- Poruka
- 65.345
Ne znam, prvi put čujem za špagete.Otkud onda u špagetama?
Gde god su Amerikanci uvodili demokratiju i blagostanje, prisutni Italijani bi oboljevali i umirali u velikom broju. Umiru i danas.
Izgleda da kuvari ne vole Italijane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, prvi put čujem za špagete.Otkud onda u špagetama?
Gde god su Amerikanci uvodili demokratiju i blagostanje, prisutni Italijani bi oboljevali i umirali u velikom broju. Umiru i danas.
Izgleda da kuvari ne vole Italijane.
Pa zar to nije isti problem sa olovom... pošto je ono jednako otrovno, a u toku rata je potrošeno nesrazmerno više olova nego osiromašenog uranijuma.Mozda bi mogao i ti malo da obnovis gradivo,problem je ko sa olovoma kada uranijum udje u zemljiste koje obradjujes i sa time se kasnije hranis,udje u podzemne vode i posle pijes sa tih izvora,zivotinje koje se hrane na ti podrucijama a ljudi ih kasnije jedu,sada kada se se trecina zemljista Ukrajine zacini sa time kakva je buducnost bilo koga na tim prostorima.Ali kao da tebe to briga a trebalo bi.....
Зато они који пуне А10 том муницијом носе АБХО одела, јер није радиоактивно.Osiromašeni uranijum nije radioaktivan u jonizujućem spektru.
Sličan je olovu, i zato se i koristi u vojnoj industriji, da poveća kinetičku energiju projektila, da bolje probije eventualni oklop tenka i sl.
Kao što je olovo opasno ako se unese u organizam, tako je i osiromašeni uranijum opasan ako dospe u organizam. Svi teški metali su opasni.
Malo znanja iz neorganske hemije neće ti škodiiti.
Kad ti pukne živin toplomer u kući u Americi, moraš da prijaviš na 911, ekipa dolazi sa vatrogasnim kolima u skafanderima da očisti olovo posebnim usisivačima, kao da si prosuo plutonijum...Зато они који пуне А10 том муницијом носе АБХО одела, јер није радиоактивно.
Pogledajte prilog 1395081
Olovo postoji u coveku u dozvoljenim kolicinama i najlakse se unosi u organizam kada je sto sitniji,okruzeni smo u svakom ternutku olovom,dok osiromasneog uranijuma nema u coveku i nije dobro da ga ima i malo a ni u zivotnoj sredini oko njega,naravno da je opasno olovo ali uglavnom pogadja mozak sto tebe cini imunim.Opravdavanje koriscena uranijuma tvrdeci da i olovo ubija je idiotizam.Pa zar to nije isti problem sa olovom... pošto je ono jednako otrovno, a u toku rata je potrošeno nesrazmerno više olova nego osiromašenog uranijuma.
Koke kljucaju metkove, posle olovo u jajetu, ti napraviš prženice i kaputt
Sta ti imas protiv Amerikanaca i njih jase njihova elita kao ova nas nas ? Prosecni amer je slajaktor kao i prosecan Srbin,gleda da zadrzi posao i poplaca sve racune na vreme kao i svi ostali.Kada vec jednom planiras da se urazumis?Kako ja sada da zavolim Amerikance i Zapad? Kad je njihov promoter na ovim prostorima ... Bitanga, ološ, hohštapler, narkos Mitrovic. Što bi se reklo "reklama prodaje proizvod". Zato necu i ne mogu da zavolim Usa. Sigurno sam u pravu čim onaj idiot je sa vama.
USA je zlo.
Nemaš je i zato ne brini ...интелигенцијо?
pozdravlja te master hemije ovde pored mene i kaze jeste odlican je za usev povrcaOsiromašeni uranijum nije radioaktivan u jonizujućem spektru.
Sličan je olovu, i zato se i koristi u vojnoj industriji, da poveća kinetičku energiju projektila, da bolje probije eventualni oklop tenka i sl.
Kao što je olovo opasno ako se unese u organizam, tako je i osiromašeni uranijum opasan ako dospe u organizam. Svi teški metali su opasni.
Malo znanja iz neorganske hemije neće ti škodiiti.
Olovo je apsolutno nepotrebno čoveku za metabolizam, i svaka doza veća od nule je suvišna. Naravno, do nekog nivoa može da se toleriše bez vidljivih simptoma, ali je svejedno štetno i nepotrebno.Olovo postoji u coveku u dozvoljenim kolicinama i najlakse se unosi u organizam kada je sto sitniji,okruzeni smo u svakom ternutku olovom,dok osiromasneog uranijuma nema u coveku i nije dobro da ga ima i malo a ni u zivotnoj sredini oko njega,naravno da je opasno olovo ali uglavnom pogadja mozak sto tebe cini imunim.Opravdavanje koriscena uranijuma tvrdeci da i olovo ubija je idiotizam.
Руси увијек извуку дебљи крај, и кад нападају и кад се бране, и кад су они у засједи и кад је они поставе Укрима
Nije odličan za povrće ni za čoveka, ali nema gama zračenja, već samo alfa.pozdravlja te master hemije ovde pored mene i kaze jeste odlican je za usev povrca
![]()