Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.082
Ali na frontu to rade.Život u Rusiji.
Di si čuo za masovna samoubojstva vojnika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali na frontu to rade.Život u Rusiji.
Jel opet lažni dolari (PPP)EU Je propala nacisto. Tako je to kad si vazal i sluga Amerike. Propadas ko febo kroz pocepane gace....
Voliš i Ukrajince i Šiptare, pohvalnoNacisti, naročito oni najokoreliji - ustaše, MRZE, a mi SRBI VOLIMO, sve narode, NAROČITO ISKONSKU BRAĆU NAŠE RUSE ....
Samo da se prefarba, jeli @piciginx? Oryx kaže samo oštećeno, si već proverio @Mej bregami?Nije lako da se identifikuje koja samohotka je u pitanju, poljski Krab ili švedska AS-90

Živiš li u Rusiji da znaš kako se ovde živi?Život u Rusiji.
залужни као прави командант први на челу
Šta mislite, koja napredna stranka je sledeća da leti s vlasti?

Meni lici na pokusaj realizacije onog starog nedosanjanog zapadnog sna o rasparcavanju Rusije i preuzimanja kontrole nad njenim resursima.Pomalo mi lici i na plan Barbarosa.Uporedi sadasnje pravce napada sa onima iz ww2.Liči mi na to da Civilizacija (USA, EU, Britanija, Japan, Kanada, Južna Koreja, Srbija itd.) podržava Ukrajinu, a da Odron (Somalija Eritreja, DNR Koreja i Venecuela) podržava Rusiju.
A kako glasi tvoj zaključak?
Vučiću je očito izuzetno stalo da ugura Srbiju u civilizaciju, zato redovito podržava proturuske deklaracijeMožda, mada sumnjam, Vučić i podržava naciste u Ukrajini, no nema Srbina koji ne podržava Ruse, uvek i na svakom mestu. Mi se ne stidimo naše braće za razliku od ustaša ....
Imat će Rusija 5 % gospodarski rast ovim tempom.
Informer ti je lagao da je Rusija napadnuta 24.2.2022.Meni lici na pokusaj realizacije onog starog nedosanjanog zapadnog sna o rasparcavanju Rusije i preuzimanja kontrole nad njenim resursima.Pomalo mi lici i na plan Barbarosa.Uporedi sadasnje pravce napada sa onima iz ww2.
Može i 50 % ako rublja rokne 5000 %Imat će Rusija 5 % gospodarski rast ovim tempom.
Obrazuj se i tek tada ćeš shvatiti da su u Francuskoj liberali i marksisti bili na vlasti još davne 1830. godine, a u Rusiji su počeli da šire to zlo tek 1848. godine ....Omiljeni pokazatelj vas marksista
Pokazaću ti kako se razvijala privreda naše zemlje (EU) kroz godineObrazuj se i tek tada ćeš shvatiti da su u Francuskoj liberali i marksisti bili na vlasti još davne 1830. godine, a u Rusiji su počeli da šire to zlo tek 1848. godine ....
Živiš li u Rusiji da znaš kako se ovde živi?

Rublja je sada i uvek će da bude 5000 rublji za gram zlata i njena vrednost će biti odvisna samo od vrednosti zlata ...rublja rokne 5000 %
Ali i danas volite vijoriti srpove i čekiće po RusijiObrazuj se i tek tada ćeš shvatiti da su u Francuskoj liberali i marksisti bili na vlasti još davne 1830. godine, a u Rusiji su počeli da šire to zlo tek 1848. godine ....
Samo napred. U istoriji svaka država koja je htela da dobije rat je prvo sišla s zlatnog standardaRublja je sada i uvek će da bude 5000 rublji za gram zlata i njena vrednost će biti odvisna samo od vrednosti zlata ...
Pola Rusa se rodi s PTSP-om jer su im starci od jutra do sutra na vodki, naučen da hoda pognute glave i sluša autoritete, što mu ostane kad dođe na front a Ukrajinci neustrašivi.Ali na frontu to rade.
Di si čuo za masovna samoubojstva vojnika?
Cinjenica je da je(e sad,ne znam joj ime) neka funkcionerka bele kuce izjavila jednom prilikom da nije u redu da Rusija sama raspolaze sa tolikim resursima i da bi bilo lepo da to podeli sa ostatkom sveta.Meni je licno veoma zao sto Dmitrij Medvedev nije predsednik,on bi to resio na keca,na grubu silu,odjednom i generalno,jer zapad drugo i ne razume osim sile.Putin je ipak umereni drzavnik i politicar,mnogo kalkulise.Informer ti je lagao da je Rusija napadnuta 24.2.2022.
"Statistika naša dika - što poželiš to naslika." - nije li to jedna od "istina" i ********* u bivšoj SFRJ? Videćemo za par godina šta će da bude sa tom "tvojom", pardon USA, državom ...Pokazaću ti kako se razvijala privreda naše zemlje (EU) kroz godine
Pogledajte prilog 1371869
Nebu pod oblake
Niko nema što beli čovek imade
Сухој, Миг и Тупољев су фабрике? Мислио сам да су компаније за пројектовање авиона.Da . ali imaju 3 fabrik aviona
Suhoj ,Mig Tupoljev
To si zaboravio !![]()

Pa ove vulgaris okupatore davno ne brojim, pa kuda bih stigao kada bih to postavljao?
Nego, baš gledam nevjerojatnu gomilu likvidiranih okupatora, naslagani na gomilu a la Prigožin, znaš li možda gdje je danas pošlo po zlu
Prošli put napišeš tu idiotariju, ja ti postavim graf, ti otvoriš drugo pivo, zaboraviš, i evo danas opet ludila.Rublja je sada i uvek će da bude 5000 rublji za gram zlata i njena vrednost će biti odvisna samo od vrednosti zlata ...