sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
lepi tenkovi lepo goreKakav pomor NATO tehnike kod Novodonjecka.
Mogu vam otvoreno reći da im sve vrste tehnike fenomenalno gore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepi tenkovi lepo goreKakav pomor NATO tehnike kod Novodonjecka.
Mogu vam otvoreno reći da im sve vrste tehnike fenomenalno gore
Nakon pola litra vodke osjecaj strah nestane i kod mene, tak da si u pravu. To je neki ruski dnevni prosjek, tako da me ne cudi da su neustrasivi.Ti da si Rus ne bi znao za strah.
A iz USA do DE postoji plinovod?Ne moze, zato sto ne postoji infrastruktura za transport tolikih kolicina (koje vise ne mogu prodati Europljanima) plina, niti Kina i Indija trenutno imaju potrebe za tolikim kolicinama. A ono sto uspiju prodati u Aziju je povezano sa ogromnim troskovima transporta.
To i limitirana cijana ruske nafte je razlog zasto su prihodi od prodaje sirovina u prvom kvartalu i vise nego prepolovljeni u odnosu na prvi kvartal prosle godine. Radi se o pravom masakru prihoda koji su Rusima prijeko potrebni da bi mogli financirati rat i odrzati minimum socijalnog mira.
Dokle ce dogurati, vidjecemo.

Швабе већ облива хладан зној
O Rusiji znate samo ono što je Hollywood snimio. Pročitati neki ruski klasik bilo bi gore nego da vam zdrav zub izvade.Nakon pola litra vodke osjecaj strah nestane i kod mene, tak da si u pravu. To je neki ruski dnevni prosjek, tako da me ne cudi da su neustrasivi.
Jel to naslov u InformeruTi nisi izgleda čuo za onu mudru narodnu gdje ćeš biciklom na Rusiju sinko?!![]()
USA ima dovolljno LNG kapaciteta da podmiri ono sro drugi dobavljaci ne mogu nadoknaditi. Naravno uz stednju i diverzifikaciju. Potrosnja plina je znatno opala prosle godine.A iz USA do DE postoji plinovod?![]()
Ovi što tamburaju Ruse su 2 brigade + 2 bataljona. znači manje od 6k Ukrajinaca lupa Ruse da ne znaju gdje su.
Ove godine bude još više. Tko pojača grijanje iznad 12C isključuju ga s mreže trajno.USA ima dovolljno LNG kapaciteta da podmiri ono sro drugi dobavljaci ne mogu nadoknaditi. Naravno uz stednju i diverzifikaciju. Potrosnja plina je znatno opala prosle godine.
Ха, ево још једног читача Информера који чак чита и између редова:"Украјина на бициклу напала Русију".Ti nisi izgleda čuo za onu mudru narodnu gdje ćeš biciklom na Rusiju sinko?!![]()
Ove godine bude još više. Tko pojača grijanje iznad 12C isključuju ga s mreže trajno.
Шта искључују, почели су непослушне потрошаче гаса да трпају на мардељ.Ove godine bude još više. Tko pojača grijanje iznad 12C isključuju ga s mreže trajno.
Nije valjda da opet prognoziras smrzavanjeOve godine bude još više. Tko pojača grijanje iznad 12C isključuju ga s mreže trajno.
?Znaš kaj, i drago mi je da ih Ameri dresiraju već 8 destljeća. Hrbari su sam prema slabijima od sebe, a pred silom pognu glavu i ljube čizmu.Швабе већ облива хладан зној
Морају да их дају, а знају како ће да прођу
Kod vas je kanibalizam uobičajen?Smrzavamo se u mraku i jedemo hrčke

Plin ne treba industriji? Pa ti si pametniji neg sam mislila.Nije valjda da opet prognoziras smrzavanje?
Vjerovao ili ne 2 brigade + 2 bataljona i točka.Tako je supermani lupaju100k Rusa..Bogami nisu 2 brigade ..2 brigade su prebacene iz duuubine pre 2 dana .. oko 20k mislim da je na tom delu aktivno plus oko 60-80 u pozadini ..Nzn koliko su im Rusi skresali rezerve ali rade na tome 24/7 ..
Gle, nije da peći nemaju....Шта искључују, почели су непослушне потрошаче гаса да трпају на мардељ.
Информиши се.
Ispališ se blamirajuće i odmah krene "What about Iraq".Plin ne treba industriji? Pa ti si pametniji neg sam mislila.