Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.822
Ostavis lepu zenu da pogines zbog Volodje. Epska glupost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono sto je zabavno je da ce isti Rvatine i PoluTurkinje koje ovde ricu da Rusi moraju da cute kad ih Ameri istrebljuju sa zemlje na kojoj su nastali i kreiraju platformu za napade na Rusiju krenuti da stenju da Amerika ima pravo da unisti Kubu kad Ameri krenušta je ovo..
...
Ratnohuškački neokonzervativac John Bolton tvrdi da kineska vojna baza na Kubi "prijeti SAD-u". Također kaže da je "potencijal značajnih kineskih postrojenja na Kubi opasna prijetnja Americi". Zašto je ovo? SAD i njihova NATO snaga okružili su Rusku Federaciju neprijateljskim vojnim savezom u razdoblju od 20 godina 1999.-2020. Ipak, pitali su Ruse zašto se osjećaju ugroženima ovim širenjem NATO-a prema istoku. Rugali su se Rusima jer su bili iritirani jer je Sovjetskom Savezu obećano da se NATO neće širiti prema istoku ako SSSR dopusti ponovno ujedinjenje Njemačke i raspusti Varšavski pakt. Neokonzervativci su pitali ruskog predsjednika Vladimira Putina zašto mu toliko smeta što je drugoj najvećoj naciji u Europi na granici i još jednoj naciji na Kavkazu dopušteno članstvo u NATO-u.
Sada SAD pitaju Kinu zašto su toliko zabrinuti zbog toga što SAD naoružava otok do zuba koji je 100 milja udaljen od obale Kine? Sjedinjene Države potpisale su Načelo jedne Kine s Narodnom Republikom Kinom 1972., ali ga očito krše i to često?
ZAŠTO... jesu li Sjedinjene Države zabrinute zbog onoga što se događa u jednoj suverenoj državi? Zar Republika Kuba nije suverena država? Sjedinjene Države tretiraju Kubu kao ***** od 1959. i JOŠ UVIJEK imaju ekonomske sankcije na ovom siromašnom otoku. Kako je mala Kuba prijetnja Sjedinjenim Državama ako puno veća Ukrajina ne bi trebala biti prijetnja Rusiji? Ako SAD želi zadaviti Kubu do smrti, zašto bi Kubanci to i dalje trpjeli? Trebaju dočekati Kineze raširenih ruku. Ako SAD nisu bile zabrinute za Kubu protekle 63 godine osim što su je napale i davile, zašto su sada?
Ja vozim C klasu,al sta fali Moskvicu?koju klasu mercedesa voziš ?
Не вјерујем док наши "Табаци&Барићи" не потврде.НАТО радари су најбољи на свету, све откривају на време осим руске технике
Pogledajte prilog 1372127

a jes bre, pored traktorića (brmm brmmm) omiljen im je izraz i olujaHrvati najavljivali oluju,evo stigla je Storm Z iliti Oluja Z ekipa koja broji 180 000 vojnika RF.
Ispunila vam se zelja.Jel iznajmljujete grobna mesta,posto u Ukrajini nema vise parcele za pokop?
Nista zato ...svaki mrtav sloven je korak blize da Hrvati dobiju nagradu od Firera ..ko prosli put ..veselite se HrvatiOstavis lepu zenu da pogines zbog Volodje. Epska glupost.
Aha, ali u qrcu. Čak procjene govore da će zapadna imovina premašiti ruska sredstva koja su nezakonito blokirana i oduzeta.Blokirali praznu halu Renoa gde sada prave Moskvice koje izvoze u celi svet.![]()
ja idem uglavnom gradskim prevozom...štedim benzin...jbgJa vozim C klasu,al sta fali Moskvicu?![]()
Zapadna Evropa ju puna takvihSrbin sam, a kamo sreće da sam ja Hrvatima, ovako vispren, prosječan Hrvat.
Kamo sreće i Srbima da sam prosječan Srbin, samo nebo bi im bila granica.
Ne može voziti jer za vozački treba proći ljekarski pregled.a ti voziš mercedes ?
![]()
Loša godina za majore RF.Ostavis lepu zenu da pogines zbog Volodje. Epska glupost.
Da ali to nekako ..neznam kako ...vise steti Rusiji ...kazu meni HrvatiAha, ali u qrcu. Čak procjene govore da će zapadna imovina premašiti ruska sredstva koja su nezakonito blokirana i oduzeta.
Ti bio u sali i vidio da je prazna?
Rus umire za svoju zemlju i buducnost svog narodaLoša godina za majore RF.
serpadzijoKad Baron BRT kaze da ja lazem meni je to kompliment
Ajde sad BARONE daj to gdje sam ja napiso da se probija front kod Zaporozja, dajem ti 20 minuta da mi nadjes inace da mi se vise ne obracas BARONE![]()
Koje godine?napisao sam - 12. srpnja...
srp i čekić ?napisao sam - 12. srpnja...
za tebe se to nebi moglo reciи како год да окренеш, обрнеш, најјаче оружје су Укри.
све остало би било џаба да укри нијесу спремни да гину као да нема сутра
А шта мислиш да је у ово чудо ућерати хаубицу? То би била добитна комбинација, Нобел загарантован!Британска донација нацистима
Е ово ће сигурно да промени тИЈек рата бухаха
Који савез лузера јбт да не поверујеш
Pogledajte prilog 1372253

znači i ti prodaješ manipulacijui na veliko , neproverena vest ali u korist zapadnih....idiota
neko je njoj anonimno poslao poruku da je njen muz umro u zatvoru.
i objaaaaava , u medijama ovde a bez provere cinjenica.
kasnije kada se i dodje do istine , da nije umro ,
Ostaje ljudima u glavi , udarna vest..da je umro.
tako se radi manipulacija sa svetom..
TALLINN, Estonia (AP) — Belarusian opposition leader Sviatlana Tsikhanouskaya said Tuesday that she had received an anonymous message alleging that her imprisoned husband, also an opposition figure, died behind bars.
Siarhei Tsikhanouski, 44, a popular blogger and opposition activist, was arrested in 2020 after announcing plans to run against Belarus' authoritarian leader, Alexander Lukashenko, in presidential elections that year. His wife ran against Lukashenko in his stead after the arrest, rallying large crowds of people in her support across the country.
U BiH konvertibilna marka, koja je inače kao valuta vezana za euro, već je izgubila 30% a sledeće godine se očekuje još 10% što će biti 40% izgubljene vrijednosti. Već sada maksimalan rast plata dobro kaska za rastom cijena, tačnije za gubljenjem vrijednosti novca.Da ali to nekako ..neznam kako ...vise steti Rusiji ...kazu meni Hrvati
Mislim nije da Americki dolar postoji zbog sposobnosti Amerike da sravni druge drzave sa zemljom (sto je sad okurnjeno posto nisu slomili Rusiju ) i sa povrenjem da nece pokupiti svu tudju imovinu kad im se cefne (sta su sad uradili )
Treba Bredlija ofarbati a Leopardiću samo selene zamjeniti, mogu oni još se voziti.