Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali ti ljudi su unistili bezborjne drzave ...a sad idu u Ukrajinu da "pomazu" iste ljude ko nekad Adolf Hitler da se rese ....Rusa ...koji su tu nastali ?
Jel ti ljudi poput Nulendice vole Ukrajince uprkos istoji koju njeni ljudi imaju tamo u poredjenju sa kojoj nasa istorija sa odredjenim ljudima ovde koji su ....tesko da se definisu kao ljudi ... je med i mleko
Zasto bas ona i njeni vole Ukrajince koje su oni izgladnjivali u milionima ...i koji su ubijani od Ukrajinaca na nacine da su cak i Svabe bile zapanjene
Napadali ste vi Ukrajinu i pre Njulenda

Pomenimo atentat na Juščenka 2004 i gladomor 1932

Prigožin se oglasio, najavljuje nove pobede

Vođa Vagnera Jevgenij Prigožin rekao je da će njegovi borci uživati u "novim pobedama" nakon što su se "uspešno izborili sa izdajnicima i mobilisali društvo" u neuspelom prevratu prošlog meseca.

Prigožin je to rekao u audio poruci koja je objavljena na Telegramu.

To je prva javna izjava koju je Prigožin dao za nedelju dana.

Ranije je tvrdio da je naredio svojim ljudima da se vrate u bazu kako bi sprečili krvoproliće – i da nije pokušavao da svrgne Vladimira Putina.

########

:ceka:

Ulovljen je čitav Storm Shadow. Ometanje:
Iran, Kina i Srbija su već pptražili uzorke i transfer tehnologije.

0BEED2EA-B781-475E-90E3-339327FBCC5C.jpeg
8C043142-7DE8-43CE-BB55-6A03609AF4EC.jpeg
F73505EB-82DE-4961-B934-E4C967CC09E2.jpeg
566C324B-AC16-4F94-985A-3DDEDCADD720.jpeg

Napadali ste vi Ukrajinu i pre Njulenda

Pomenimo atentat na Juščenka 2004 i gladomor 1932
Koliko obraza imas da pominjes "gladomor"
Hrvatu ...ili Srbijancu islamske vere u Bosanskom eksilu ...ko je bio izgladnjvan u "gladmomoru " i od koga
Koja je razlika bila izmedju juga danasnje Rusije i jugra Ukrajine
od petoro ljudi odgovronih za "gladomor " jel bio makar jedan Rus ? Dvoje njih je rodjeno u Ukrajini al koliko ja znam imaju manje Slovenske krvi u sebi nego ti obraza
Reci mi oj ---primeru rase svoje ---sta su ti ljudi bili i ako prebacujes nekom za gladomor kako je moguce da ovde slavis Nulendicu i Zelenog

Vođa Vagnera Jevgenij Prigožin rekao je da će njegovi borci uživati u "novim pobedama" nakon što su se "uspešno izborili sa izdajnicima i mobilisali društvo" u neuspelom prevratu prošlog meseca.

Ranije je tvrdio da je naredio svojim ljudima da se vrate u bazu kako bi sprečili krvoproliće – i da nije pokušavao da svrgne Vladimira Putina.

########

Njemu je najveca pobeda sto uziva u Belorusiji i sto ga Volodja nije skratio za glavu.

Ništa nisam pitao, konstatirao sam da Berić tvrdi da mnogo ustaša ratuje za Ruse
Cuj ...Svi mi ovde imamo predstavu dosta negativnu prema pripadnicima drugih naroda naseg okurzenja
Veoma zasluzeno sa nase strane
Za mene si ti naprimer prosecan Hrvat ...i sad jel ima Hrvata koji zasluzuju postenje ..zasluzuju da se zovu ljudima ...ima ...u svakom narodu ima ljudi koji zasluzuju da se postuju ali da takvih ljudi ima u Hrvata ...ljudi sposobnih da misle za sebe i dovoljno glupih da idu i ginu po blatu Ukrajine..makar se tamo odlucivala oce Hrvatska nacija opstati ili nece ...e to neverujem

Ono što je jedino dobro (ako se tako nešto moze reći) što će nakon rata doći do raspada ruske federacije kao jedine zaostale imperije u 21 veku. Putinopatofili i ne znaju koliko naroda živi u ruskoj federaciji i da oni jedva čekaju da se oslobode tiranije Moskve koja njima vlada uz pomoć patoloskog straha i represije. Npr. Brane im da predju sa ruske ćirilice na latinicu jer to podriva jedinstvo Ruske federacije?!
Možete samo da pušite taj papir...

Kiev Targeted Moscow With Another Drone Attack​

On the morning of July 4, Kiev attempted another attack on the Russian capital with several unmanned aerial vehicles (UAVs). The Ministry of Defense of the Russian Federation confirmed the attack, claiming that in total 5 UAVs were intercepted in the Moscow region.

According to the Russian Defense Ministry, four UAVs were shot down by Russian air defense means in the Novaya Moskva district of the capital. According to the local reports, one of those drones was intercepted near the village of Valuevo, another fell on a garage in the village of Krivosheino. Another drone was suppressed by electronic warfare means and fell in the Odintsovo district of the Moscow region. This UAV reportedly targeted a military base in the village of Kubinka.

Russian international Vnukovo airport is located in the area. It was stopped for several hours during the attack.

As a result of the attack, there were no casualties and no damage to any facilities.

Ja zbilja ne znam je li ova osoba ne zna šta govori, ili zna šta govori pa ipak to govori :roll:

Ono, rusi uništavaju ukrajinske gradove, doslovno sravnjuju sa zemljom, ali eto, ona se jadna žali na jadne ruske gradove koji su, kao, pod nato napadom, ono, wtf, pa jel mi uopće živimo u istom svemiru, šta je ovo ljudi moji?
Boli ih jako spoznaja, da njihova "druga armija sveta" ne može da se razračuna ni sa jadnim Ukrajincima. Izgovor - NATO vodi rat protiv nas...
...a NATO do sada praktički, kako se kaže, "pomeo skladište", i dao ono što mu ne treba kao potporu Ukrajincima...
...što bi tek bilo, da Ukrajina dobije neko ozbiljno naoružanje u dovoljnim količinama :per:

Ono što je jedino dobro (ako se tako nešto moze reći) što će nakon rata doći do raspada ruske federacije kao jedine zaostale imperije u 21 veku. Putinopatofili i ne znaju koliko naroda živi u ruskoj federaciji i da oni jedva čekaju da se oslobode tiranije Moskve koja njima vlada uz pomoć patoloskog straha i represije. Npr. Brane im da predju sa ruske ćirilice na latinicu jer to podriva jedinstvo Ruske federacije?!
To što si ti naučen da mrziš je tvoj problem, svet se već promenio, mržnja i zločini vam se više ne ispalte (milsim na NATO i vas koji ih podržavate).
Smetat ti upotreba ćirilice kao zvaničnog pisma, ali ti ne smeta zabrana i ukidanje ruskog jezika u Ukrajini? Gde vas vodi vaša mržnja, ali sami ste krivi.

########

IMG_20230704_075103_917.jpg

Belorusija kamp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back