Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Ruse moraš znati da imaju najjeftinije vojnike na svijetu. Niti jednog ruskog generala nije briga koliko će vojnika izginuti da bi osvojili brdo koje su si zacrtali. Lijep primjer je čuveni Zimski rat gdje su uspjeli žrtvovati 150k vojnika za 3 mjeseca, a Finci broje 25k poginulih. I svaka bitka koju gledaš od kad je boljševičke Rusije , bilo da su dobili bilo izgubili, to su upravo nezamislive brojke ubijenih vojnika.
u novije vrijeme i wagner

“At the time of the capture of Bakhmut (20 May), 22,000 fighters were killed, 40,000 wounded,” the statement said.

Ali u doba rata takav ruski nonsalantni odnos prema zivotu je u biti prednost, jer je prag boli puno visi nego kod neke normalne vojske.

Pa ne znam bas, daj da analiziramo ovu tvoju teoriju

Koje su nam cinjenice u prilogu za i prilogu protiv takvog "argumenta"

Putin Predsednik je jedno jutro u 4AM izasao na televiziju i kazao "odlucio sam da pokrenem vojnu operaciju, i to specijalnu na teritoriju Ukrajine"
A onda je bombardovao aerodrom, kasarnu i poslao vojnike da kradu kokoske, ves masine i mikrotalasne da prikupe cipove za rakete.

Meni se cini da Putin Predsednik nije slagao kada je rekao da ce napasti, i kada je napao pokazao je da govori istinu. Malo su ga vojnici obrukali kraduci te mikrotalasne i kokoske, jbga sta sad kasno je to za ispraviti

Nemam nista da demantujem izjavu Putina Predsednika

Zato imam jaku tendenciju da drzim da su njegove reci istinite, a tvoje fejk.

Ako imas nesto da demantujes izjavu Putina Predsednika, izvoli imas rec, a mozes i neki od tvojih glupih gifova da okacis ako nema nista za izjaviti jer neces imati niti mozes da ga demantujes
A koji je bio uzrok SVO Rusije? Meni se čini da je ovo ... Rusi, naravno, nisu dozvolili još jedan genocid nad svojim narodom i time je SVO opravdana i u skladu sa međunarodnim pravom ...

UKRAJINA - ALEJA ANGELOV.jpg

moze li meni i jedan podrzavalac UKRAJINE ovde fino se predstavi kako dolikuje?

razmenucemo telefone u inboxu, pa se videti preko vibera, i pokazati licne karte.

kada utvrdimo da su to sve NESRBI , konstatovacemo da zbog PRIMARNE mrznje prema SRBIMA nastaje sekundarna mrznja ovde iskazana i ludilo prema rusiji - rusofobija.

moze li bar jedan rusofob ovde da se lepo identifikujemo?

sve ce bidne jasno .

Ево нечега што није Тиксијева лагарија.
За мукицу Бокија и Микија, а и за пуковника.

Are China and India fueling Russia's war economy? Jeffrey Sonnenfeld interview | DW Business Special

Pa ne znam bas, daj da analiziramo ovu tvoju teoriju

Koje su nam cinjenice u prilogu za i prilogu protiv takvog "argumenta"

Putin Predsednik je jedno jutro u 4AM izasao na televiziju i kazao "odlucio sam da pokrenem vojnu operaciju, i to specijalnu na teritoriju Ukrajine"
A onda je bombardovao aerodrom, kasarnu i poslao vojnike da kradu kokoske, ves masine i mikrotalasne da prikupe cipove za rakete.

Meni se cini da Putin Predsednik nije slagao kada je rekao da ce napasti, i kada je napao pokazao je da govori istinu. Malo su ga vojnici obrukali kraduci te mikrotalasne i kokoske, jbga sta sad kasno je to za ispraviti

Nemam nista da demantujem izjavu Putina Predsednika

Zato imam jaku tendenciju da drzim da su njegove reci istinite, a tvoje fejk.

Ako imas nesto da demantujes izjavu Putina Predsednika, izvoli imas rec, a mozes i neki od tvojih glupih gifova da okacis ako nema nista za izjaviti jer neces imati niti mozes da ga demantujes

Za Ruse moraš znati da imaju najjeftinije vojnike na svijetu. Niti jednog ruskog generala nije briga koliko će vojnika izginuti da bi osvojili brdo koje su si zacrtali. Lijep primjer je čuveni Zimski rat gdje su uspjeli žrtvovati 150k vojnika za 3 mjeseca, a Finci broje 25k poginulih. I svaka bitka koju gledaš od kad je boljševičke Rusije , bilo da su dobili bilo izgubili, to su upravo nezamislive brojke ubijenih vojnika.
Da, covek se zapita, kako to tolike izvikane bajke i nahvaljene rakete, helikopteri, tenkovi, kamioni i avioni, svemirsko kosmicke snage

A ruski vojnik i dalje gologuz gine kao da je 1942a kod Staljingrada

Ne ostaju im Ukrajinci duzni kolko vidim. Sto je najgore vecinu toga radi nato i amerika, osmatraju iz vazduha, daju kordinate i americko oruzije ubija ruske vojnike, unistava skladista i infrastrukturu na ruskoj teritoriji(po ustavu ruskoj).
Sve je to minorno kakav odgovor dobiju nazad.
Gadjali su most,koji je brzo vracen u funkciju,a dobili su razlupane luke u Odesi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back