Kakvo dokazivanje kad su pobegli glavom bez obzira?? Ta katastrofa je jedan od ključnih uzroka kasnijeg nestajanja SSSR-a.
Нема лупетања. Иди да се прво информишеш шта је било на крају тог рата са Совјетима па се онда по том питању јављај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo dokazivanje kad su pobegli glavom bez obzira?? Ta katastrofa je jedan od ključnih uzroka kasnijeg nestajanja SSSR-a.
Tek sledi Ukrima kmečanje, nije ovo još ništa.

evo , vako
imao je operaciju front lobuious coreНема лупетања. Иди да се прво информишеш шта је било на крају тог рата са Совјетима па се онда по том питању јављај.
Vojnik nije ni najmanje vazan, pokusao sam da pokazem kako smo spremni i da lazemo ako postoji nesto negativno kod onih za koje navijamo.Ау Ђуро, логика ти није јача страна. Па официр је, мора пратити време у Москви, кад Коба да временски
оквир до када нешто треба бити урађено лакше је то испратити ако имаш увид у временску зону команде.
Ako je ovaj lekar ja sam Tesla i Ajnstajn u jednoj osobi.Viđi Tarzana iz AZOV-a
Lekar. Civile koji su zatražili njegovu lekarsku pomoć je ubijao ubrizgavajući im brzu indukcijsku anasteziju.
Misliš ono missing,missing ko onaj Fifi (F35) koji je nestao u USA, sve sa oglasom ima ogrlicu i crn rep ! Mole se pošteni građani ako ga negdje primjete da se jave najbližoj USAF komandi !
Ma 200 meleonaукри кажу данас највише окупатора убијено
колики ли је број, питам се
можда преко 100 000??![]()
Znači prpa da ga ne obore.Руска супериорност у ваздуху је толико велика и немерљива да би било смешно да и те сухоје пошаљу у борбу.