Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Риги, Летонија, патриоте су спалиле танкер америчке војске М978.
FyrCtD0aUAQ_enF

Finac priznaje unistenje njihovih leporadicica, ali i ima se kao pravdanje da su , oni minama pogodjeni da su mozda i ostala neostecena iznutra , stim i da kaze , a moze bit i da su i iz vazduha...
za ostele germnaske , jamericke unistene , nije hteo da komentarise.

Nego se i pitam , zar ranije Finska i nije bila neutralna i zasta im je trebalo ovi proyu tenkovski tj za rascicavanje mina u Finskoj...
jel zbog toga sto su na svojoj strani , jos ranije i postavili protutenkovske mine.
18:22 15.06.2023
Finnish lieutenant colonel reacted to the destruction of the Leopard donated by the Armed Forces of Ukraine

Lieutenant Colonel Raul Kortet: Leopard tanks, donated by Finland, were thrown into the battle by the Armed Forces of Ukraine​

The Russian Defense Ministry showed footage of destroyed tanks.

The Russian Defense Ministry showed footage of destroyed tanks.
Read ria.ru in
MOSCOW, June 15 - RIA Novosti. The Ukrainian Armed Forces lost Leopard tanks, which Helsinki handed over to Kiev, military expert Lieutenant Colonel Raul Kortet admitted in an interview with the Uuisi Suomi newspaper .
He suggested that they were destroyed by anti-tank missiles.
“If the tank had hit a mine, it would probably have had more external damage. It is possible that an anti-tank missile was fired. They can be launched from a helicopter or from the ground,” Cotret said.

Judging by the tank trawls, we are talking about Finnish tanks sent to Ukraine in the winter, the publication concludes.
Earlier it was reported that three of the six Leopard 2R combat vehicles that Finland transferred to Ukraine were destroyed. The Russian Ministry of Defense stated that the Russian military captured German Leopard tanks and Bradley infantry fighting vehicles in battle. Helsinki refused to comment on the destruction in Ukraine of military vehicles transferred to Kyiv as part of military assistance.

• Podržavam
Reactions: MJK
.
Ево и шта је остварено:

Fyowu23XgAENkqE

.
Објашњење:
љубичаста боја: територија Русије пре фрбруара 2022.
црвена боја: територија Русије
шрафирано: сива зона/ничија земља
жута боја: територија под контролом Украјине
бела боја: територија коју је Украјина заузела у претходних 7 дана

.

dobro , svi mi dobro znamo da ide gas kroz ukrajinu
ono sto me interesira je , kako i na koji nacin germanci i placaju Rusiji za gas.

koliko mi je poznato drcali su bas kao i drugi i onda se ucutali , necemooo, a znamo da je doneta Ruska odluka da svi moraju gas da placaju u Rubljama.
I sto se mene tice , gledajuci da skoro sav izvoz gasa , da je sada preusmeren ka Kini , mislim da nece biti vece stete ako im Rusija i to ukine.
pa nek , im ode kompletna industrija ...
🇭🇺 Мађарска је постигла договор са Русијом о могућности одложеног плаћања гаса и испоруке додатних количина, изјавио је мађарски министар спољних послова Петер Сијарто.

„Успешно ћемо се припремити за зиму. Недавно смо закључили споразум са вицепремијером Александром Новаком – у случају да цене буду изузетно високе имамо могућност одложеног плаћања, а ако нам буду потребне додатне количине имамо шансе да их и добијемо“, рекао је Сијарто новинарима на маргинама Међународног економског форума у Санкт Петербургу.

Mađarska ima dobre lidere koji vode računa o svojoj državi.

Kazu da ih Rusi razvaljuju ovim strasnim sistemima za daljinsko miniranje cim vide pokret NATO oklopa rokaju miniranje iza njih . Tako sprecavaju izvlacenje udarnih trupa + doturanje bilo kakve pomoci i pojacanja.

Све скупа.
Минска поља, артиљерија, хеликоптери, авиони, против оклопни системи, Краснопољ, дронови камиказе, тенкови ..све то их је сачекало плус што се се Руси посебно наоштрили на западни оклоп, једва дочекали да их раскомадају.

.
Ево и шта је остварено:

Fyowu23XgAENkqE

.
Објашњење:

.
Ако им НАТО пошаље још пар стотина Леопарда и Бредлија, можда и дођу до прве линије руске одбране пре него што их Руси униште.

Ако им НАТО пошаље још пар стотина Леопарда и Бредлија, можда и дођу до прве линије руске одбране пре него што их Руси униште.
a ja bih da ako i je moguce , da se njihove granice , stalno i osmatraju i cim se vide ili vozovi sa tehnikom ili sta ja znam da idu putevima zapadnim , da se
pod hitno i bombarduju i unistavaju.
po meni , trebalo bi im potpuno zelezniu razrusiti , kao i mostove , tunele...
a ako bi i avionima doturali , da ih se slucajno ..obore.

• Podržavam
Reactions: MJK
.
Мислим да је једина шанса да се Зеленски обрати за помоћ Холивуду.

.

Шон Конери им украо најбољу подморницу, Рамбо им побио пола војске у Афганистану, дугу половину убио Вин Дизел и његова банда крадљиваса аута, Брус Вилис демолирао Москву камионом.

Запад доминира

.
Ево и шта је остварено:

Fyowu23XgAENkqE

.
Објашњење:

.
Ovo je realno nista od onog sto su najavljivali i sto lazu u medijima.
U prvih par dana kontraofanzive je izginulo 40 000 Ukrajinaca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back