Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista gore od *******ista. Mozda zapadni pedofasisti. Ako podrzavaju Smrkavog , a Smrkavi podrzao Vagner… a lepo su pisali borci za slobodu…cccc… ja bih se ubio da me ovako navuce, razumem Ukre poludrogirane i na lekovima, ali one forumase koji pisu a da nisu razmislili. Jos im pisem ovde o cemu se radi i sta ce biti i nista…. U kom ste ludilu vi zaplivali , pa vi ronite u njemu….

Jesi l spreman za veliki poraz svih tvojijeh snova? 🇺🇸🇬🇧🇺🇳

pa ne znam bas

rekose da su poobarali neke helikoptere,avione juce. U Rusiji.

kazu da su helikopteri pobili neke autobuse pune Rusa, u Rusiji

to mi se ne cini kao poraz NATO pakta, ni u ni van Rusije

vise mi se cini kao sizofrenija Golijske pajser brigade, sto je doduse svakodnevna pojava na forumu
Тешко је то објаснити, па и разумети, Они ће у свему видети и све објаснити као “потез, мат, режију” цара, нема ту помоћи ни повратка у реалан свет.

Onog trenutka kada se u Kijevu nije dogodila smena režima uz podršku ruskih snaga u neposredno blizini, nažalost, meni je bilo jasno da će ovo biti dugotrajan, višegodišnji sukob iznurivanjem, gde će najveću cenu platiti sami Ukrajinci, potom i Rusi.
Rusija se prilagođava novonastalim okolnostima, svesna da će ovi pumpati mržnju i municiju u Ukrajince, sve dok bude postojao makar jedan koji i dalje želi uzeti pušku.
Tragično, ali sudbina Rusa u odnosima sa Zapadom uvek im je donosila nesreću. Barem će se sada nesreća događati van prostora Rusije, a ako budu baš nestašno verovatno i u njihovom rasističkom i nacističkom dvorištu.
Leglo zla je u Moskvi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back