Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Građanski rat" u Rusiji, ulazi u svoj drugi dan trajanja, ali uprkos očekivanju publike okupljene na Maksimiru, niko još uvek nije raskrvario ni zanokticu.
Da će mreže na terenu mirovati, govori i izjava "vratara" Kirila, da je svako međusobno prolivanje ruske krvi nedopustivo. Time su se svi relevantni akteri u ruskom društvu, izjasnili u vezi neprijatnih dešavanja.
Starac Fočo od stotinu ljeta se malo najedio na lokalne komuniste, ali će mu se objasniti da se trenutno nema vremena za odigravanje ruskog večitog derbija. Idemo dalje u istom sastavu. Nemoćan je Ljukovčan.

Za očekivati je da će Prigo biti likvidiran, naravno. Ali kaos koji je unio u Rusiju je grandiozan. Manje je to bitno u vojnom smislu, Putin će to počistiti, ali kako će Volođa dalje pravdati masovna izginuća Rusa po Ukrajini? Denacifikacijom,nili đenosajdom u Donbasu za koje je Prigo rekao da je fantazija?
Kuharovim riječima Rus intimno vjeruje, Konašenkovim ne.
Neće, barem ne sa Putinove strane. Putin će završiti kao Gaddafi, pa bumo onda dalje vidli, kako stvari stoje.

Jel se sa sigurnošću može reći da ti je Prigožin prijatelj? Jel se on zalaže za kraj rata i povlačenje Rusije iz UKR?
Pa taj Prigozin je protiv Putina i vojnog politickog rukovodstva iz Moskve zato jer kilavo vode ovaj rat ,ruske trupe nisu opremljene osnovnim MTS ,drzava ne zeli da proglasi mobilizaciju vec ratuje sa jako ogranicenim snagama mozda do 500 000 ljudi dok rostildove ukroustase imaju sigurno blizu 2 miliona vojnika i vrhunsku logistiku

ici u rat sa 3-4 manjim snagma i nadati se pobjedi je protiv svake vojne logike i doktrine
ako zele pobjedu moraju imati 2-3 puta vece snage

7qfsci.jpg
Ma ok sličice ljis fazon ali da si bio redovan na temi shvatio bi odavno da ja nisam neutralan.Ja navijam odavno da Rusija završi brutalno ovu priču jer ne postoji drugi način.U početku sam imao mišljenje da je Rusija možda ali samo možda mogla mekom silom skloniti ove fanatike sa vlasti.Posle je postalo jasno da samo brutalan rat može eliminisati ovakvu epizodu ukro fanatika na vlasti.Potpuna podrška za masovnu mobilizaciju Rusa ako je to neutralnost onda ok.

Ma ok sličice ljis fazon ali da si bio redovan na temi shvatio bi odavno da ja nisam neutralan.Ja navijam odavno da Rusija završi brutalno ovu priču jer ne postoji drugi način.U početku sam imao mišljenje da je Rusija možda ali samo možda mogla mekom silom skloniti ove fanatike sa vlasti.Posle je postalo jasno da samo brutalan rat može eliminisati ovakvu epizodu ukro fanatika na vlasti.Potpuna podrška za masovnu mobilizaciju Rusa ako je to neutralnost onda ok.
Lako za to što nisi neutralan, ali ti slijepo vjeruješ službenoj Moskvi, kao da ne znaš kako ta država funkcionira.
Konašenkov kaže da je uništeno 60 Leoparda, i ti u to vjeruješ, ne zato jer to ima ikakve veze sa zdravim razumom, nego zato jer tako Konašenkov kaže. Ekčli, savršeno bi se uklopio u rusku hijerarhiju.

Ако се по суботњем јутру дан познаје, Русија ће врло брзо да заврши ову причу.

Мир је иза угла.

Pa taj Prigozin je protiv Putina i vojnog politickog rukovodstva iz Moskve zato jer kilavo vode ovaj rat ,ruske trupe nisu opremljene osnovnim MTS ,drzava ne zeli da proglasi mobilizaciju vec ratuje sa jako ogranicenim snagama mozda do 500 000 ljudi dok rostildove ukroustase imaju sigurno blizu 2 miliona vojnika i vrhunsku logistiku

ici u rat sa 3-4 manjim snagma i nadati se pobjedi je protiv svake vojne logike i doktrine
ako zele pobjedu moraju imati 2-3 puta vece snage
Na to i mislim, ako Prigožin ostvari svoje ciljeve, što je malo verovatno, tada bi rat u UKR bio još žeći, ne vidim zašto se ustaše tome raduju...

Njima Putin dođe kao dar od boga, neko ko kaže da ništa ozbiljno još nije ni počelo. Nejasno je zašto bi oni hteli da se to promeni :)

Nitko nije očekivao filmski obrat za 12 sati, to je apsolutno točno, pretpostavljam da su i Ukri potpuno zbunjeni.
Čekaj jel ti misliš da će vojni puč biti pozitivnog ishoda i da će pokrenuti nekakvu lavinu u vojnom vrhu koja će na kraju ušetati u Moskvu i srušiti Putina.Nema od toga ništa.

Čak i da se to desi meni nije jasno čemu se *********e raduju pa ja od početka pišem da je Putin blaža struja i da posle njega može doći samo dilkan i fanatik koji će od Rusije napraviti vojnog monstruma.Putin je od početka svoje vladavine posebno bio slab na EU državnike.

Na to i mislim, ako Prigožin ostvari svoje ciljeve, što je malo verovatno, tada bi rat u UKR bio još žeći, ne vidim zašto se ustaše tome raduju...

Njima Putin dođe kao dar od boga, neko ko kaže da ništa ozbiljno još nije ni počelo. Nejasno je zašto bi oni hteli da se to promeni :)
Prigo je rekao da rat nije ni trebao početi jer nikakvih đenosajda nije bilo proteklih 8 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back