Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači sve low budget B holivudska produkcija.

Pa kad su angažirali Zelenskog za glavnog lika, bilo je u strartu osuđeno na propast.
.
А није да није било предсказано...

FvISnfuXgAUWo_r

22.12.2018.

.

Poslednja izmena:
Ako pod "patriotsko obrazovanje" podrazumevaš "propaganda i indoktrinacija", onda da.
Vidis ti si veoma dobro utreNiran , oprali su ti mozak sa idiotskim neistinama koje sad i pokusavas da proturis ovde.ono o moralnim vrednostima , porodicnim ili kako i na koji nacin drustvo radi i opstaje ..
znaci , ti kao jedan lazov , manipulator , pokusavas kako si i ranije i govorio da tvoje reci ce i dospeti kod onih.
I mi svi to ovde lepo mozemo i videti.
koliki sipod uticajem peerderske usra drzave , zajedno sa pedofilskom politickom elitom eurUpe.

Ko veruje da je rat tamo, naivan je.
tamo i je rat
beskucnici , narkomani, ubijanja crnaca od strane belaca , ubijanje belaca od strane crnaca , latino , ma , i ne biraju , i jedne i druge.
e znas , toti je u jamerici.
stalno dolaze na nasu stranu i setaju bez bojazni da ce biti ubijeni ili sta vise biti i opljackani.
sa nase strane , svetlost i svetlost , zivi se sto se kaze punim plucima
a sa jamericke strane , mrak , samo je i hotel ali , da se ima , pored i da svetli .
joook.

Poslušaj njen govor u cjelosti. Dostupan je na netu, i ako pronađeš citat da su Ameri bacali bombu na Hirošimu, slobodno ga zalijepi ovdje.
No, nema ga, ona niti jednom rječju nije spomenula tko je bombu bacio, ali zato govori da Rusi prijete da će PONOVNO.
A sad pitanje za tebe, na koga i kada su to Rusi baci nuklearnu bombu?

Ne budi Ursula:)
Svaka čast, svakim svojim postom potvrđuješ ono što sam naveo.
Neću tražiti njen cijeli govor. Iskreno ne da mi se i eto vjerovat ću ti na riječ.
Ali Razmisli malo, da li se mora svaki dan govoriti Sunce izlazi na Istoku? ne , jer su to općr poznate činjenive.. ili ti misliš da je sunce Hologram? ako je tako završili smo svaku daljnju prepisku.

Drugo, ona pod ponovno ne misli na ponovno rusko bacanje kako ti aludiraš nego na ponovno bacanje A bombi.. a trenutno tj u zadnje 2 godine jedino su rusi ti koji se prijete A bombama, sarmatima, satanima i šta ti ja znam.
Na pravi se neuka dobro znaš šta je i ako rečeno ali ne odgovara tvom narativu.

i da, molim te daj mi dokaz da se u Japanu ne uči o Hirošimi i Nagasakiju.
Ne budi @ben tara @Branko Lori tixi i slični gutači .. propagande
prestani spinanti

A šta je bio cilj Minskih sporazuma... zaštita insekata u Tunguziji možda

ili upravo ovo što sam ja rekao

Ти си са својим одговором био предалеко од суштине споразума. Да би се уверио у то, потребна је интелигенција. Наравно, и разумно читање споразума. Не верујем да си ти способан за здраво расуђивање и упознавање са оним шта је стварно договорено.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back