Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.180
Šteta, mogle su se još koristiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce ako je to istina onda nisu samo zlocinci vec zlocinci na kub.Za ne bi i ti isto radio kao oni ? Da po ihes sto vise vojno sposobnih da kasnije ne bi imao problem sa otporom nakon integracije Ukrajine u Rusiju?
Moguce ako je to istina onda nisu samo zlocinci vec zlocinci na kub.
pravi potez armenije..od rusa su im dolazile samo nevolje...turci su puno uviđavniji i ljudskiji..tako mi rekla moja rasplakana Persida turajući sendvič od šunke u usta a gledajući tinejđersku tursku sapunicu.
"Međutim, Rusiji se ne žuri ni oko primirja jer za sada nemaju za to nikakav podsticaj ukoliko bi im NATO trupe ostale kraj granice, navodi se dalje u tekstu.
Autor teksta smatra da je jedna od ključnih grešaka Zelenskog i šefa ukrajinske Vojne obaveštajne službe Kirila Budanova bila napad na rusku teritoriju, miniranje kritične infrastrukture, uništavanje aerodroma nuklearnim bombarderima i slanje dronova kamikaza na Kremlj. Jer to je ruskim liderima pokazalo koliko je Ukrajina opasna po rusku nacionalnu bezbednost. Ovi napadi su učinili gotovo nemogućim postizanje modus vivendi između Ukrajine i Rusije osim ako, kako to traže Rusi, NATO ne izađe i Ukrajina ne bude demilitarizovana.
Ukrajina sada može da čeka odmazdu, jer postoje infomacije da su Rusi nabavili 1.000 ili više raketa za ispaljivanje na infrastrukturu Ukrajine."
Moze biti jedino da pripremaju novi drzavni udar u Kremlju.
Баксуз је тако стално питао и за Мариупољ, Мелитопољ, БахмутBol je pregolema, frustraciju ne može sakriti... pusa za butthurt spamera:
![]()
Све то Лажров лажеРуски војници из 55. бригаде заузели су упориште Оружаних снага Украјине у Авдејевском правцу и тамо пронашли веома занимљив испис.
Меморандум садржи списак симбола које Оружане снаге Украјине могу применити на своје униформе.
Opa, pojavio nam se jedan od brojnih 404 bojovnika, gde si bre Džezeru, nema te nešto?Moze biti jedino da pripremaju novi drzavni udar u Kremlju.
Demilitarizacija Rusije je vec prilicno odmakla. Uskoro, kada Rusija vise ne bude imala kapacitet da se brani od unutrasnjih neprijatelja biti ce vrlo vazno instalirati marionetsku vladu u Kremlju sto prije.
LukašenkoKojeg Lukica? Ne znam ga.
****** na slici izgleda samo malo smoren
Imao sam nesto vise posla, a i nema nekih desavanja na fronti.Opa, pojavio nam se jedan od brojnih 404 bojovnika, gde si bre Džezeru, nema te nešto?
Nakon finih 128 poruka na prošloj temi, ovo je prva na ovoj temi, posle 205 stranica, boli zar ne?
Vidim još se grčevito držiš svojih deluzija...
Jesi li na raspolaganju?Moze biti jedino da pripremaju novi drzavni udar u Kremlju.
Demilitarizacija Rusije je vec prilicno odmakla. Uskoro, kada Rusija vise ne bude imala kapacitet da se brani od unutrasnjih neprijatelja biti ce vrlo vazno instalirati marionetsku vladu u Kremlju sto prije.
Ne bavim se politikom. Siguran sam da ce CIA pronaci odgovarajuce ljude u samoj Rusiji.Jesi li na raspolaganju?
Ma znam da si mnogo zauzet, krenula škola, neće biologija sama da se nauči, ali javi se ponekad, nemoj ovakoImao sam nesto vise posla, a i nema nekih desavanja na fronti.
Ali u biti sve ide svojim tokom. Demilitarizacija Rusije se nastavlja i svakim danom imaju sve manje vojne tehnike i osoblja.
Do konacne kulminacije koja ce se ogledati ili u porazu od Ukrajine ili u gradjanskom ratu.
Pa pričamo viceve. U njima je sve mogućeNe bavim se politikom. Siguran sam da ce CIA pronaci odgovarajuce ljude u samoj Rusiji.