Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
U Moskvi upravo traje prosvjed za obranu Girkina, tako da se ne lažemo da su prosvjedi u Rusiji zabranjeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodavali im oruzje? Platio Ho Si Min polovinu kada je umro a drugu polovinu cim se vrati.Neuporedivo i veoma glupo. Rusi i Kinezi su im prodavlai oružje, nisu im davali nikakave poodatke sa svojih avaksa i satelita. Nisu ih obučavali u svojim kampovima i nisu uvodili sankcije.
Јесу ли Руси напали Америку у Перл Харбору? И уопште, колико су је пута напали да би остало неузвраћено?
Пошто на глупа питања не могу дати паметан одговор остаје ми да сам поставим нека мало паметнија питања како би разоткрио беду и јад размишљања неуких.
Ово је тема "Рат у Украјини" ако ниси у стању сам да схватиш. Не знам где је топик за приказивање филмова са усташким преводом.
U Moskvi upravo traje prosvjed za obranu Girkina, tako da se ne lažemo da su prosvjedi u Rusiji zabranjeni.
Pogledajte prilog 1381777
Tebi pametnom je logično da pomažeš onoga kojeg želiš uništiti?
I ti misliš da zapad vekovima želi uništiti Rusiju i da bi propustili takvu priliku?
Nisu ni Ukrajinci napali ni Rusiju ni Srbiju pa i jedni i drugi želite njeno uništenje.
Znači li to da je netko ustaša ako podržava Girkina? Msm , nije mi jasan taj stav.Зар Русија мора бити имуна од глупана усташког типа?
I ti misliš da zapad vekovima želi uništiti Rusiju i da bi propustili takvu priliku?
Nije zabranjeno, samo sam se malo zabrinuo za tebePa tako, došlo mi je, zar je zabranjeno?
Jedna lasta ne čini proljeće..U Moskvi upravo traje prosvjed za obranu Girkina, tako da se ne lažemo da su prosvjedi u Rusiji zabranjeni.
Pogledajte prilog 1381777

The object is damaged. The scale of destruction is being specified.He added that "it is not possible to destroy all air targets" because there is not enough means to detect and destroy them.
The bridge runs a railway line to Izmail, where it is very convenient to transship along the Danube from the Romanian port of Galati and a short logistic shoulder.
Moze li bez glupih pitanja?Kako se u tvoju tvrdnju uklapa obilna zapadna pomoć SSSR-u ratu protiv Njemačke?
A bacanje atomske bombe na Hirošimu i Nagasaki a ne na Moskvu i Lenjingrad?
Iscekicali ga?Jedna lasta ne čini proljeće..
E sad, povlačim ono što sam rekao da tvoja majka ima pametnog sina ! Moraćeš da se pozabaviš tim procentima, izgleda da si bježao iz školice kad se to učilo! A možda imaš opravdanje,možda si samo bio bolestan!Nisu sve, ali sve ono što je inicijalno poslano na napad na Ukrajinu je uništeno. Kod tenkova i preko 100%.

Moze li bez glupih pitanja?
Ili ko frci sam na svoja pitanja odgovaraj
Iskreno se zahvaljujem na tvojoj brizi, mada mi se čini da se Z-bojna malo prorijedila na forumu, te ako smijem primijetiti, čak je i naš drug Palpalić iz mrske nam Jamerike, smanjio broj upisa. Da li to zbog izostanka love iz Lenjingrada ili ideološkog zastranjenja nije mi jasnoNije zabranjeno, samo sam se malo zabrinuo za tebe
Od pocetka kontraofanzive Ubojna je malo skrenula ulevo, dali su to frustracije ili je to od batina?
Dva glupa pitanja, ni jedno ne zasluzuje odgovorKako sad? Zar je Car Vladimir I promijenio mišljenje?
Znaci da tvrdis da lazes?Da nisi iznio lažnu tvrdnju lako bi odgovorio.
Ali jedna laž za sobom nosi i drugu, i tako u nedogled.
??? Koliko sam ja učio istoriju, 1945. su Ameri i Rusi bili saveznici! Ko još baca atomke na saveznika ! Mislim svi znamo da su Ameri kvarni , ali to bi bilo previše čak i za njihove levele pokvarenosti!Kako se u tvoju tvrdnju uklapa obilna zapadna pomoć SSSR-u ratu protiv Njemačke?
A bacanje atomske bombe na Hirošimu i Nagasaki a ne na Moskvu i Lenjingrad?