Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Olovo jeste stetno ali je neminovani deo naseg zivota pogotovo zadnjih vjekova,osiromaseni uranijum nije deo naseg zivota vec je nus proizvod obogacivanja uranijuma ali je zahvaljujuci tvojim prijateljima deo naseg organizma.Olovo je apsolutno nepotrebno čoveku za metabolizam, i svaka doza veća od nule je suvišna. Naravno, do nekog nivoa može da se toleriše bez vidljivih simptoma, ali je svejedno štetno i nepotrebno.
Apsolutno isto to važi i za uranijum. Svaka doza je suvišna, i IMA ga u prirodi, pa tako može da dospe i u organizam.
[ Album ]
Потврда појављивања на запорошком правцу БВП „Мардер“, оклопног транспортера „Страјкер“ и тенкова „Челенџер 2“.
Сви знамо шта то значи...
/.Pogledajte prilog 1395112Pogledajte prilog 1395113Pogledajte prilog 1395111
Ja ovde vidim uspesno obaranje ruskih raketa od strane ukrajinskih fabrika.
ma kako nije odlican za useve?Nije odličan za povrće ni za čoveka, ali nema gama zračenja, već samo alfa.
Pitaj mastera hemije da te nauči razlici između alfa i gama zračenja, pošto vidim da si malo bežao sa časova.
”Коке кљуцају меткове”Pa zar to nije isti problem sa olovom... pošto je ono jednako otrovno, a u toku rata je potrošeno nesrazmerno više olova nego osiromašenog uranijuma.
Koke kljucaju metkove, posle olovo u jajetu, ti napraviš prženice i kaputt
Kad ti pukne živin toplomer u kući u Americi, moraš da prijaviš na 911, ekipa dolazi sa vatrogasnim kolima u skafanderima da očisti olovo posebnim usisivačima, kao da si prosuo plutonijum...
Tako da oni jesu na malo paranoičnoj strani.
A radioaktivnost se meri u svakoj amaterskoj laboratoriji, nije to rocket science. Alfa čestice su bezopasne.
Da. I američki ribari imaju posebne skafandere i maske sa kiseonikom dok nameštaji olovne utege na mreže i udice.Kad ti pukne živin toplomer u kući u Americi, moraš da prijaviš na 911, ekipa dolazi sa vatrogasnim kolima u skafanderima da očisti olovo posebnim usisivačima, kao da si prosuo plutonijum...
Tako da oni jesu na malo paranoičnoj strani.
A radioaktivnost se meri u svakoj amaterskoj laboratoriji, nije to rocket science. Alfa čestice su bezopasne.
Sta ti rade cipovi iz ves masine....Pijem trecu casu vina u cast zdravlja mog predsednika pravoslavnog sveta Vladimira Vladimirovica Putinaaaa
NATO kmecanjeee . Ruske rakete menjaju pravaaac![]()
Da. I američki ribari imaju posebne skafandere i maske sa kiseonikom dok nameštaji olovne utege na mreže i udice.
Baš neki dan sam balansirao točkove. Radnik u vulkanizerskoj radnji došao u skafanderu kao da će da leti u kosmos.
Amerikanci dijabole za vazdušnu pušku drže u specijalnim, hermetički zatvorenim kontejnerima????
Mislio sam na živu, moja greška. Hvala na ispravci.Kakvo olovo o čemu pričaš?
Taj periodni sistem elemenata nismo svi ucili,samo izabrana vrstaIzvini molim te, kakvo olovo pominje ovaj u istoj rečenici sa živinim termometrima, možda ti znaš o čemu priča.
ti nisi cuo da je uranijum koristan?