Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Током операције 8. октобра, израелска војска је открила преносиве противваздушне ракетне системе Стрела-2 и хице РПГ-7 са ознаком јединице Оружаних снага Украјине из Мукачева, Закарпатска област, у позадини један од камионета милитаната Хамаса.

https://t.me/SrbijaRusija/34274

@marsijaner @Casual Observer @bas kao .... kako život u majčici Rusiji? Ladno a standard?
Оно када ти профашистичку премијерку Мелони игноришу и такви губитницу као што су Макрон и Шолц. И Зеленски је једва примио. Причали су ти у фамилији да није лако бити фашиста, али сада није лако бити ни профашиста. Нацисти су сада у моди.

Вожак Z:

🇷🇺🇺🇦Око Авдејевке.

Увече смо се припремали за јуриш. Из очигледних разлога, нисам могао да пишем о овоме. Ујутро смо отишли на посао. Шта да кажем... Никада нисам видео такву артиљеријску бараж током целог рата. Све је летело: авијација, град, торнада, солнцепек... О топовима ћутим, о АТГМ-овима и минобацачима не размишљам. Сав пакао је избио на нули. Чак сам и ја био запањен. Моја група је радила брзо, ефикасно и, према прелиминарним информацијама, добила пет бодова. Чекамо потврду. Неколико група је и даље у јуришу, држимо им палчеве. Притишћемо у свим правцима, притискамо јако.

Према фрагментарним информацијама, у неким областима има резултата. Донели смо суву храну и воду на фронт.

Молите се за нас, за наше момке.🙏🏻
https://t.me/vozhak_Z/440

Бивши саветник шефа Пентагона пуковник Даглас Мекгрегор је у интервјуу за Јутјуб канал Годфри Блум Оффициал рекао да је Русија елиминисала инструкторе НАТО-а у Оружаним снагама Украјине у зони специјалне операције.
Руси могу да открију било коју мету и ударе на њу.
То се недавно десило са Британски и НАТО саветници 30 миља (48 км) од фронта Неколико стотина војника украјинских оружаних снага, заједно са западним инструкторима, уништено је артиљеријским ударом.
Такође је додао да руска обавештајна служба има сложен систем на више нивоа који Кијев неће моћи да сруши.

F8F3r4PWMAU7Bpb

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back