Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
мислим да немаш појма шта се тамо стварно дешавалоUbijalo se i ovde mahom sopstveni narod poput Vranica pa nekako se preslo preko toga.
рећи да су Пољаци и Укри браћа

исто ко Срби и Хрвати
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мислим да немаш појма шта се тамо стварно дешавалоUbijalo se i ovde mahom sopstveni narod poput Vranica pa nekako se preslo preko toga.
ali turska ne vodi ratU Turskoj pukla Lira pa Turska nikad jača..
Ваљда Пољаци неће бити толико глупи да забораве шта су им "браћа" манијаци радили.Ubijalo se i ovde i t to mahom sopstveni narod poput Vranica pa nekako se preslo preko toga.
Gori vatraaaaa, ne samo u Kanadi , USA. vec i kod vrancuskinja ,АПОКАЛИПТИЧНА – Ситуација са шумским пожарима у Саинт-Андреу у Оријенталним Пиринејима у Француској јеван контроле- Мобилисано 13 авиона, 3 хеликоптера и више од 500 ватрогасаца- Неколико хиљада људи је евакуисано, укључујући и кампове- Ватра је измакла контроли према речима ватрогасаца- У пламену је већ изгорело +300 хектара- Изгорела су 2 ватрогасна возила
кога стварно боли к. за Укрима?Пољаци су дубоко подељен народ, горе него ми или било који народ у Европи.
Ове европејце боли она ствар за Украјинце, а националисти их не воле.
Zasto okrivljujes Putina za ovo sto se desava u Ukrajini?Verovatno si citao sta se sve izdesavalo pre SVO.Kriv je lazljivi zapad.Meni je žao svakog uludo protraćenog života, ukrajinski ili ruski, potpuno je svejedno.
Ti ljudi su mogli imati porodice, budućnost, ali Putin im je sve oduzeo.
Indipendent ni manje ni više...Kiev Independent
Pa vidim ja neko nedostaje.Ali evo tu je. Ajde udri da se malo ismejem.Medved je bezmalo kao tigar...Hocu reci, rublja je izgleda sustigla dinar...
Dokaži tvrdnju.Putin je ubio preko 100 hiljada Rusa.
Najveći broj stradalih još od doba Staljina.
odavno su na ignor , tako da i vidim samo vase odgovore ali najveceg smora , nikako se ne moze i staviti na ignor a moralo bi da se moze.Alu foliju na glavu i preko očiju i više ne gledaš ove nefer ruske botove!
pa , to i je cilj europskih vladara.Nakon najava o deportaciji ukrajinskih muškaraca iz europskih zemalja na recept u Ukrajini, počeli su se masovno identificirati kao žene i prelaziti u transrodne žene.
Čak su smislili slogan u slučaju otpora: Trans Ukrainian
toster , bre iz TO STAR , pa zato i mogu da uzleteOdakle ovo Rusima?Opet iz veš mašine ukrali Ćip.![]()
Ne Mićo ovo je prestrašno.Dobro jutro radni narode kao i domace izdajice
evo , polako uz jafu , prvu
procitah, sta ima ovde po pitanju ukrajine i da,naveliko pisu o srusenom trenaznom avionu , skoro i da nema ista o napredovanju Rusa ali i nema previse o navodnim osvojenim teritorijama Rusije , tj Ruskih , republika.
a vidim da , se tu neko i kao opet poziva na medjunarodne organizacije a nikako i nije savladao gradivo , koje i i pise u UN , oko i u vezi NACIZMA , a takodje da i granice u bivsoj SSSR, nisu nikada i razresene , niti i te medjunarodne organizacije i prihvatile.
inace, nikako i ta osoba ,ne moze da shvati da , vladavina sila , i neo kolonijalisticki pretencija , ka drugim drzavama , da je to sada proslost.
ali , kao sto sam u vise navrata i ukazivao , ljudi i moraju biti i otvoreni da prime i drugacija saznanja , istine-koja uvijek i moze biti bolna za druge, i takodje oko realnosti ..
dakle , hajmo da vidimo sta se ima u drzavi ukrajini.
recimo dobio sam sa prevodom sta i kako pod plastom UN i svetske organizacije za zdrstvo
daju i to kao zakonito da sve drzave i prihvate , da se mala deca uce seksualnosti , uce da se samozadovoljavaju , i da oko pola , i da deca stupaju u odnose i i od 9 godina i to normalno i sa starijima, sta vise ,
kod normalnih ljudi i jos normalnim drzavama se i dalje naziva PEDOFILIJA.
e sada , mi , ovde imamo i takve osobe , koje sve te vrednosti oce i hoce i da se primenjuje i u celom svetu , pa i u srbiji.
mislim da ce se i to i pjaviti i ovde , a dobijeno je na VIBER i sa prevodom sa nemackoga jezika
AGENDA 2030
Ovo je prestrašno!![]()
Kako ste uspeli da proglasite svojima teritorije na kojima nemate vlast ni suverenitet? Jeste li odustali od njih?Pa vidim ja neko nedostaje.Ali evo tu je. Ajde udri da se malo ismejem.
Jel mi persiras ili mislis na neke "vi"?Kako ste uspeli da proglasite svojima teritorije na kojima nemate vlast ni suverenitet? Jeste li odustali od njih?
.ali turska ne vodi rat
Pa nemate kontrolu nad oblastima koje ste proglasili svojima, ne pravi se lud...Jel mi persiras ili mislis na neke "vi"?
Ako je ovo drugo koji smo to "vi"?
A usput koje teritorije?
Ajmo opet. Ko su to "vi" i o kojoj oblasti se radi?Pa nemate kontrolu nad oblastima koje ste proglasili svojima, ne pravi se lud...
Vrlo lepo zakucavanjeZa to se u Americi kenseluje Sizife, da smo načisto, negiraš nešto što se stvarno dogodilo. Radilo se na širenju velikoj boginja među Indijancima namerno i smišljeno i ima dokumentacije o tome, evo najzvaničnojeg američkog sajta za to - National Institutes of Health kaže evo ovo:
The British give smallpox-contaminated blankets to Shawnee and Lenape (Delaware) communities—an action sanctioned by the British officers Sir Jeffery Amherst and his replacement, General Thomas Gage.
“Out of our regard to them … we gave them two Blankets and an Handkerchief out of the Small Pox Hospital. I hope it will have the desired effect.” —An eyewitness, quoted in Elizabeth A. Fenn, Pox Americana: The Great Smallpox Epidemic of 1775–81, 2001
https://www.nlm.nih.gov/nativevoices/timeline/229.html#:~:text=The British give smallpox-contaminated,his replacement, General Thomas Gage.&text=Image of a Mesoamerican infected with smallpox.
O kojim oblastima se radiAjmo opet. Ko su to "vi" i o kojoj oblasti se radi?
Nemoj tako tajanstveno.