pop80
Elita
- Poruka
- 15.344
Ne, samo UkrajinskeTu si ubrojao ruske izbeglice i postradale, pretpostavljam.
Izbeglice iz Rusije preplavile Beograd.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, samo UkrajinskeTu si ubrojao ruske izbeglice i postradale, pretpostavljam.
Izbeglice iz Rusije preplavile Beograd.
To je razjašnjeno još pre pola godine nego tvoj zatrovani mozak to ne želi da prihvati . Bili su pregovori oko toga i rusi su ispoštovali to i povukli se , a ukri po zapadnom receptu izigrali toko ona ruska kolona tenkova od 60 kilometrara koja je došla do predgrađa kijeva pa bila zaustavljena i razbojena na početku agresije?
Da , oko nove granice pomerena u dubini ukraine i zuzete površine veće nego francuskaDok god je agresor zaglavljen oko granice, sve je dobro.
Ovde nije fokus "kontraofanziva"; ovde je fokus neprijateljsko osvajanje Ukrajine koje napreduje brzinom puža.
Bolje rečeno nazaduje.
Brt i eu nacisti priznaju da su razvaljeni ali uvek postoji neko ko laže sebe i teši se..To je razjašnjeno još pre pola godine nego tvoj zatrovani mozak to ne želi da prihvati . Bili su pregovori oko toga i rusi su ispoštovali to i povukli se
Da oko nove granice pomerena u dubini ukraine i zuzete površine veće nego francuska
malo li je ?
Teritorije koja je hiruški istrebljena od naci-ukrainaca koja se gradi i izgradjuje
Ovi Rusi kod mene u stanu pobegli iz Rusije.Ne, samo Ukrajinske![]()
Teritorija širine Dnjepra.Teritorije koja je hiruški istrebljena od naci-ukrainaca koja se gradi i izgradjuje
Ima i to što pišem ti je dokaz da Srbi nisu teritorijalna odrednica kao Ukrajinci.Hoćeš da kažeš da nema Srba u Čikagu
Brt ovde govorimo o 15 miliona ukrajinskih izbeglica a ti kenjaš o 10 tablica?! Pa ne beže Ukrajinci u Srbiju nego u Eu!!!Ovi Rusi kod mene u stanu pobegli iz Rusije.
Dobra stvar je što mnogi daju decu u srpske škole, eto nama za kratko vreme još jedna generacija Srba ruskog porekla, isto kao i između dva rata.
Otprilike na 10 ruskih tablica u Beogradu vidim jedne ukrajinske.
Kad agresor zaglavljen, sve je dobro. Sramota za rusku vojsku koliko sporo napreduju.Brt i eu nacisti priznaju da su razvaljeni ali uvek postoji neko ko laže sebe i teši se..
Kaže lik : sve je dobro!!@
ako ti kažeš da je sve dobro onda okKad agresor zaglavljen, sve je dobro. Sramota za rusku vojsku koliko sporo napreduju.
Ne bi moralida rusi sada krenu u ofanzivu morali bi koristiti američke metode koje su npr u bagdadu dovele do smrti više od pet stotina mrtvih civila žena i djece samo u jednom skloništu u gradu i to od jedne bombe...
Srbi su narod, Crnogorci su narod, Ukrajinci su narod, Rusi su narod.Ima i to što pišem ti je dokaz da Srbi nisu teritorijalna odrednica kao Ukrajinci.
Šta si se već napušio ovako rano jutros?
Vidiš da se polomiše da izađu iz dnjeparskog blata, ali ne vredi.ako ti kažeš da je sve dobro onda ok![]()
Ja sam živeo 2 godine u Kijevu bilo ih je 45 miliona , sad ih ima oko 25 i nestaje im muško reproduktivno stanovništvo što će osetiti sledećih decenijaBrt ovde govorimo o 15 miliona ukrajinskih izbeglica a ti kenjaš o 10 tablica?! Pa ne beže Ukrajinci u Srbiju nego u Eu!!!
Je l si pijan od jutros?
Ne vidim ali verujem tebi da je sve dobroVidiš da se polomiše da izađu iz dnjeparskog blata, ali ne vredi.
Pa tako ste klicali kad su uvedene sankcije rusiji, da je 90% svetcke populavije uz rusiju... jel to još uvek važi?Све више доказујеш да ситуираност нема везе са умношћу.
Ja ti pričam o odnosu ruskih i ukrajinskih izbeglica u Beogradu.Brt ovde govorimo o 15 miliona ukrajinskih izbeglica a ti kenjaš o 10 tablica?! Pa ne beže Ukrajinci u Srbiju nego u Eu!!!
Je l si pijan od jutros?
Znam brt to kažu i podaci UN a.. ali Sizif je video 10 tablica iz Rusije i samo jednu iz Ukrajine i kaže da je sve dobroJa sam živeo 2 godine u Kijevu bilo ih je 45 miliona , sad ih ima oko 25 i nestaje im muško reproduktivno stanovništvo što će osetiti sledećih decenija
Ukraina više ne postoji kao država , samo neko patrljci loji se održavaji " infuzijom "
Niko tebe ne pita da li oni imaju pismo i jezik.Poserem ti se na UN kad im Amerikanci prijete sudijama MKS.
Sereš ko foka, Ukrajinci nemaju ni jezik ni pismo, onu mješavinu ćirilice i latinice ne smatram pismom, nisu narod već "instant nacija".
Ne mogu da verujem da lupetaš toliko !Teritorija širine Dnjepra.![]()
To su nevezane stvari, Rusi ovde dolaze masovno jer jedino ovde mogu da slete kad beže avionom iz Moskve.Znam brt to kažu i podaci UN a.. ali Sizif je video 10 tablica iz Rusije i samo jednu iz Ukrajine i kaže da je sve dobro
Sve je dobro brtTo su nevezane stvari, Rusi ovde dolaze masovno jer jedino ovde mogu da slete kad beže avionom iz Moskve.
Pa pogledaj mapu pa vidi.Ne mogu da verujem da lupetaš toliko !
Valda po direktivi odizgo da menjaš one mentole kroasane posto su se zavukli pod kamen