Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.558
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa je li se zato Putin učlanio u KPSS?komunizam je isto zapadna ideologija
Da, baš sam ja kmeketao o izgenocidisanom narodu u 8 godina Donbas genocidaKancelarija za kuknjave i žalbe je na drugom spratu.
Није баш да се није дешавало, у Босни рецимо...у односу на више интересе пар живота њима не значи ништа.Nisam razumeo, da li to ispada da su proEU demonstranti pucali sami na sebe?![]()
Odustajem, pobedio si ubedljivo.Znači sada je zajednička hrana a ne civilna?
Kancelarija za kuknjave i žalbe je na drugom spratu.
Treba samo da razmisliš prije nego nešto napišeš. I da ne lažeš.Odustajem, pobedio si ubedljivo.
Toliko kmečiš da te je grdo čitati. Čuš, ratni zločin ovo, ratni zločin ono.Da, baš sam ja kmeketao o izgenocidisanom narodu u 8 godina Donbas genocida
Švicarske oznakeHerkules, tenk za izvlačenje izvlači tenk za izvlačenje. Oba imaju nacističke oznake.
![]()
Zato sad ljudska prava,zenevske konvencije i ostalo.Da, baš sam ja kmeketao o izgenocidisanom narodu u 8 godina Donbas genocida
Ne kmečim, konstatiram činjenice, di čuješ kmeket?Toliko kmečiš da te je grdo čitati. Čuš, ratni zločin ovo, ratni zločin ono.
Janukovič izveo puč sam protiv sebe?Pa to je Janukovičeva hunta pobila demonstrante...
Vidiš da u oba slučaja hunta ne valja.
Normalno, Civilizacija treba biti svjesna da Odron krade djecuZato sad ljudska prava,zenevske konvencije i ostalo.
A u *****, prevazišao si samog sebe.Švicarske oznake
Cekao sam proboj,opet nista.BRT jesi se naspavooo sta ste skenjali proslu noc![]()
Ratni zločin ovo, zločin ono, glad, holodomor, deca, silosi, bolbice, picerije, pm. ko će sve nabrojati.Ne kmečim, konstatiram činjenice, di čuješ kmeket?
.Nisam razumeo, da li to ispada da su proEU demonstranti pucali sami na sebe?![]()
Da,a pogodi koga će danas,kao i svakog od prošlih i budućih dana više da boli!
Pa sta bi od kalibriranjaCekao sam proboj,opet nista.

Sve dokazano crno na belo.Normalno, Civilizacija treba biti svjesna da Odron krade djecu
Hmeljnicki se jos dimi.Pa sta bi od kalibriranja![]()

Tebe je teško prevazići. Oznake na tenkovima su tako bitne za popizditi..A u *****, prevazišao si samog sebe.