Poreklom je Jevrejin ali potpuni Ukrajinac, Zaekeni je Ukro nacionalista do najcrnjeg šovinizma - to najbolje osećaju najtvrđi Ukro desničari i nacisti pa se ne bune protiv njega - on lično im je dokaz za sumanutu ideju da ukrajinska nacija ima “civilizatorsku moć” da sebi privlači ljude i cele narode koji su zbog nadiranja “azijatske Moskovije bez korena i porekla” ostali bez države - najluđi Ukri smatraju da je cela Rusija njihova, a da je i sam ruski jezik za potrebe podele “arijevske” Ukro nacije izmislio ‘hristijanizovani vodeći mongolsko-finski sloj’ istočnog dela Stare Rus’i koji se odrekao svog “Arijevstva” da bi njegovu vlast prihvatili razni nomadi iz Azije - zbog toga mongolski Burjati i mongolski Baškiri koji sada govore usvojenim jezikom starih Onogura tako žestoko seku Ukre: oni se u školskim udžbenicima po Ukropistanu pojedinačno navode kao “povremena pojačanja u divljacima slana iz Azije moskovskim varvarima” u cilju “uništenja evropskih naroda.” Otvoriš sajt Ukro “nacionalnoh prosvetitelja” i imaš padajući meni sa raznim narodima “pomagačima” varvarske anticivilizacije, na jednom sajtu sam (još povodom početka građanskog rata u Donbasu) video i Mađarsku, Srbiju (sa Titovim jugoslovenima) i Bugarsku navedene kao projekt južnog SSSR-a i Belorusije za “opkoljavanje Ukro Arijevaca” i presecanje veze sa nemačkim “rasnim jezgrom”.
U takvu sumanutu papazjaniju se odlično uklapa i Jevrejin ukrajinski nacionalista Zeleni kao šef Zelenog Rajha: za njih se cela istorija vrti oko napada Kremlja, “bivših Arijevaca”, “lažnih Slovena” i sistematski “lažno slovenizovanih Finaca” sa njihovim mongolskom saradnicima na arijevsku hrid “evropsku Ukrajinu”.