Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ко смо то ми?Да чујем?Људи који не мрзе Русе јер је ето данас та агенда или шта?
Људи који размишљају својом главом јер гле чуда читају - прате и ЦНН и РТ?
Знам ужас мајке ми агенда каже не читај не прати ништа руско бед бојс мој ти...
Poštovaoci Nedićeve Srbije, podržavatelji nacizma, okupacija i aneksija tuđih država.

Ма нико не мрзи Русе клеветниче него следбенике кана Владе Будале.
Dr Evil Whatever GIF

Egipcani, Fenicani su bili velika civilizacija a sada su tamo gde i Iran u qurcu.
Nije bogata zemlja, i ima feudalne propise, ali se tamo proizvode stvari kakvih u Srbiji ima jedino iz uvoza i na TV. Proveri iransku autoindustriju, pa uporedi sa australijskom, već vazduhoplovnu, vojnu i brodogradnju da ne pominjem. Tehnički su napredniji nego što je bila bivša “SFRJ”, od njenih naslednika se više od ovoga i ne očekuje.

Ма нико не мрзи Русе клеветниче него следбенике кана Владе Будале.
Ја нисам стекао такакв утисак, већина се вас радује овдје скика и вика до неба када загине некакав Рус дубоко иза линије фронта углавном цивил од тамо некаквог дрона који лети без контроле јер га руска ПВО не види, мали одраз.

Или када Укри без без пардона опале по Доњецку гађајући искључиво град без некаквих војних циљева.Скика и вика до неба.Ја бих рекао да мрзите Русе јер је таква тренутна агенда.Сада ћеш ти рећи али зашто ти мрзиш Укре?
Ја не мрзим Укре заиста, ако нађеш негдје мој пост гдје се радујем убијеним цивилима или слично око ми избиј слободно са таквим постом пошто видим да обожавате моје цитате вадити из архиве.Ја презирем украјински режим који је изазвао рат.То је све.Јер рат је покренуо режим 2014 године и можемо га назвати правим именом, грађански рат у који су се упетљали Руси са једне стране и НАТО са друге стране.Јел тако или не?Имаш ли барем један ваљан аргумент да кажеш да није тако?Јер колико се сјећам Украјина је била у миру док се нису десили насилни на улици пучеви револуције или шта већ 2014 године све са америчким колачима за пучисте.Дакле дошли фанатици на власт и сада имају рат у својој кући, обично се тако деси кроз историју.Што се мене тиче ништа епохално ново за људску цивилизацију и ратну историју, шаблон је тако јасан јер се већ дешавало слично.То што вама историја ратова почиње од фебруара 2022 године је већ за неке друге патологије и анализе, жалим случај.Знам да вас нервира истина али је тако.Само аргументовано пишите, пустите шта сам ја писао пре годину или пола године , нико од нас није профи аналитичар јер чак и они су углавном погрешили у процјени.Свашта је написано и речено.Имам своје мишљење за разлику од вас многих понављача пропаганде у празно.У чему је проблем?

Poslednja izmena:
Velika vecina osvojenih teritorija u prosloj ukrajinskoj ofanzivi je rezultat POVLACENJA ruskih trupa sa tog terena....sad vise povlacenja NEMA, i razlika je vidljiva...to znaci da je ruska komanda postupila takticki ispravno, i utvrdila linije odbrane, tamo gdje ce one biti najefikasnije....Ukrajinci su htjeli totalni rat, i dobili su ga...

Nije to bila poenta diskusije ali Ok,
uzgred argument "nije ofanziva nego povlačenje" nikada ne stoji, jer da bi jedna strana napredovala druga mora da se povuče.

Neki odaberu da se povuku bez opaljneog metka (Rusi kod Hersona) a neki odaberu da se bore 9 meseci izgube par desetina hiljada boraca, da se povlače metar po metar i na kraju opet prepuste grad neprijatelju (Ukrajinci kod Bahmuta).

Šta je bilo mudrije videće se na kraju, jer dolazi i vreme za sumiranje računa i podvlačenje crte.

