Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.935
Krenućete vi 24/7 sa ljudskim pravima, tako vam opako ide ofanziva.Krasno si to povezao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenućete vi 24/7 sa ljudskim pravima, tako vam opako ide ofanziva.Krasno si to povezao...
Dakle jednako je gadjat silos a gadjat civile da bi ih protero i poubijoNisam baš razumio, ako ne spomenem jedan ratni zločin, ti onda zaključiš da se drugi nije desio? Pa dosta je to genijalno
Ili obrnuto, ti očito ne ćutiš na kasetne bombe po centru donjecka, pa je onda gađanje silosa isto zločin.
Pomalo ti zavidim![]()
Kakav UN, ni ebeni Džapanezi ne smiju da kažu ko ih je nukovao i pretvorio u paru!generalni Un , piiitckica , nije spomenula ime drzave koja je bacila nuklearnu bombu.
pa koliko je ulizica ,
sta reci
Neće smeti ni Ukri.Kakav UN, ni ebeni Džapanezi ne smiju da kažu ko ih je nukovao i pretvorio u paru!
Ma,mene ne moze da isprovocira jednom istom pricom.Ma pusti ga, level frustracije maximum ,ono kad ti izbija para iz ušiju, ili kad bi grizo sebi moodda, ali ne možeš da dohvatiš ! Odavno bi mi bio na ignor, ali je lik koji najviše ovde kmeči pa mi je zanimljivo!
Zelenko ne bi, ali mora da pokrene pregovore ako su mu gazde tako naredile, a čak i tada neće prestati rokanje na frontu, jer pregovori se mogu odužiti ili čak potpuno propasti ako Ukrajina izađe sa maksimalističkim zahtjevima, što će se po mom skromnom mišljenju najvjerovatnije desiti! Vjerovatno nas očekuje pet, šest, a možda i više rundi pregovora, gdje će mogućnost za kompromis progresivno da raste, kako Ukri budu sve manje sposobni da vode rat! Ne znam, sve zavisi od toga koja je ruska donja granica koju su spremni prihvatiti!Ma,mene ne moze da isprovocira jednom istom pricom.
Sad ce malo da smaraju sa raspadom Rusije,probijenom frontu,padom rublje i tako u krug,dok se nato topi.
Od ofanzive definitivno nema nista,za mesec dva krecu kise,sem ako zeleni ne zapocne pregovore.
Zemlja mu je crkla
Млађи гарант мисле да су Руси.Kakav UN, ni ebeni Džapanezi ne smiju da kažu ko ih je nukovao i pretvorio u paru!
Не смем ни да замислим шта би било да Руси нису остали без артиљеријске муниције и ракета?Снажне експлозије одјекнуле у више украјинских области
Серија експлозија одјекнула је у Кијевској, Хмељницкој и Черкаској области Украјине, наводи украјински портал Зеркало недели. Власти их традиционално објашњавају радом система ПВО.
Наводно, у Житомирској области је са више ракета погођен војни аеродром.
Opet rokaju raketama po HarkovuНе смем ни да замислим шта би било да Руси нису остали без артиљеријске муниције и ракета?
Хајде то, неко од хрватских дебилних аналитићара написао је на почетку сукоба да ће остати и без нафте, замља највећи извозник нафте у свијету!Не смем ни да замислим шта би било да Руси нису остали без артиљеријске муниције и ракета?
Наравно да нико на планети није заслужио нуклеарне бомбе, али понео те је неки чудан занос у вези Јапана. Где год су били у Азији оставили су тежак крвав и геноцидни траг. Не верујем да, на пример Кореанци и једни и други, имају позитивне мисли о Јапану, без обзира на њихове поделе. Исто је и у другим земљама Азије.Žao mi te japance, jedna ponosna, sposobna i hrabra nacija je dozvolila da ljubi stopala naciji koja joj je nanela najvise zla u istoriji. Postali su vazali, sluge i kolonija i to nema kraja!!
Problem je sto su slepo ubedjeni u to.Хајде то, неко од хрватских дебилних аналитићара написао је на почетку сукоба да ће остати и без нафте, замља највећи извозник нафте у свијету!
Otkud ti znas kome je namenjeno to zito iz tih silosa?Mozda ga daju u zamenu za naoruzanje i municiju?Unistavanje hrane za civilno stanovnistvo je ratni zlocin.
Valjalo bi nekako pronaci ovog Roberta da ga malkice za*ebavamo zbog svega sto je gore napisao
Које авијације? Ф16 испод ЋекиЋа?Dan avijacije ukrajine,zato su im obrisali aerodrom iz katastra
One sto nece da stigneКоје авијације? Ф16 испод ЋекиЋа?
Ovi idioti vode mirovne pregovore bez Rusije Dakle,nema mira.
Tebi izgleda drago kad rusi razvaljuju ukrajince?
Pa to je Janukovičeva hunta pobila demonstrante...
Vidiš da u oba slučaja hunta ne valja.
Сви усташки медији су еуфориЋно пренели анализу оног дебилног америчког генерала Хиџиса на самом почетку СВО да Руси имају муниције, хране и горива за 10 дана.Хајде то, неко од хрватских дебилних аналитићара написао је на почетку сукоба да ће остати и без нафте, замља највећи извозник нафте у свијету!