Opa bato, čini se da je Pirožgin ovo dugo pripremao. Kukao kako nema municije, a zapravo u tajnosti skupljao zalihe oružja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslje ovoga ide ovoНа интернету се појавио снимак ваздушног напада на конвој ЧВК "Вагнер"на аутопуту М-4 у региону Вороњежа.
Претпоставља се да су удар нанеле руске Ваздушно-космичке снаге.

Zlatni most i za Ruse i za Ukrajince za kraj rata u Ukrajini.
Zbog pritiska Ukri ne smeju zvanicno da podviju rep a Rasi da zvanicno odustanu od zahteva koje su nametnuli a posao je obavljen i zapadu jasna poruka poslata.
AhahahaahaPsyops, deepfake i meme generator mašine uključile overdrive, ustašija orgija na forumu.
Pustite ih da se izdivljaju, pa kad dođe do raspleta ne dozvolite im da menjaju temu nego im ovo što sad pišu natrljavajmo na nos.

Ja ukrajinsku problematiku pratim još od narandzaste revolucije 2004 godine, amaterski naravno jer nisam analitičar dakle skoro 20 godina, istina imam nekakvo svoje mišljenje.Dobro, ali moraš priznati su sve tvojenepristrasnei posveobjektivnečmaralize pale kaou
![]()
Зависи на ког Путина мислиш.Sjajno mesto za Putina da trazi azil.
Ti mater, sve neka pila naopako jelda?

Kopanje rovova u Moskvi napreduje
Ljudi moji ovo je sve ruski igrokaz...Rusi u Ukrajini koriste 3% snaga, da žele ugasili bi Wagner u 5 minuta...joj sa kojima budala razgovaramo skoro dvi godine![]()
Ja pišem o stvarima koje su se dogodile, vi pišete o fantazijama koje vas drže u nadi.Bice ih mlogoooo vise u majcici pa koju ces onda guslu da guslas![]()
Tako je, granice Moskovije neće pasti.Своје не дамо,
туђе не ћемо.
"И не знам како је то баш тачно било, али на крају Путин их је све надмудрио"
![]()