- Poruka
- 202.490
Došao Lukašenko i nalupao macole natovcima. Aj sad razlaz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija je gde je i uvek bilaStrelkov nije optimistican za sudbinu Rusije.
https://vk.com/iistrelkov?z=video-129997795_456243693/3da9a77ae4f850177f/pl_wall_-129997795
Neće se desiti .. Mrcvare Ukri sami sebe i to užurbanoPogriješio si osobu, ja sam bio siguran da će Putin otresti Prigožina kao beba zvečku, što se tiče Ukrajine ovo ne mijenja ništa osim što je oslabilo Rusiju za 30-40%. Mrcvarenje vojnika na fronti se nastavlja po planu i koncem 7 mjeseca ruska vojska bi trebala lipsat, ak me razumieš.
Ako ipak misliš da je između Kepeca i Kepeca gotovo, zajebao si se.
Moskvu su potopili Ukrajinci,ja nisam rekao da je to bilo dogovoreno niti me interesuje.
A ova dvojica su danas 12 sati ceo svet podjebavali nekim vojnim pucem dok nisu dobili nervni slom
Dogovoreno ubili 50 Ruskih golobradih mladića, uništili AWAKS, 3 helikoptera za elektronsko ratovanje, 1 transportni helikopter i jedan ofanzivni...Moskvu su potopili Ukrajinci,ja nisam rekao da je to bilo dogovoreno niti me interesuje.
A ova dvojica su danas 12 sati ceo svet podjebavali nekim vojnim pucem dok nisu dobili nervni slom
Preko Harkova ?Prigozin izjavio da se vracaju u LNR

I dobio amnestiju za drzavni udar?Dogovoreno ubili 50 Ruskih golobradih mladića, uništili AWAKS, 3 helikoptera za elektronsko ratovanje, 1 transportni helikopter i jedan ofanzivni...
Znaju li Rusi kao im se vladajući igraju videoigrica?
Došao Lukašenko i nalupao macole natovcima. Aj sad razlaz.
Normalno da je život bio sve teži...izostala su nova osvajanja, te priljev u ratnom plijenu kroz zlato, srebro i robove, pa su morali više oporezivati svoje stanovništvo. Državni aparat i vojska su porasli do neslućenih razmjera. Rudnici srebra i zlata tokom stoljeća su bili poprilično iscrpljeni, trgovina sa Indijom im je izvlačila zlato i srebro iz monetarnog sistema, što je stvaralo inflaciju, jer su se kovali sve bezvredniji zlatnici i srebrnjaci.Rmski gradjani nisu smeli nosit oruzje ni kad su Goti i ostali harali imperijom
A na kraju za gradjane je bilo gore pod imperijom nego pod strancima
Rim je slomilo sto je narod gubijo sve vise i vise prava ...sto je vlastela imala sve vise i vise moci
prenos moci je tek posle toga razlog
Znaci da je kuvar bio lose raspolozen danas Putin bi kapitulirao.
A tek kuvar sta vam radi,vecito bez municije i vecito se povlaci
Ti si se izgleda najvise od svih razbesneodakle Rusija kapitulirala pred robijasima, lopovima, silovateljima i ostalim secikesama
tamo gde su Napoleon i Hitler sa milionskim armijama potuceni i pregazeni do nogu, Vladimir Vladimirovic Putin - vrhovni komandant najmocnije nuklearne sile pokrio se usima ko poslednja pizdaa i podvukao rep pred sakom robijasa
ispalo da je onaj jahac medveda, pecaros ajkula i maco men karatista ustvari obicni gologuzi mlakonja
serem se u takvu Rusiju, ruski narod mora sada da obesi Putina na sred Crvenog trga zbog izdaje i medjunarodne sramote, ceo svet je ovo video
po kom zakonu se dogovara sa tom sakom kriminalaca umesto da ih FSB pobije sve do poslednjega na licu mesta
mora da se zna ko je Drzava, a ko je sljam
sada svaki majmun zna da moze da spakuje naoruzanu bandu i vozika se po Rusiji kako mu volja
Jevgenij Prigožin preselit će se u Bjelorusiju prema dogovoru postignutom uz posredovanje bjeloruskog predsjednika kako bi se okončala današnja oružana pobuna protiv ruskog vojnog vodstva, priopćio je Kremlj.
![]()
Није то случајно, враћа се у крај свог порекла.Ne sme. Dobio izgon u Bjelorusiju.
Najbolje od zapadnih eksperata, nivo dizača rampe u CH
![]()
Preko Harkova ?
Данас раније и синоћ по форуму. хр, индексу. хр итд, Хрвати су масовно доживљавали оргазам због похода Вагнера на Москву, извесног крвавог грађанског рата и пада Путлера, те потенцијалног опоравка укропа и њиховог чишћења Руса са Крима, из Донбаса итд. Вечерас су разочарани кад су схватили да од тога неће бити ништа.Izucavace se decenijama po raznim svetskim akademijama ova danasnja genijalna ruska Maskirovka. Nato i ustase su bile, blago receno, hebane u mali mozak!![]()
![]()
![]()