Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изјава Кадирова у вези са тренутном ситуацијом:Пријатељи, ноћ је била напорна и летови [на којима сам био] нису ми дали времена да изнесем свој став о овој подлој ИЗДАЈИ!
Све што се дешава је НОЖ У ЛЕЂА и права војна побуна!
Више пута сам упозоравао да рат није време за изношење личних притужби и решавање спорова у позадини.
Домаћи фронт увек мора бити миран и сигуран. Замислите како се сада осећају момци у рововима, са непријатељем у лицу, док се иза њих одвија издајнички подухват. [Морамо размишљати] о стабилности, о државној кохезији, о безбедности грађана.
Историја показује да такви поступци могу довести до крвавих последица. Зар немамо довољно губитака у СМО?
Морамо ли и даље да стварамо проблеме унутар земље?Имамо Врховног врховног команданта, кога је народ изабрао, који зна целу ситуацију до најситнијих детаља боље од било ког стратега, а још мање бизнисмена, који сам позива команданте на терену и има пуну контролу над током СМО .
А одлуке врховног команданта се доносе на одмерен, педантан начин. Свако од нас види само један део карте, али све то види као целину! И потпуно је тачно што је Владимир Владимирович у свом обраћању нацији приметио — ово је војна побуна!
За такве поступке нема оправдања!Потпуно подржавам сваку реч Владимира Владимировича Путина!Апелујем на наше борце — патриоте наше Отаџбине. Не наседајте на провокације.
Какве год циљеве покушавали да остваре, каква год обећања дали вама — државна безбедност и кохезија руског друштва у оваквом тренутку су изнад свега! Погледајте како наши непријатељи на Западу користе ову ситуацију. Погледајте колико има инсинуација, колико лажи, колико лажних апела који плаше наше грађане и стварају опасност од дестабилизирајуће ситуације. А то су очекиване последице
Пригожиновог издајничког похода.Ово што се дешава није ултиматум Министарству одбране. То је изазов за државу, а против тог изазова је неопходно [да се сви] окупимо око нашег националног лидера: војске, снага безбедности, гувернера, цивилног становништва.Војници Министарства одбране и Росгвардије Чеченске Републике већ су на путу ка зонама напетости.
Учинићемо све што је у нашој моћи да сачувамо јединство Русије и заштитимо њену државност!Побуна мора бити угушена, а ако се за то морају предузети оштре мере, спремни смо! обавјештајним брифинзима, стратегијама и анализама, заједници стручњака

Kakav rat, šta priča ovaj, nije još naučio da nije rat nego 'specejalna vojna operacija'?

Radi viseg cilja će morati .. ..Kao što vidis ta kolona se kreće cestom 100tine km nije je problem napasti, međutim toga nema.. a I Progozin je udario na vojni vrh a ne Putina ..
tih 5000 wagnerovaca bi jaki vođa izrokao avijacijom već kod vorožnjeva. Ovo me podsjeća na Rim kad su raznim vucibatinama i avanturistima plaćali da ne napadju grad Rim, jer u Italiji nije bilo rimskih vojnika ni za lijek...a vucibatinu postavili za upravitelja neke provincije...dokaz slabosti.

tih 5000 wagnerovaca bi jaki vođa izrokao avijacijom već kod vorožnjeva. Ovo me podsjeća na Rim kad su raznim vucibatinama i avanturistima plaćali da ne napadju grad Rim, jer u Italiji nije bilo rimskih vojnika ni za lijek...a vucibatinu postavili za upravitelja neke provincije...dokaz slabosti.
Ne kapiras o cemu se radi??
Kao hepo kockice ste :D

Nema niko namere da se lišava ljudi koji će u Ukropistanu morati da se dokazuju sve dok dišu, biće primenjena metoda odstranjivanja kuvara. Ostalo će u punom sastavu na neko fino mestašce.

Nema niko namere da se lišava ljudi koji će u Ukropistanu morati da se dokazuju sve dok dišu, biće primenjena metoda odstranjivanja kuvara. Ostalo će u punom sastavu na neko fino mestašce.
Eto kuvar je glup, pa ne zna da mu je glava u opasnosti...zapravo Putin je kapitulirao i sve prihvatio što je kuvar tražio...to ti je u glavi kriminalca Prigožina znak slabosti i sada kreće traženje novih uvjeta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back