takvom vešću o sebi.
Ruski zračni napadi prnuli u čabar, fali raketa, samo dronovi![]()
![]()
Zašto bi trošio raketu od milion dolara kad cilj možeš da postigneš Geranijumom od 10000 dolara?Ruski zračni napadi prnuli u čabar, fali raketa, samo dronovi![]()
![]()
Tebe neko nešto pitao ???Putina nisam cuo da je to rekao cak mislim da nije ali ovde je likovanja zbog smrzavanja bilo koliko hoces, ostrascene putiniste koji misle da su rusofili treba uvek podsecati ko su i kakvi su. Zast bih Ti ja davao video kada ne mislim da uopste postoji.
Ko je tebe sta pitao INTELEGENCIJO? Uspesno nam pomazes da skontamo ko si.
Lepo su ga zamaskiraliLancet vs zamaskirani Ukro radar:
Sve je to lepo, ali u isto vreme i iluzorno
Ukrajinski identitet se od Majdana do danas zasniva na antirusizmu, po čemu nadasve podseća na Bošnjački i Montenegrinski identitet kontra Srba. S time u vezi nemoguć je bilo kakav val ljubavi prema Rusiji, pogotovu što se nacistički režim u Ukrajini istinski potrudio da svi Rusi i pro-ruski Ukrajinci pobegnu iz Ukrajine nakon početka rata zbog progona neistomišljenika.
S time u vezi Rusija jedino može računati na etničke Ruse i mali broj etničkih Ukrajinaca koji živi trenutno na teritoriji Rusije i oslobođenim teritorijama Ukrajine.
Pogledajte prilog 1455669
po mom mišljenju ovo je najbolja i najpravednija podela, crveno će biti Istočna Ukrajina iliti "Novorusija", država koja će biti članica ODKBa i neupitni saveznik Rusije. Druga država će biti Zapadna Ukrajina, po mogućnosti članica EU, anti-ruska država.
takođe Pridnestrovje iz Moldavije bi se moglo lepo pridružiti Novorusiji i to bi bilo dovelo do mira.
Биће да је од срамоте, у цвету младости, пред сам крај живота.Šta bi Ameri dali da sada imaju nekog ne mora ni ravnog Kisindžeru, trećinu njega.
Spoljnu politiku im sada vode potpuni diletanti, mislim da je Henri umro od sramote.
Odgovor sam hteo poslati onome sto je Putka nazvao kepecom i pripisao mu onaj tekst o smrazavanju, greska.Tebe neko nešto pitao ???
to je floskula, pa Estonija i Letonija su bliže Moskvi nego Ukrajina
Oduvek je tako napalis naivnog za svoj cilj, iskoristis do koske a onda ko ga ebe.Što ste hteli to ste i dobili. A možda ipak niste tako hteli?
On kuka što je podrška Rusiji na okupiranom području manja nego što je bila pre rata. Dobra pouka i za izvesne koji ovde sanjaju dolazak ruskih tenkova.