Сада сам још и Ратко Младић лично.Не трипуј се, ако ти ја дјелујем као бот шта су онда ови што 24 сата постављају лажне постове?
Уосталом видиш да ме нема ни у топ 10, мислим да тебе жуља нешто друго, аргументован пост тебе боли признај и што сам почео да ствари зовем правим именом.Ако ти пост лајкуње искљућиво твитер бојна, бошњачки фундаметалисти и остала србо*усташија шта си ти реци ми шта си.Реклама за праве Србе?Ок може ти си реклама ја антиреклама ето прихватићу такву тезу ако ће ти бити лакше.Немам проблем стим јер родољубље се не доказује преко интернета.Као што видиш у топ три је бошњачка кро бојна ударничка и "наш" један али вредан. :lol:
Pogledajte prilog 1367181

Sad kad gledam ovo, "velika četvorka" je pravilno raspoređena i imaju praktično identičan broj komentara za jednu i drugu stranu
2.426 vs. 2.356

Ovaj minimalni zaostatak od 70-tak komenatar će @Mstislav sam da reši i to ekspresno, samo da doručkuje i popije kaficu.

Može se reći da smo forum za primer i ugled, ravnopravna zastupljenost u svakom pogledu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Па препознају се ботови редови, десетари и пуковник.
Дакле ти си убјеђења да ја пишем своје мишљење јер ме плаћа руска држава лично?Зар сам вам толико развукао мозак? :lol:
Дајте људи уозбиљите се, мене ова тема интересује пратим је аматерски и то је све.Ја чак нисам ни претјеран русофил али поготово не русофоб.

Дакле ти си убјеђења да ја пишем своје мишљење јер ме плаћа руска држава лично?Зар сам вам толико развукао мозак? :lol:
Дајте људи уозбиљите се, мене ова тема интересује пратим је аматерски и то је све.Ја чак нисам ни претјеран русофил али поготово не русофоб.
Мишљење поткрепљено лажима и клеветама није мишљење.
И даље су то само лажи и клевете пуковника Товариш Ефендије.
Мишљење је категорија теби страна.

uzgred argument "nije ofanziva nego povlačenje" nikada ne stoji, jer da bi jedna strana napredovala druga mora da se povuče.

Neki odaberu da se povuku bez opaljneog metka (Rusi kod Hersona) a neki odaberu da se bore 9 meseci izgube par desetina hiljada boraca, da se povlače metar po metar i na kraju opet prepuste grad neprijatelju (Ukrajinci kod Bahmuta).

Šta je bilo mudrije videće se na kraju, jer dolazi i vreme za sumiranje računa i podvlačenje crte.
Tacno, i upravo sam o tome govorio...

Sad kad gledam ovo, "velika četvorka" je pravilno raspoređena i imaju praktično identičan broj komentara za jednu i drugu stranu
2.426 vs. 2.356

Ovaj minimalni zaostatak od 70-tak komenatar će @Mstislav sam da reši i to ekspresno, samo da doručkuje i popije kaficu.

Može se reći da smo forum za primer i ugled, ravnopravna zastupljenost u svakom pogledu :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Не знам јел се сјећаш прве теме 2014 године, каквих је ту било фајтова луда кућа.
Мени ће ова тема ( мислим да је оборила све рекорде) остати у доста лошем сјећању јер никада од када пратим кризне ситуације у свијету није било оволико спинова, лажи ,лажних информација, лова у мутном, имам осјећај да за Укре ради озбиљна ИТ пропагандна машинерија тј. подршка из САД.Руси су доста слабији по питању те ратне пропаганде и оно што су слагали углавном се лако открије.

Tako nesto je verovo samo necivilizovani zapad a ima ga svuda i koliko hoces oni koji su sankcije uveli dobro znaju kako one deluju, kada postaju efikasne i kakav je ishod istih. Rusija je velika zemlja sa velikom ekonomijom i velikm rezervama koja se ne moze oboriti na brzaka, strpi se.
.
Па јесте, док потроше веш машине и микроталасне.

Тада ће да остану без ракета...

.

Ne znam sjećate li se prve teme 2014., kakva je to ludnica bila tamo?
Meni će ova tema (mislim da je oborila sve rekorde) ostati u dosta lošem sjećanju, jer nikad otkad pratim krizne situacije u svijetu nije bilo toliko spinova, laži, lažnih informacija, lova u mutnom, Imam osjećaj da ozbiljna IT propagandna mašinerija radi za Ukrajinu tj. podrška SAD-a.Rusi su puno slabiji što se tiče te ratne propagande i obično se lako otkrije što su lagali.
Stvarno......... nacizam, jadni rusi na krimu i ostalim okupiranim teritorijima, narkoman zelenski, pa to su sve ruske propagandne laži koje se ovdje uzimaju kao činjenice zadnjih 25 tema. Činjenice su ti sljedeće, pogledaj mapu iz ožujka 2022, pa onda pogledaj mapu od danas, sve ostalo su slažem se spinovi i lažne informacije, mapa stanja na terenu ti je jedino relevantno!

