Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.677
Zašto Putin još uvek veruje da može pobediti Ukrajinu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodade i Argentina Volodju.
ВВС Аргентины готовы обменять Ми-171 на американские вертолеты
![]()
Izmasakrilali ih rusi danasUkrajinskom komandiru na Orehov pravcu se ukazuje hitna medicinska pomoć
Od 120 ljudi - preživela su trojica
Smotan je. Stalno mu se to dešava
ceo zapad i EU su kišne gliste i pajaci za PutinaGoebbels je kišna glista za Vladolfa Putlera...
Teritorija najveceg dela Ukrajine iz,recimo,1999 godine je Ruska teritorija poklonjena Ukrajini u raznim etapama,poslednji je poklonjen Krim 1954.Jeb'o ti taj zakon u Ukrajini a protiv nacizma kad su paradirali sa kukastim krstovima neometano.O cemu ti pricas bre?!Vojska je drzavni nivo a u vojsci i Azov i Ajdar i kojekakve budaletine ispod nacistickih zastava sa tetovazama Hitlera i Bandere.Rusija se protiv svojih budala bori i zatvara takve,ne tolerise to.Pogledaj kartu sada.Причаш без појма о историји - Ко је коме дао земљу? Јеcи ли ти помешао народ са државом? На украјинским земљама живели су многи народи, и далеко од тога да су сви били „Руси“ – а тврдња да су им „Руси“ дали земљу је, најблаже речено, будалаштина.
Неформалне неонацистичке формације постоје у свакој европској земљи – укључујући и Русију. У Украјини постоји закон против нацизма, који апсолутно онемогућава постојање нацизма на државном нивоу.
Teško mi pada kad neka budala dođe i počne da troluje, ako me pitaš zašto želim dokaz.
I, da, kad te neko popije bez čaše hladne vode onda nemoj da bežiš u skrnavljewnje istine.
blago onom ko rano poludi.................Koje droge koristiš,? Da ih i mi malo uzimamo da nam sve bude lepo i bajno.
Nema ga možda samo po sat vremena, jbga mora i on jesti nekad. ili mu je smjena.
blago onom ko rano poludi.................
kakve bre droge
Nabio lik 30 000 postova na ovoj temi, ono, jel to za psihijatriju ne znam, ali da je normalno nije![]()
Ukrajinskom komandiru na Orehov pravcu se ukazuje hitna medicinska pomoć
Od 120 ljudi - preživela su trojica![]()