Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto sam juce rekao,da su razvaljeni,sad se unistavaju ostaci brloga

Ситуација на јужном делу фронта се стабилизовала, украјинска војска не предузима активне покушаје офанзиве након што је разбијена на запорошком делу фронта код Орехова, изјавио је комантант хеликоптерске јединице са кодним именом „Самара“. Он је, међутим, рекао да је ситуација само пре неколико дана била сасвим другачија и да је руска авијација имала много посла.

Проруски партизани у Херсону тврде да су Русима дали информације које су довеле до уништења муниције, опреме и око три десетине украјинских милитаната у СадовојуКажу да им редови расту и да имају довољно снаге да почну са активним акцијама да ослободе земљу од н@зиса и плаћеника које шаљу олигарси који профитирају од погибије Украјинаца

mnooooogo si mi ti mutan lik....najbolje mi je ono tvoje...rusi bi trebali sami srušiti krimski most da se ne gnjave sa zaštitom istog(parafraziram)...nego može link o ulasku u grad kupjansk..il si to čuo o serjože koji je vozač u Z transporteru
Nisam rekao da treba Rusi da sruse most,vec Ukrajinci,pa da im se zatre postojanje.
Evo snimka sa ulaza u Kupjansk,ukropi su se razbezali na odbrambene linije koje su povucene sa juga,zato je juce Orehovo,Herson,Robotino izmasakrirano

https://t.me/SrbijaRusija/29638

:klap: :klap: :klap:

Арестович, бивши саветник Зеленског: – Њихова главна грешка је била дехуманизација Руса - Арестович је раније тврдио да је дехуманизација Руса отуђила етничке Русе на југу и истоку Украјине и дала је свим Русима разлог за борбу

Posle Staljina je došao Hruščov koji je Joži jako prijao, a onda su ga zdrave snage najurile, vratile tvrdi kurs i dovele Brežnjeva od kog je Jožek neprestano strepeo.
Zdrave snage? SSSR je razoren bas u vreme Breznjeva nije najuren nego ga je Sveti Petar odveo a Rusi ga zalili jer je dozvolio da drze kokoske u svojoj kuci nije bio zajebam kao Hruscov.

Drzava ti se raspada a ti bi da ratujes protiv Rusije?

F3cjaSkaIAASiYB

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back