Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.852
Kazu da ih Rusi razvaljuju ovim strasnim sistemima za daljinsko miniranje cim vide pokret NATO oklopa rokaju miniranje iza njih . Tako sprecavaju izvlacenje udarnih trupa + doturanje bilo kakve pomoci i pojacanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
dobro , svi mi dobro znamo da ide gas kroz ukrajinu
ono sto me interesira je , kako i na koji nacin germanci i placaju Rusiji za gas.
koliko mi je poznato drcali su bas kao i drugi i onda se ucutali , necemooo, a znamo da je doneta Ruska odluka da svi moraju gas da placaju u Rubljama.
I sto se mene tice , gledajuci da skoro sav izvoz gasa , da je sada preusmeren ka Kini , mislim da nece biti vece stete ako im Rusija i to ukine.
pa nek , im ode kompletna industrija ...
Све скупа.Kazu da ih Rusi razvaljuju ovim strasnim sistemima za daljinsko miniranje cim vide pokret NATO oklopa rokaju miniranje iza njih . Tako sprecavaju izvlacenje udarnih trupa + doturanje bilo kakve pomoci i pojacanja.
Ако им НАТО пошаље још пар стотина Леопарда и Бредлија, можда и дођу до прве линије руске одбране пре него што их Руси униште..
Ево и шта је остварено:
![]()
.
Објашњење:
љубичаста боја: територија Русије пре фрбруара 2022.
црвена боја: територија Русије
шрафирано: сива зона/ничија земља
жута боја: територија под контролом Украјине
бела боја: територија коју је Украјина заузела у претходних 7 дана
.
.Ако им НАТО пошаље још пар стотина Леопарда и Бредлија, можда и дођу до прве линије руске одбране пре него што их Руси униште.
a ja bih da ako i je moguce , da se njihove granice , stalno i osmatraju i cim se vide ili vozovi sa tehnikom ili sta ja znam da idu putevima zapadnim , da seАко им НАТО пошаље још пар стотина Леопарда и Бредлија, можда и дођу до прве линије руске одбране пре него што их Руси униште.
.
Мислим да је једина шанса да се Зеленски обрати за помоћ Холивуду.
.
Ovo je realno nista od onog sto su najavljivali i sto lazu u medijima..
Ево и шта је остварено:
![]()
.
Објашњење:
љубичаста боја: територија Русије пре фрбруара 2022.
црвена боја: територија Русије
шрафирано: сива зона/ничија земља
жута боја: територија под контролом Украјине
бела боја: територија коју је Украјина заузела у претходних 7 дана
.
premale sise
ja bi bijo bolje radijo nego tvoj avatarKakav nacionalizam bre? Pohapsis i deportujes najglasnije i pravac Crni Delfin. Tito je na Golom otoku prevaspitavao ljude da su i najokoreliji postajali mirni i uzorni građani nakon godinu dve.
Židovska veza proradila , Zelenski-Netarnjahu...obnavlja se stara hazarska država

.Kazu da ih Rusi razvaljuju ovim strasnim sistemima za daljinsko miniranje cim vide pokret NATO oklopa rokaju miniranje iza njih . Tako sprecavaju izvlacenje udarnih trupa + doturanje bilo kakve pomoci i pojacanja.
Крш