Eh, da je više takvih kao ti! Ukrajinci su srećni što te imaju za prijatelja.Eto osvojio sam ga i rekao ako znaš nekoga u Tokmaku da mu kažeš da BEŽI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, da je više takvih kao ti! Ukrajinci su srećni što te imaju za prijatelja.Eto osvojio sam ga i rekao ako znaš nekoga u Tokmaku da mu kažeš da BEŽI
Ne, nikako na Podgoricu. Oni se još oporavljaju od rata sa Japanom.I Srbija Rusiju označila kao agresora, a CG u tom istom savezu, ti bi nuklearnu i na Podgoricu?
Naravno, Turska je stara Nato članica pa desetljećima ne može ući u Eu. Austrija je Eu član a nije u Nato. Nikako da shvatite da postoje pravila za ulazak u Eu, dok su kriteriji za ulazak u Nato puno niži. Ali kome ja to pričam!A da ti probaš malo da čitaš sa razumevanjem?
Mamac je EU, uslov je NATO, posle vas su u NATO ušli Albanija, Crna Gora i Makedonija, htele su Gruzija i Ukrajina, sve somovi uhvaćeni na istu EU bućku.
Nažalost, obećanje ludom radovanje.
Degutantno je kad neko iz Hrvatske piše o ispunjavanju kriterijuma za ulazak u EU, a smešno bi bilo kada bi o tome pisali Rumuni i Bugari. Koje je to kriterijume ispunjavala Grčka kada je postala član EEZ?Naravno, Turska je stara Nato članica pa desetljećima ne može ući u Eu. Austrija je Eu član a nije u Nato. Nikako da shvatite da postoje pravila za ulazak u Eu, dok su kriteriji za ulazak u Nato puno niži. Ali kome ja to pričam!
Kad je Grčka ušla?Degutantno je kad neko iz Hrvatske piše o ispunjavanju kriterijuma za ulazak u EU, a smešno bi bilo kada bi o tome pisali Rumuni i Bugari. Koje je to kriterijume ispunjavala Grčka kada je postala član EEZ?

Oće to kad te amer obučava.Литовкин: Украјинци масовно гину јер њихови НАТО-инструктори не знају како се изводе велике операције 19.07.2023. fakti.rs
КОМАНДАНТ КОПНЕНИХ СНАГА КИЈЕВА А. СИРСКИ: ХТЕЛИ СМО БРЗЕ УСПЕХЕ, АЛИ НЕ ДАЈУ РУСКА МИНСКА ПОЉА
* Ветеран америчких специјалних снага Ерик КРАМЕР, који обучава украјинску војску у Кијеву: „Губици Оружаних снага Украјине у борбама са руском војском су страшни. Много је жртава. Не желим да износим бројке јер је све субјективно, али су три пута више него пре неколико месеци. То је прилично застрашујуће. Мало је вероватно да ће Оружане снаге Украјине икада моћи да се у потпуности опораве од губитака које су претрпеле“
* Франц Стефан ГАДИ, виши истраживач Међународног института за стратешке студије: Оружане снаге Украјине трпе велике губитке јер нису у стању да изводе комбиноване операције већих размера
* Московски војни експерт Владислав ШУРИГИН: Време је да се размотри бомбардовање целе луке у Одеси, укључујући терминале за нафту, жито и све друге терминале. Потом треба „одрадити“ војно-политички центар Украјине – Кијев. После тога ваљало би прогласити лов на највише војно и политичко руководство Украјине
„Желели бисмо да постигнемо веома брзе резултате. Али је то у стварности безмало немогуће. Наше напредовање на источном и јужном фронту ометају минска поља, као и одбрамбене баријере и упоришта руских трупа“, признао је.
Mосковски војни експерт, пуковник Виктор Литовкин, указује, међутим, да су неуспеси украјинске армије последица и лоше обуке од стране војних инструктора НАТО.
Он је овако прокоментарисао изјаву Франца Стефана Гадија, вишег истраживача Међународног института за стратешке студије, да Оружане снаге Украјине трпе велике губитке јер нису у стању да изводе комбиноване операције већих размера. И објаснио:
„Није ни чудо што не знају. Снаге НАТО никада до сада изводиле такве операције. Нису ни имале прилику јер су водиле ратове против „теросриста“ и војно вишеструко слабијих држава“.
Ветеран америчких специјалних снага Ерик Крамер, који обучава украјинску војску у Кијеву, због стања на украјинским фронтовима постао је неочекивано отворен:
„Губици Оружаних снага Украјине у борбама са руском војском су страшни. Много је жртава. Не желим да износим бројке јер је све субјективно, али су три пута више него пре неколико месеци. То је прилично застрашујуће“.
Крамер је за Newsweek додатно рекао:
„Мало је вероватно да ће Оружане снаге Украјине икада моћи да се у потпуности опораве од губитака које су претрпеле. Са тиме ће морати да изађу на крај сами Украјинци, пошто ће западне земље постепено смањивати обим војне подршке Кијеву“.
