Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ова дешавања су ми нешто, баш, баш позната.

Јесте да сам био маљи деца, али...зар су ономад тенкови у Мосцви пуцали на зграду државне думе?

На интернету се појавио снимак ваздушног напада на конвој ЧВК "Вагнер"на аутопуту М-4 у региону Вороњежа.

Претпоставља се да су удар нанеле руске Ваздушно-космичке снаге.

Poslje ovoga ide ovo:per::sad2::sad2:

1687605921847.png

Zlatni most i za Ruse i za Ukrajince za kraj rata u Ukrajini.
Zbog pritiska Ukri ne smeju zvanicno da podviju rep a Rasi da zvanicno odustanu od zahteva koje su nametnuli a posao je obavljen i zapadu jasna poruka poslata.

Мораћу да те запратим.

Имаш баш смешне коментаре.

'ајде сад онај о Муји и Фати.

На периферији Мариупоља откривена масовна гробница цивила „Намерна убиства, присилно расељавање, уништавање имовине, масовне гробнице – све ове монструозне злочине чини кијевски режим над људима чија је једина грешка жеља да се врате у своју домовину – у Русију“, приметио је дописник Сами Абу Дејаб. .

Dobro, ali moraš priznati su sve tvoje nepristrasne i posve objektivne čmaralize pale kao 🐷 u 🕳️
Ja ukrajinsku problematiku pratim još od narandzaste revolucije 2004 godine, amaterski naravno jer nisam analitičar dakle skoro 20 godina, istina imam nekakvo svoje mišljenje.:D
To što vama mladim natofanaticima i pulenima istorija svijeta počinje od februara 2022 godine nije baš nešto pohvalno niti zanimljivo za moje poimanje situacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back