Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.787
Udari Kornetima sa termobaričkim b/g po Ukro specijalnim jedinicama - infiltration tactics samo tako, ne stigneš metak da opališ pre pretvaranja u ćumur.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro normalne vojne teorije se vrte oko toga da niko nije spreman da zrtvuje stotine hiljada vojnika da bi naso "slabu" tacku u liniji.
Ако у периоду 72 сата није пробијена прва линија одбране, теорија сматра да треба одустати од офанзиве и покушати нешто друго.
Наравно, нико никог не спречава да доказује другачије.
.
.Gde može da ima? Kad se to poslednji put Amerika nosila sa ravnopravnim protivnikom? Teško da su iskustva iz borbi sa Trećim Rajhom još uvek poslednja reč ratne veštine.
Zato su se u Koreji i Vinetnamu pokazali samo tako..
Њихова борба против Трећег Рајха је била борба против другоразредних и трећеразредних јединица.
Хитлер је своје најбоље јединице упутио на источни фронт, а у то време су Совјети већ напредовали према Берлину.
.
.Dobro normalne vojne teorije se vrte oko toga da niko nije spreman da zrtvuje stotine hiljada vojnika da bi naso "slabu" tacku u liniji
Ovima u Vasigtonu bas briga ..slace vise Ukrajisnka nego sto Rusi imaju metaka ..pa i ako nenadju nista makar imaju hiljade mrtvih Slovena ...bolje ista nego nista
U principu Rusi su se pokazali dobro kod odbrambenih ratova....
Њихова борба против Трећег Рајха је била борба против другоразредних и трећеразредних јединица.
Хитлер је своје најбоље јединице упутио на источни фронт, а у то време су Совјети већ напредовали према Берлину.
.
.U principu Rusi su se pokazali dobro kod odbrambenih ratova...
Znaci ne verujes ni Putkovom bozanstvu kome se sam molis....Pa i ti si dakle izdajnik....Верујем генералима али не твојим а још много мање теби.
Кажи нам који елеменат издаје постоји у тој побуни или замукни по том питању, да не губимо време на твоје глупости и идотарије.
Sjebali su Napoleona i Hitlera, to su ujedno i najvece dve istorijske greske u istoriji....
Па јесте, на крају су се одбранили у Берлину...
.
A odgovor glasi.
Тако су настале САД.
.
Peskov je sve podsjetio da poslušaju riječi predsjednika Putina koje glase: jedini relevantan izvor informacija o stanju u vojsci i u provođenju SVO su službene izjave Konašenkova.Верујем генералима али не твојим а још много мање теби.
Кажи нам који елеменат издаје постоји у тој побуни или замукни по том питању, да не губимо време на твоје глупости и идотарије.
Znaci ne verujes ni Putkovom bozanstvu kome se sam molis....Pa i ti si dakle izdajnik....
Dvadeset hiljada do zuba naoruzanih ljudi radi u RF nesto svojevoljno izvan kontrole vojske...Generali snimaju klipove iz neke jazbine kao Mudja i Cale i mole da se to zaustavi....Vrhovni Bog ih naziva izdajnicima... Oni nastavljaju svoj put....Ti si iskonstruisao sta? Maskirovku cuvenu?
Ne vredi tebi istina... Ti si sledbenik vanprirodnog Putlerovog bozanstva... Nemas svest da bi se sa njom neka konstruktivna komunikacija mogla uspostaviti...Jedino sto mogu da ti kazem je da ja postujem sve religije i da si ti mozda upravu, a ja sam neprosvecen...Идиотско троловање. Имаш ли било који доказ или замукни!
Шта су издали, где, како... Пре тога твоје поимање издаје.
Ideacije na temu religije, ohrabrujuće.Ne vredi tebi istina... Ti si sledbenik vanprirodnog Putlerovog bozanstva... Nemas svest da bi se sa njom neka konstruktivna komunikacija mogla uspostaviti...Jedino sto mogu da ti kazem je da ja postujem sve religije i da si ti mozda upravu, a ja sam neprosvecen...
Nije ograničeno samo na srednju klasu niti samo na Francuze - u toj situaciji su svi koji nisu Arapi uz Severne Afrike. Crnac iz afričkih hrišćanskih zemalja se tretira isto kao običan Francuz koji služi da bi Marokanci i Tunižani imali kod da biju, prepadaju, siluju i pljačkaju po Parizu i ostalim gradovima. Ko je njima svima kriv što se ne udružuju u čopore i ne umeju da organizuju demonstracije i pale cele gradove svaki put kad se bilo ko od njihovih nađe iza brave iz bilo kpg razloga?Devedesete? Pa to je prava idila kakvo je stanje danas. Bogati imaju svoje kvartove dobro kontrolisane od strane policije.
Najgore je prosao srednji stalez, povlacenje u ilegalu da bi se izbegli problemi.
Neces ih nikada ni videti na demonstracijama.
Jednostavno oni zive u nekom paralelnom sistemu i problemi koji dodiruju Francuze nisu njihova zona interesa.