Jedan malo drugačiji pogled na situaciju s Prigožinm;

"Poljska jača granicu s Bjelorusijom zbog izvještaja o prebacivanju Jevgenija Prigožina i PMC Wagnera tamo (u Belorusiju) - premijer Mateusz Morawiecki."

"U slučaju da se Jevgenij Prigožin i Wagner PMC pojave na teritoriju Republike Bjelorusije, morat ćemo ojačati cijeli istočni bok NATO-a" Litavski predsjednik Nausėda"
https://twitter.com/ILRUSSO12/status/1673061679385522176

Znači poljski premijer i litvanski predsednik ne veruju Momčilu.

Pa vrlo je jednostavno, ako nisi primjetio Wagner praktički više ne postoji, ovo prije 2 dana je bio neslavni kraj wagnera kao takvog, ostatak wagnera će se pripojiti ruskoj vojsci. Oni su upravo i bili uspješni jer nisu bili pod direktnim zapovjedništvom ruske armije, a sada............. Dakle porazom u Bahmutu ukrainci su dobili nešto, je li to nešto bitno za ovaj rat vidjet ćemo na kraju!

Не правдај се неуважени пуковниче бот бригаде Товариш Ефендија.
Ајд добро барем сам се насмијао јутрос квалитетно.

Него ја вас не мрзим због ваших ставова, ја чак мислим да ми приватно можда имамо више повезница и сличних интересовања него што се чини на прву, за теме које живот значе.
Проблем ваш, када кажем ваш мислим на већину што отворено навијате за нато а нато је искључиво војни савез који има своје политичке циљеве, да пре свега прошири економију и утицај држава које заступа и јер живите мање више у државам гдје вам мозак развлаче како је нато скраћено од "љубав нема алтернативу" и сличне флоскуле.Све ја то разумијем и схватам али не разумијем вашу мржњу према ставу да неко није благонаклон према НАТО алијанси поготово ако нас је историја навела на такву трагедију да нас два пута бомбардују и раде против наших интереса.Буквално су нам отели територију два пута.Први пут отворено помогли, обучили непријатеље и бомбардовали, други пут све то и још ушли копнено на КИМ да аминују.Видим да то исто раде у Украјини исти шаблон и указуем на такве аномалије.И теби то лаж и клеветање, антиреклама за Србе?Шта требам рећи Путин нови Хитлер Нато шири љубав.Па коме продајете те флоскуле, мало сам ја старији и прошао сам ту љубав на више начина.Мени те приче не можете продати.

Ja bi rezimirao: 25 tema se ovdje navija za uništavanje napaćenog Ukrainskog naroda od strane povampirenih ruskih nacističkih hordi zla koje stupidnim argumentima pokušavaju uvjeriti svijet da su ih ukrainci htjeli napasti.
Али Украјинци су их већ напали 2014 године, напали су их и то жестоко руски и украјински народ Донбаса.Само сте ту епизоду преспавали, нема на ЦНН? :andjeo:

Говорио сам за 13 пилота.13 пилота значи најмање 6 летјелица да је оборено, капираш или можда не? :lol:
Заправо, најмање 7 летелица (шест посада по два пилота и један једносед). Свакако се чини претераним, то лицитирање разумем (ствар је симаптија или антипатија) али би морали мало да сачекају, да изброје до десет па да објаве такву глупост о обарању 7 летелица (минималан број)...

Poslednja izmena od moderatora:
Велике цивилизације као Кинеска, Индијска и Персијска су имале своје успоне и вишевековне падове, али су преживеле и сведоци смо да се полако враћају на велика врата.
Na najveća moguća vrata. Podanici sa rajetniskim mentalitetom nisu u stanju da prihvate da Kina već sada ima veći GDP od cele EU (i da joj se doda GDP UK!), a da je Indija po GDP prestigla UK i da upravo sustiže Nemačku i Japan. Dolazak nove inkarnacije Novog Svetskog Poretka neće da spreči nikakvo pljuvanje ni kmečanje Druge Srbije ni Tuđmanovih pionira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back