piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.603
Karta koja je puno obećavalo..Evo vas kao nekad.kad su bile čitave regije u kotlićima.....samo sad se bavite bajkama i slikanjem za male mikro lokacije...brezuljci,livade etc
Pogledajte prilog 1432663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karta koja je puno obećavalo..Evo vas kao nekad.kad su bile čitave regije u kotlićima.....samo sad se bavite bajkama i slikanjem za male mikro lokacije...brezuljci,livade etc
Pogledajte prilog 1432663
Ako mozes da mi dokumentujes izjavu Kremlja o teritorijalnim ciljevima Rusije od 24.02.2022,pa da onda pricamo ozbiljnoUvjek je bilo optimisticnih ciljeva....slično je bilo i sa druge strane.....činjenica je da Rusi više ne sanjaju da će uzeti sve do Dnjepra.
Manje snifaj to što sifaš. Loše ti djeluje na mozak.
Samo lani švabe doma prodale 850000 vozila što se pune na struju, ruska škrinjica sve tanja.
Annual sales of battery and plug-in hybrid electric vehicles came close to 823,900 units in Germany, making it the largest market in terms of absolute plug-in electric car registrations in Europe in 2022
U prvih 8 mjeseci 2023: So far this year, more than 463,000 new passenger plug-in electric cars have been registered in Germany.
Pazi nije ovo 1000 vozila, već 1.3 milijuna u 20 mjeseci. Švabe riješile, da vas riješe.![]()
Ali pokriveni su Trajalovim zimskim gumama, nevidljivi su….To oni muzejski Mig-21???![]()
Da bi ozbiljno komentirali trebao bi sam Putin opisati koji su to ciljevi.Ako mozes da mi dokumentujes izjavu Kremlja o teritorijalnim ciljevima Rusije od 24.02.2022,pa da onda pricamo ozbiljno
Legendarna od Konašenkova.Karta koja je puno obećavalo..
Dužni sami sebi...Bolje da vracaju sta su kome duzni jer disu na kredit.

Ukrajina nema aktivnih Migova 21. Ne sramoti se.Ali pokriveni su Trajalovim zimskim gumama, nevidljivi su….
Nisam ti ovo trazio niti sam te ovo pitao.Da bi ozbiljno komentirali trebao bi sam Putin opisati koji su to ciljevi.
Pogledajte prilog 1432677
Po pokušaju prodiranja Ruskih jedinica u tih par tjedana uleta je izgledalo kao na mapi gore da zele drevnu pravoslavnu Rusku prestolnicu Kiev plus sve dole ...dakle ove republike koje su "pripojili".
Uvjek je bilo optimisticnih ciljeva....slično je bilo i sa druge strane.....činjenica je da Rusi više ne sanjaju da će uzeti sve do Dnjepra.
Nisam ti se prvi obratio niti te išta pitao pa si ti postavljao pitanja a odgovorima nisi zadovoljan....dakle imaš ignore pa zaobilazi kao @Ateist 5Nisam ti ovo trazio niti sam te ovo pitao.
Što je izmišljotina?To sto tvrdis je cista izmisljotina.
Manje snifaj to što sifaš. Loše ti djeluje na mozak.
Samo lani švabe doma prodale 850000 vozila što se pune na struju, ruska škrinjica sve tanja.
Annual sales of battery and plug-in hybrid electric vehicles came close to 823,900 units in Germany, making it the largest market in terms of absolute plug-in electric car registrations in Europe in 2022
U prvih 8 mjeseci 2023: So far this year, more than 463,000 new passenger plug-in electric cars have been registered in Germany.
Pazi nije ovo 1000 vozila, već 1.3 milijuna u 20 mjeseci. Švabe riješile, da vas riješe.![]()
Zato sto ciljevi Rusije nisu teritorija,niti iko normalan moze da veruje u pricu da se sa 200 000 vojnika osvoji teritorija Ukrajine.Što je izmišljotina?
Jbg moji nisu. Italija je kapitulirala u 9 mjesecu 1943. Ja osobno kad bi bio prisiljen i da sam živio tada, bi izabrao osovinske uniforme, tj. uniformu Wehrmacht-a![]()
Pa objasni geopoliticki stručnjace jer do sada ni Konšenkov,ni Šojgu,ni Peskov,ni Zaharova,ni Lazrov ni Putin nisu objasnili.Zato sto ciljevi Rusije nisu teritorija,niti iko normalan moze da veruje u pricu da se sa 200 000 vojnika osvoji teritorija Ukrajine.
Da objasnjavaju nesto sto nisu izjavili?Pa objasni geopoliticki stručnjace jer do sada ni Konšenkov,ni Šojgu,ni Peskov,ni Zaharova,ni Lazrov ni Putin nisu objasnili.
Da,da...A trazili od Kineza da im prolongiraju rokove za otplatu dospelih potrazivanja.Dužni sami sebi...![]()
Ne manipuliraj...boldano nikad nisam rekaoDa objasnjavaju nesto sto nisu izjavili?
Nisam ja nikakav strucnjak,nego mi nadji izjavu gde se planira zauzimanje cele Ukrajine?
Potpuno pogrešno poredjenje, Srbija protiv NATO gamadi vs Rusija protiv istih…Srbi su drzali Kosovo u totalu pa su ostali bez njega....rat u Ukrajini nije gotov i tko zna što se još moze dogoditi.