Војни експерт Владислав Шуригин сматра да Русија – нарочито после новог терористичког напада на Кримски мост – мора почети да наступа радикалније и офанзивније:
- Време је да се размотри бомбардовање целе луке у Одеси као такве, укључујући терминале за нафту, жито и све друге терминале. Потом треба „одрадити“ војно-политички центар Украјине – Кијев. После тога ваљало би прогласити лов на највише војно и политичко руководство Украјине.
to si u pravu. Secam se kod mene blizu sela kad narod uvati nekog belgijskog pilota . Šta mu sve nisu radili dok nije ubiven. A ja si uzedo čizmeOkupatora treba gaziti apsoluto svim sredstvima. Bacaj kasetne, buši ih volframom, prži ih fosforom, diži mu aute u zrak i otruj mu vodu.
Znaš zašto?
Zato jer je okupator.
kakva luka u blizini moskve? jel to neki objekat na volgi?Pogledajte prilog 1381533
SILOVITE EKSPLOZIJE ODJEKNULE U RUSIJI: Bespilotnom letjelicom napadnuta zračna luka u blizini Moskve, riječ je o važnoj vojnoj bazi…
Tu je stacioniran 43. centar za borbenu obuku i prekvalifikaciju kadrova.
![]()
Prije 3h
Američki mediji izvijestili su da je u noći s 19. na 20. jula bespilotnom letjelicom napadnuta zračna luka u Ryazanjskoj oblasti u Rusiji, vjerovatno se radilo o zračnoj luci Dyagilevo, koja je već napadnuta u decembru 2022. Prema ruskom nezavisnom Telegram kanalu Baza,
Aerodrom u Ryazanjskoj oblasti napadnut je u 03:00 20. jula, kada se začula eksplozija. Kasnije je na području parkirališta zrakoplova u Moskovskoj oblasti pronađen krater promjera 10 centimetara i dubine 1,5 centimetara, koji bi mogao biti posljedica eksplozije. "Prema preliminarnim podacima, eksplozija je mogla biti izvedena pomoću ručno izrađenog kvadrokoptera", navodi Baza. Kako javlja taj medij, nije bilo žrtava. Drugi izvori nisu izvijestili o incidentu.
Kao što je poznato, vojni aerodrom Djagilevo nalazi se u Rjazanskoj oblasti Ruske Federacije, gdje je stacioniran 43. centar za borbenu obuku i prekvalifikaciju kadrova.
MI6 prop'o!Сер Ричард Мур, шеф МИ6 одржао је говор у Прагу о ситуацији у Украјини, малигном утицају Руске Федерације у Африци, и подсетио на дане када су 1968. године совјетски тенкови газили људе по Прагу.
njhova nato taktika je poznata - tri mjeseca bombardiraš sve živo i mrtvo u uslovima nejake ili nepostojeće PVO niti mogućnosti da ti baze stacioniranja budu napadnute a zatim ulaziš oprezno...Oće to kad te amer obučava.
Ukri će vrlo brzo preci isključivo na Nato oružje posle svog svog kojeg su imali i posle svih skladišta bivseg istočnog bloka koja su sad prazna .. Pored toga 3 armija koja se trenutno melje ..Ukri su na infuziji zapada I trajt će dok god zapad to bude mogao da gura oni sami vise ne mogu dalje ..
Nije se stoka setila ga gaženja po iračkoj, avganistanskoj, libijskoj deci? Pa da, ko njih hebe. To se radilo zarad demokratije.Сер Ричард Мур, шеф МИ6 одржао је говор у Прагу о ситуацији у Украјини, малигном утицају Руске Федерације у Африци, и подсетио на дане када су 1968. године совјетски тенкови газили људе по Прагу.
Pa gle, ako je mu je profesija biti vojnik, eto, zaradi plaću. A što se mene kao mobilizacije tiče, stava sam da je jedan mali rat u životu sasvim dovoljanPa pošteno, normalno
Samo razmisli, hipotetički, NATO krene da ratuje sa Rusima ali neće baš Ameri direktno, da ne izbije WW3 nego šalju EU ekipu u Ukrajinu da ratuje sa Rusima. I sad treba da se skupi 500.000 vojnika da idu na istočni front.
Hrvatska ima kvotu 30.000, stiže ti poziv ili nekom tebi bliskom
Kako bi reagovao

Šta nisu bili ruski tenkovi u Pragu?MI6 prop'o!
Pazi ti pirgavog amatera. Pa ovo više ni potpunim retardima ne može da valja. Truje u Pragu, priča o Ukrajini, ističe maligni uticaj Ruske Federacije u Africi, a onda kako bi zadržao pažnju publike, sve potkrepi podsećanjem na sovjetske tenkove u Pragu. Koje su to pijačarske fore. Duško Popov se u grobu okreće. Sad da je živ, izrokao bi sve ove transgendere u MI6.