Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико ти треба да нађеш, рецимо, неки раскомадан леш музичара из времена побуне? Или прави снимак срушеног руског хеликоптера из тог времена?
Ако ти не треба више од недељу дана прихватам понуду.
Али морамо да склопимо писмени споразум на даљину са овереним потписима који важе у овој дигиталној ери. И да додам, како би исто време мог чекања на твоје доказе било мало скупље, макар дупло. Моје време вреди много више од твог.
Tvoje vrijeme me ne zanima, linkat ti mogu skoro instantno ali svejedno ću ti naplatit 1 sat.
Bilo koji klinac u Srbiji ti to može napravit besplatno jer Twiter je gorio dok je prigožin plakao i kleo bandu korumpiranu s Kremlja.

A tvoja opcija je da su se Rusi trebali skupit ..dopustiti da ih nulendicini kmetovi gaze i mole se bogu da ce Nulendica stati na tamo nekoj granici sto su nacrtali komunjare zato sto ona i njeni postuju granice ko sto iste postuju Kurvati

Мислим да ти није паметно узимати за иоле озбиљно оно што овај добро полунисмени го пише. Ипак је остао на нивоу незавршеног основца. Овде се показало и доказало, рецимо, да не зна да множи (а камо ли дели) са декадним јединицама.

Tvoje vrijeme me ne zanima, linkat ti mogu skoro instantno ali svejedno ću ti naplatit 1 sat.
Bilo koji klinac u Srbiji ti to može napravit besplatno jer Twiter je gorio dok je prigožin plakao i kleo bandu korumpiranu s Kremlja.

За тај један сат ми не треба никакав уговор. Једино ће ми требати твој ПајПал рачун. Спреман. Твој сат почиње да тече.

Dragan Šormaz najumniji Srbin je to pojasnio

Шормаз за кога се не зна да ли је средњу школу завршио? За вишу или високу знам сигурно да није. Ако су такви најумнији за тебе онда знам с ким имам посла мада су ми твоји претходни постови употпуњавали твоју слику. Ово ти је сада права легитимација.

488 dan, Rusi pomeraju granice jacine. :heart: 🇺🇦

eySUjJd.jpg

Rusi su ipak najjaci na sjevernom polu

Можеш ли да на било који начин да докажеш издају или било који елеменат издаје? Прво, мало нам дефиниши ту твоју "издају", после ће, мислим, све ићи некако лакше ако ти је дефиниција ваљана.
Ako ne verujes situaciji, meni ili svojim ocima, onda valjda verujes generalima i njegovom Visocanstvu?

Ako ne verujes situaciji, meni ili svojim ocima, onda valjda verujes generalima i njegovom Visocanstvu?

Верујем генералима али не твојим а још много мање теби.
Кажи нам који елеменат издаје постоји у тој побуни или замукни по том питању, да не губимо време на твоје глупости и идотарије.

Ma ne, nisu, Rusi su na izletu u Ukrajini
.
Руси су имали продор према Херсону, да обезбеде копнени коридор до Крима и то су релативно брзо остварили.

Након тога су држали позиције и полако освајали поједине положаје типа Соледар, Бахмут и још пар места које су заузели.

Ни у једном случају нису кретали са великим снагама као што то сада Украјинци под командом НАТО злочинаца покушавају.

Како изгледа, једино што ће успети је да изгину у незамисливим бројевима.

Реално, где је НАТО пакт нешто војно успео да уради?

.

Koliko znam Finska nije bila ni drzava ni ideja dok Rusi Fincima nisu dali zemlju i indetitet
Cak Rusima bilo zabranjeno da budu "refugeees " u Finskoj za stotine godina pod Ruskim carevima
Posle Adolfa je bio sporazum ..sve vam oprastamo al nemojte opet ici u saveze cija je namera da nas istrebite
Finci prvom oportunistickom prilikom u savez protiv Rusa
I Hrvatu Finac Heroj .....stvarno me cudi

.
Руси су имали продор према Херсону, да обезбеде копнени коридор до Крима и то су релативно брзо остварили.

Након тога су држали позиције и полако освајали поједине положаје типа Соледар, Бахмут и још пар места које су заузели.

Ни у једном случају нису кретали са великим снагама као што то сада Украјинци под командом НАТО злочинаца покушавају.

Како изгледа, једино што ће успети је да изгину у незамисливим бројевима.

Реално, где је НАТО пакт нешто војно успео да уради?

.

Русима сада није циљ територија већ она два зацртана циља која ја обједињујем - дератизација. То је и Путин прокламовао.

Nemoj meni da objašnjavaš nego onome kome sam replicirao.
Po njemu je sve što nije završeno za 2 do 3 dana propala ofanziva
.
Ако у периоду 72 сата није пробијена прва линија одбране, теорија сматра да треба одустати од офанзиве и покушати нешто друго.

Наравно, нико никог не спречава да доказује другачије.

.

Nema te obuke koja pomaže protiv pljuskova granata od 155mm, drugo sve da se ne uzima u obzir.
.
Па био је чланак у Њујорк тајмсу или ВП, каже Украјинац да су их учили према својим искуствима из ратовања у пустињи и Авганистану против малих група побуњеника и да то нема везе са оним што се дешава у Украјини.

.

.
Па био је чланак у Њујорк тајмсу или ВП, каже Украјинац да су их учили према својим искуствима из ратовања у пустињи и Авганистану против малих група побуњеника и да то нема везе са оним што се дешава у Украјини.

.
Gde može da ima? Kad se to poslednji put Amerika nosila sa ravnopravnim protivnikom? Teško da su iskustva iz borbi sa Trećim Rajhom još uvek poslednja reč ratne veštine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back