Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.183
Poginuo nesretnik zbog hira celavka iz Kremlja. Uzasno.To se malo zalepi zavari prefarba a onog nesretnika u nekad bio kamion sastavit niko nece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poginuo nesretnik zbog hira celavka iz Kremlja. Uzasno.To se malo zalepi zavari prefarba a onog nesretnika u nekad bio kamion sastavit niko nece
Ja da sam Rus zabranio bi Ukrajincima korištenje dronova u ratu.
Uzalud tvoj trud..Још један масакр НАТО технике код Роботина
Ћути и лагано гурајUzalud tvoj trud..
Nisam rekao da se ne trudiš više nego ti je to uzalud...Укро офанзива иде по плану
Све су ближи западу
Pogledajte prilog 1434803
Pogledajte prilog 1434804
Pogledajte prilog 1434805
Lepoe zamaskiraliIn the video, the Western group's Lancet first breaks through the protective grille and then burns the US-made M777 howitzer.
So far, there are no signs of the destruction of the Mi 8 helicopter.
Кога брига шта ти говориш ТабаЋе?Nisam rekao da se ne trudiš više nego ti je to uzalud...
Ukrajinci mjesečno potroše 10000 dronova, onda možeš misliti koju štetu Rusima rade...a velika većina dronova završe kao kamikaze.Ja da sam Rus zabranio bi Ukrajincima korištenje dronova u ratu.
Ovo nije stvarno u redu..
Ovo nije normalno što im rade...ali meni su zanimljivi zabrinuti rusofili kad se rade o Ukrajincima, a za ruske žrtve su teže psihopate.
A Ruski dronovi bacaju konfete i ne prave stetu.,Ukrajinci mjesečno potroše 10000 dronova, onda možeš misliti koju štetu Rusima rade...a velika većina dronova završe kao kamikaze.

Ja da sam Rus zabranio bi Ukrajincima korištenje dronova u ratu.
Ovo nije stvarno u redu..

Rusi su humanisti, bacaju manu sa neba.A Ruski dronovi bacaju konfete i ne prave stetu.,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Све ти верујемо ТабачеUkrajinci mjesečno potroše 10000 dronova, onda možeš misliti koju štetu Rusima rade...a velika većina dronova završe kao kamikaze.