igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.037
Ja sam bio ubeđen da će Urki stići do prve linije ali sad više nisam toliko siguran .. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fifi je malo nervozan?!Ispališ se blamirajuće i odmah krene "What about Iraq".
Smatraš Srbe hrčcima? To još nisam čuo a čuo sam svaštaKod vas je kanibalizam uobičajen?![]()
A industriji treba plin?Fifi je malo nervozan?!
Što slučilos?
Bio u Hrvatskoj pre 10 dana,svratio kod Srbina u Zagrebu,nalio do vrha dizel ruski na Lukoil pumpi,svaka cast jeftina ruska nafta i kvalitetna.Smrzavamo se u mraku i jedemo hrčke
A tko priča o HRA industriji treba plin?
Next: Kakvoj industriji pa nema RH industriju
DE je lokomotiva, no nekaj kašljuca....Jel to na Lastovskoj?Bio u Hrvatskoj pre 10 dana,svratio kod Srbina u Zagrebu,nalio do vrha dizel ruski na Lukoil pumpi,svaka cast jeftina ruska nafta i kvalitetna.
Samo kremljobotska iluzija. Proces zamjene dobavljaca je skoro zavrsen, skladista puna. Plina vise nego dovoljno i za grijanje i za industriju, i to po prilicno povoljnim cijenama.Plin ne treba industriji? Pa ti si pametniji neg sam mislila.
Ljudi s terena.Odlično si informisan. Daj nam sajt odakle se snabdevaš informacijama.
Putin: Ovo što Kijev radi nema smisla
Maskirovka je to, Putko. A možda i nije pa je pa nije

Evo ja gledam moje 2 mačke a one gledaju mene. Vidjet će mo kako će završit.Smrzavamo se u mraku i jedemo hrčke
Teško da si ti Srbin. Čak ni u najcrnjim snovima.Smatraš Srbe hrčcima? To još nisam čuo a čuo sam svašta
Iso sam prema navigaciji,ne znam sve delove Zagreba,reko da svratim posto svi hvale,mislim ulica Antuna nekog.Jel to na Lastovskoj?
Danas sam skoro yebao. I jučer sam skoro yebao. Y.ebem skoro svaki danSamo kremljobotska iluzija. Proces zamjene dobavljaca je skoro zavrsen, skladista puna. Pline vise nego dovoljno i za grijanje i za industriju, i to po prilicno povoljnim cijenama.
Mastermind Putin se opet zahebo.
Uf, da je jedna još nekako, ali dvije... Kladim se na tebe kao na Ruse.Evo ja gledam moje 2 mačke a one gledaju mene. Vidjet će mo kako će završit.
A to je onda iza Dinamova stadiona. Atnuna Augustinčića je ulicaIso sam prema navigaciji,ne znam sve delove Zagreba,reko da svratim posto svi hvale,mislim ulica Antuna nekog.
...i jeftinije nego u Srbiji.Bio u Hrvatskoj pre 10 dana,svratio kod Srbina u Zagrebu,nalio do vrha dizel ruski na Lukoil pumpi,svaka cast jeftina ruska nafta i kvalitetna.
Da Maksimirska cesta iznadA to je onda iza Dinamova stadiona.
Kad je Tabak otišao u Ukrajinu?Ljudi s terena.
I od ziliona mjesta u ZG ti kod Srbina na leskovački voz. Pa ne vjerujemBio u Hrvatskoj pre 10 dana,svratio kod Srbina u Zagrebu,nalio do vrha dizel ruski na Lukoil pumpi,svaka cast jeftina ruska nafta i kvalitetna.