Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Palamuđenje iz potuljene mržnje. Otkako smo to ustanovili i raščistili prestao si sa pokušajima manipulisanja i moralisanja, sad isključivo nastupaš otvoreno, sa jasnom željom da nekako ujedeš. Mržnja je isterana na čistac.
Tesko da ja pozelim prvi da zapocnem, to je bila reakcija na tvoj citat mene u kome si me pogrdno nazvao. Ali slazem se da ima mrznje u meni i da treba jos puno da radim na tome...To treba da bude neprestani proces... Trudicu se da to ispravim, u svakom slucaju hvala ti sto si mi ukazao na greske...

Nego šta nego to. Kompleks superiornosti je čudo, traktati su pisani o tim ‘kombajnima’, a poljski pacov, ne znam kako da nazovem jednu grupu Poljaka patološkom mržnjom zaljubljenu u Ruse je izmišljao i teorije o “vatrogasnom uređaju na dim” u Leopardu, da nekako objasni stubove dima iz ‘Lea’ kad ga nabode Lancet. Hrvati imaju reč za to. Štakor.

Kinezi u biznisu

20230702_210351.jpg

Ne lupetaj, ko je “izgradio” Ameriku? Engleska, Nemačka? Francuska? Amerika se Industrijalizovala daleko posle evropskih sila. Krivo tebi što je tvoj Danke Deutschland Treći Rajh zahvaljujući rastu Kine otišao među drugorazredne “sile” i postao zemlja kao i sve druge pa sad Šolc može samo da trpi posledice tuđih proksi ratova i da plaća što mu narede.
Da, eto "zapad" propao... uključujući treći rajh, kojeg nema više od 07. maja 1945...tako da si u pravu....cccc

Da, eto "zapad" propao... uključujući treći rajh, kojeg nema više od 07. maja 1945...tako da si u pravu....cccc
Ovo ti podržavaš

"NAJJEZIVIJA IZJAVA MEDLIN OLBRAJT: Stradalo je 500.000 djece, da li je vrijedilo? Jeste!"​

Sve dok postoje ljudi koji podržavaju genicide zarad sopstvenog komfora i ne vide ništa loše u tome, poput tebe, ovaj svijet se mora mjenjati i odupirati takvima.

Vagner koji je pobijen i dalje izaziva strah

Poland is transferring 5,000 border guards, 2,000 military and 500 police officers to the border with Belarus - Head of the Ministry of Internal Affairs of Poland.
ㅤ Poland is resorting to this step against the backdrop of the transfer of employees of PMC "Wagner" to Belarus.

Америчке корпорације већ поседују милионе хектара богатог пољопривредног земљишта у Украјини. Сада се земља практично продаје онима као што је Блацкроцк.И митоси се сливају на офшор рачуне америчких/украјинских елита.руски амбасадор у УН

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back