Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozivam te da nam pokažeš kako se to obaraju nepodobni. Počev od Rusije, može?
По истом рецепту из 1917те којим су кошерани дошли на власт...

Прво економска криза у ''племству око цара'' потом агитације за револуцију и ... зна се

Pa podugačka je bila lista zemalja koje su podržale Klintona.

To je dokaz koliko nas je Milošević sjebao.
1990 kolektivni zapad je proizvodio 82% svjetskog BDP-a, 2020 taj udio je spao na 38%, mislim da su sad na 36.
Takav pad Rimsko carstvo je imalo za 1000 godina, a "americka zvaka " za samo 30. Sam Bil Berns (Direktor CIA) je izijavio da USA za 30 god nece biti ni u top 5. ekonomija. Jedan Vijetnam ce biti ekonomski jaci od USA ... Ne znam bas ko je sjeban...

Pa podugačka je bila lista zemalja koje su podržale Klintona.

To je dokaz koliko nas je Milošević sjebao.
Laprdanje, nema druge reči.

To je inače samo dokaz koliko je američka sfera uticaja velika, sateliti nemaju svoju spoljnu politiku a kao što sam znaš kurs određuje Ovalna Dvorana i niko drugi. Neko je ubedio Klintona a zavisni su morali da slede.

1990 kolektivni zapad je proizvodio 82% svjetskog BDP-a, 2020 taj udio je spao na 38%, mislim da su sad na 36.
Takav pad Rimsko carstvo je imalo za 1000 godina, a "americka zvaka " za samo 30. Sam Bil Berns (Direktor CIA) je izijavio da USA za 30 god nece biti ni u top 5. ekonomija. Jedan Vijetnam ce biti ekonomski jaci od USA ... Ne znam bas ko je sjeban...
Amerika realno može da postane treća svetska privreda, i to bez ikakvog opadanja, samo zahvaljujući rastu Kine i Indije. Moja omiljena EU će imati malčice više problema da se održi na četvrtom mestašcetu.

To je ono što prognozira Svetska Banka.

Amerika realno može da postane treća svetska privreda, i to bez ikakvog opadanja, samo zahvaljujući rastu Kine i Indije. Moja omiljena EU će imati malčice više problema da se održi na četvrtom mestašcetu.

To je ono što prognozira Svetska Banka.
Mislim da nisi svjetan deklinacije USA. Amerika je "sila" koja bankrot drzavne kase u sred fiskalne godine resava tako sto podignu ogranicenje visine spoljenjeg duga, oni se oslanjaju na spekulativnu kazino ekonomiju koja nema uporiste u realnom sektoru. Amerika je deindusrijalizovana toliko da je Trump one svoje kape MAGA morao da kupi u Kini. Amerika u poslednjih 5 godina nema vise snage da sve sama finansira, vojni budzet, uopste zivot bez rada, onda razne krivopije iz pseudo liberlanog sektora po svijetu, sve to kosta. Niko nista dzabe ne radi. Zato sam upotrebio termin"Kolektivni zapad" to je USA sve zemlje NATO, Australija, Japan, i J, Koreja...
Sto se tice Cetvrtog mjesta za EU, samo cu ti reci da Kineska privreda za svakih 18 mjeseci naraste za jednu Njemacku privredu, za jos 12 mjeseci naraste za privredu Beneluxa, Francuske,Španije i Italije , onu ostalu boraniju nemoj da racunas.

Ти си брате економиста, а покушаваш да предвиђаш и социјално унутарполитичке ефекте кроз економију, а не кроз унутрашње расположење грађана и привреду који су дно дна...

Ти причаш са богатим Русима мешетарима и трговцима, који су 1% Русије, а ресто ти је непознаница...

Толико је незадовољство Путином у Русији ван Москве и Петрограда да ниси ни изблиза свестан... А верујем на реч том мом сведоку у близини Москве, исто ко и ти твојим Московљанима

Nisam ekonomista

Ništa onda, čekamo da pokulja to nezadovoljstvo u narodu i da smene Putina.

Treba samo da budemo strpljivi i to je to.
Čujemo se onda kad narod skine Putina, to će biti i kraj rata

538 dan, Rusi samo sto nisu pobedili. :heart: 🇺🇦

da9.png

Зилоти презиру Вартоломеја више него Московска Патријаршија, мало си се испрекуцаво са својим пројекцијма
To vi sa vašim grčkim fanarskim šefovima. Središte Pravoslavlja u republici Turskoj, kako da ne.

Ne možeš da porekneš da su srpski Ziloti postali samo posmatrači obračuna unutar različitih grčkih crkvenih organizacija.

To vi sa vašim grčkim šefovima. Središte Pravoslavlja u republici Turskoj, kako da ne.
Вартоломеј је твој будући верски јересопоглавар, ви тамо екуменисти у Америци у комплету има да му припаднете...

Боље учи грчки, кад већ не разумеш довољно србски

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back