Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.869
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napadali ste vi Ukrajinu i pre NjulendaDa ali ti ljudi su unistili bezborjne drzave ...a sad idu u Ukrajinu da "pomazu" iste ljude ko nekad Adolf Hitler da se rese ....Rusa ...koji su tu nastali ?
Jel ti ljudi poput Nulendice vole Ukrajince uprkos istoji koju njeni ljudi imaju tamo u poredjenju sa kojoj nasa istorija sa odredjenim ljudima ovde koji su ....tesko da se definisu kao ljudi ... je med i mleko
Zasto bas ona i njeni vole Ukrajince koje su oni izgladnjivali u milionima ...i koji su ubijani od Ukrajinaca na nacine da su cak i Svabe bile zapanjene

Koliko obraza imas da pominjes "gladomor"Napadali ste vi Ukrajinu i pre Njulenda
Pomenimo atentat na Juščenka 2004 i gladomor 1932
Ništa nisam pitao, konstatirao sam da Berić tvrdi da mnogo ustaša ratuje za Rusemislis da ces biti mudriji, ako ne postavis pitanje, pa onda das tvoj odgovor?
no vej
Prigožin se oglasio, najavljuje nove pobede
Vođa Vagnera Jevgenij Prigožin rekao je da će njegovi borci uživati u "novim pobedama" nakon što su se "uspešno izborili sa izdajnicima i mobilisali društvo" u neuspelom prevratu prošlog meseca.
Prigožin je to rekao u audio poruci koja je objavljena na Telegramu.
To je prva javna izjava koju je Prigožin dao za nedelju dana.
Ranije je tvrdio da je naredio svojim ljudima da se vrate u bazu kako bi sprečili krvoproliće – i da nije pokušavao da svrgne Vladimira Putina.
########
![]()
Ulovljen je čitav Storm Shadow. Ometanje:
Iran, Kina i Srbija su već pptražili uzorke i transfer tehnologije.
Pogledajte prilog 1372145Pogledajte prilog 1372146Pogledajte prilog 1372147Pogledajte prilog 1372148

zašto da ga skraćuje za glavu kad je sve ovo bila njihova igra kako sam i govorio dok je još trajala "pobuna"Njemu je najveca pobeda sto uziva u Belorusiji i sto ga Volodja nije skratio za glavu.
Cuj ...Svi mi ovde imamo predstavu dosta negativnu prema pripadnicima drugih naroda naseg okurzenjaNišta nisam pitao, konstatirao sam da Berić tvrdi da mnogo ustaša ratuje za Ruse
Veujem Prgavom da se brine za Rusiju koliko verujem Zelenom da se brine za Ukrajincezašto da ga skraćuje za glavu kad je sve ovo bila njihova igra kako sam i govorio dok je još trajala "pobuna"
Budala ..da je to reko za Evropu sad bi bilo slavljen preko medijaPosle Sane Marin u Finskoj se pojavio ministar sa idejom da se krene u masovne abortuse i sterilizaciju žena u Africi, kao u Rajhu u sklopu “konačnog rešenja”:
Pogledajte prilog 1372154
Možete samo da pušite taj papir...Ono što je jedino dobro (ako se tako nešto moze reći) što će nakon rata doći do raspada ruske federacije kao jedine zaostale imperije u 21 veku. Putinopatofili i ne znaju koliko naroda živi u ruskoj federaciji i da oni jedva čekaju da se oslobode tiranije Moskve koja njima vlada uz pomoć patoloskog straha i represije. Npr. Brane im da predju sa ruske ćirilice na latinicu jer to podriva jedinstvo Ruske federacije?!
Boli ih jako spoznaja, da njihova "druga armija sveta" ne može da se razračuna ni sa jadnim Ukrajincima. Izgovor - NATO vodi rat protiv nas...Ja zbilja ne znam je li ova osoba ne zna šta govori, ili zna šta govori pa ipak to govori
Ono, rusi uništavaju ukrajinske gradove, doslovno sravnjuju sa zemljom, ali eto, ona se jadna žali na jadne ruske gradove koji su, kao, pod nato napadom, ono, wtf, pa jel mi uopće živimo u istom svemiru, šta je ovo ljudi moji?

To što si ti naučen da mrziš je tvoj problem, svet se već promenio, mržnja i zločini vam se više ne ispalte (milsim na NATO i vas koji ih podržavate).Ono što je jedino dobro (ako se tako nešto moze reći) što će nakon rata doći do raspada ruske federacije kao jedine zaostale imperije u 21 veku. Putinopatofili i ne znaju koliko naroda živi u ruskoj federaciji i da oni jedva čekaju da se oslobode tiranije Moskve koja njima vlada uz pomoć patoloskog straha i represije. Npr. Brane im da predju sa ruske ćirilice na latinicu jer to podriva jedinstvo Ruske federacije?!
a vidi, to su možda neke druge tendencije ali važan je učinak i delovanjeVeujem Prgavom da se brine za Rusiju koliko verujem Zelenom da se brine za Ukrajince
Ajde...Kinezi jesu sposobni reverznog inžinjeringa, za Irance već sumnjam...Ulovljen je čitav Storm Shadow. Ometanje:
Iran, Kina i Srbija su već pptražili uzorke i transfer tehnologije.
Pogledajte prilog 1372145Pogledajte prilog 1372146Pogledajte prilog 1372147Pogledajte prilog 1372148

Prigožin se oglasio, najavljuje nove pobede
Vođa Vagnera Jevgenij Prigožin rekao je da će njegovi borci uživati u "novim pobedama" nakon što su se "uspešno izborili sa izdajnicima i mobilisali društvo" u neuspelom prevratu prošlog meseca.
Prigožin je to rekao u audio poruci koja je objavljena na Telegramu.
To je prva javna izjava koju je Prigožin dao za nedelju dana.
Ranije je tvrdio da je naredio svojim ljudima da se vrate u bazu kako bi sprečili krvoproliće – i da nije pokušavao da svrgne Vladimira Putina.
########
![]()